Connect with us

Bajnokság

“Jól sikerültek az igazolásaink, bizakodóan várjuk ezt a bajnokságot”

Körmenden kezd a Szeged.:

:

Szombaton Körmenden kezdi a bajnokságot a Szeged.  dr. Kardos Péter, a Szedeák elnöke bizakodó a szezonrajt előtt.

– Jól sikerültek az igazolásaink, bizakodóan várjuk ezt a bajnokságot. Ugyanakkor azt látni kell, hogy a járvány miatt sok a bizonytalanság és az esetlegesség. A legfontosabb azonban, hogy működjön, fennmaradjon a sportág, a sportolók sportolhassanak, a szurkolók szurkolhassanak, a támogató pedig támogató maradjon. Úgy gondolom, ez az emberek érdeke is, hogy ne álljon le teljesen az élet. Ugyanakkor minden szurkolónktól kérjük, tartsa be a járványügyi előírásokat, így a hazai meccseinken kötelező lesz a szabályos maszkhasználat, egyúttal kérjük, hogy lehetőleg tartsák a távolságot a lelátón, a beléptetésnél pedig testhőmérésre kell majd számítania a kilátogatóknak – mondta klub elnöke.

Hozzátette, miközben minél jobb csapatot szeretnének építeni, ahogy azt elmúlt években, úgy most is felelősségteljesen teszik ezt.

– Sportolók, sportszervezet vagyunk, akármilyen furcsa is a helyzet, minél több győzelmet szeretnénk szerezni, és minél szebb eredményt akarunk elérni – fogalmazott Kardos Péter.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Sajka Recent comment authors
Sajka
Olvasó

Govens kezdheti a bosszút….a korábbi körmendi mellőzéséért. 🙂
A Körmend ellen mindig motivált volt a Falcó színeiben.

Legfrissebb

Hírek

Facebook