Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jól összerakott edzésekkel készült a Kecskemét kosarasa

Belgrádban készült fel a következő bajnokságra.

  •   :

:

Chester Lewis az előző idényben is sok lehetőséget kapott a kecskeméti szakmai stábtól, meccsenként közel 14 percet töltött a parketten. Az új fiatalszabály miatt pedig még nagyobb kihívások várnak rá, és ennek tudatában maximális intenzitással készült a nyáron.

– Nagyon jól sikerült összerakni az edzéseimet, nem olyan rég három hetet töltöttem Belgrádban egy szerb barátom meghívására egy rendkívül intenzív edzőtáborban – mondta el 22 éves kosárlabdázó. – Extra motivációt adott, hogy megtapasztalhattam, hogy milyen profi mentalitással készítik fel magukat korosztályom legjobbjai a következő szezonra. Leginkább az állóképességi, kondicionális feladatokon volt a hangsúly, de labdás gyakorlatokat is végeztünk. Úgy érzem, hogy sokat tudtam profitálni ebből, sajnálom, hogy csak három hétig tudtam maradni az eltervezett négy helyett. A koronavírus ugyanis közbeszólt, és haza kellett jönnöm. Szerencsére én teljesen egészséges vagyok, teszteltettem is magamat rögtön, ahogy visszaérkeztem Budapestre – mondta a KTE honlapjának, de kitért az új szabály adta lehetőségekre is.

Biztos vagyok benne, hogy ez óriási lehetőség minden fiatal játékos számára, és a csapatoknál is felelősséggel kezelik ezt az új helyzetet. Én a mögöttünk hagyott csonka szezonban is rendre sok játékpercet kaptam, így nem kerülök rögtön mélyvízbe. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy sokat kell még tanulnom és fejlődnöm, és ezért mindent megteszek majd. Szeretném kiharcolni, hogy ne csak a kötelező időkeretben számíthasson rám Váradi Kornél

– mondta.

  •   
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MAFCdrukkerMivanmivanBuborkaKtopi Recent comment authors
Mivanmivan
Olvasó

Akkor lenne igazán értelme ennek az U23-as szabálynak, ha nemcsak az első félidőben, hanem mind a teljes meccs alatt bent kellene lennie egy fiatal magyar játékosnak. Így a szoros meccseken rendre padozni fognak az alapszakaszban, a rájátszásban szerintem már egyik edző sem fogja megkockáztatni az “ifi”-ket a második félidőben. Ha pedig egész meccsen játszania kellene a fiataloknak, legalább szoknák a felelősséget, és a ki-ki meccseken megtapasztalnák a pályán töltött idő súlyát, felelősségét. Ennek ellenére, örülök, hogy van már szabály a magyar játékosok támogatására, még ha ez rövid távon (1-3-5 év) picit ront a bajnokság színvonalán. (Ha ront egyáltalán…) Én inkább… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Úgy tudom, hogy a fiatalszabály csak az alapszakaszra vonatkozik.

Buborka
Olvasó

Az lesz az igazi értékmérő, hogy a most 22 éves játékosok jövőre, mikor kikerülnek az U23-as szabály alól, megkapják-e ugyanazt a lehetőséget, vagy mennek a süllyesztőbe.

Ktopi
Olvasó

Nagyon izgalmas lesz látni , hogy melyik csapat tud majd a legtöbbet profitálni ebből az új szabalybol. Sztem az Alba lesz az egyik nagy nyertes, de a Lewis – Kucsera páros nálunk sem lesz rossz! Hajra Kecskemet!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés