Connect with us

Felkészülési mérkőzés

Jól játszott a Szolnok, legyőzte a DEAC-ot

Részletes jegyzőkönyv.

Szolnoki Olajbányász – DEAC 80-73 (24-17, 24-20, 17-15, 15-21)

Szolnok
Tiszaligeti Sportcsarnok

Szolnoki Olajbányász: Warner 18/3, Badzim 19/18, Rudner 5/3, Zsíros 2, Cakarun 12. Csere: Pallai 3/3, Taiwo 2, Juhos 9/3, Pongó 10/6.

DEAC: Moody 22/12, Kovács, Guyton 14/6, Drenovac 9/3, Tóth Á. 15. Csere: Polyák 8/3, Molnár M., Molnár D., Hines 3/3, Somogyi 2.

Két fontos játékosa, Kovács Péter és Bojan Subotic nélkül lépett pályára az Olajbányász a DEAC elleni felkészülési mérkőzésén. A vendégek agresszív védekezéssel sokszor egész pályán űzték a labdás játékost, ez nem is ízlett egy ideig a hazaiaknak. Az első negyed végére aztán megtalálta saját ritmusát az Olajbányász, s Badzim tripláival átvették a vezetést. A nagyszünetig érdemben nem változott a játék képe, Juhosék biztosan őrizték előnyüket, sőt, még növelték is azt.

A második félidőben fokozatosan magára talált a DEAC irányítója, Moody, vezetésével többször is tíz pont alá kerültek a vendégek, de Badzim is tarthatatlan volt, így harminc percnyi játék után biztosnak tűnő, 13 pontos szolnoki előnyt mutatott az eredményjelző.

A negyedik negyed első percei ismét Moodyról szóltak, gyorsan berámolt tíz pontot (közte két hármast), amivel három pontra csökkent a debreceniek hátránya (67-64). Két percnyi kosárcsend következett, amit végül Marjan Cakarun zárt le egy közeli dobással. Mint kiderült, ezzel vissza is verte a debreceni feltámadást, s megérdemelten nyerte meg a mérkőzést az Olajbányász – tudósított a mérkőzésről az Olaj Facebook-oldala.

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
missfortune599sargafeketeMAFCdrukkerZsarkovMilo Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Mivel az eredményből messzemenő következtetést nem szeretnék levonni, arra lennék kiváncsi, mik a szurkolói tapasztalatok az egyik első látogatható, de Covid-szabályos meccs után (nézőszám, hangulat, távolságtartás, stb.)?

Zsarkov
Olvasó

Azért ez a Roko gyerek se kutyaütő…, és még jobb lesz

olaj75
Olvasó

Jó lesz ez… Már csak egy ugróegér 3as kellene. Ne legyen átjáróház a védelem az ilyen Moody féle törpék 2 sapka után arra se menjenek… Warner se legyen egyedül.

milanka487
Olvasó

Igen nem ártana egy 5.légiós!
Egy 3-ast én is hiányoltam!

Milo
Olvasó

Alapszakaszra (januárig) felesleges. Mindkét várhatóan sokat játszó fiatalunk alsó poszton van. Rudner meg Pallai mellett még Kovács Petinek is szorítani kell majd perceket. Nemzetközi kupára meg a rájátszásra majd érkezni fog egy 3mas. Addig felesleges, Falcon kívül máshol sincs 5.légiós.

sargafekete
Olvasó

Sopronban és Oroszlányban is öt légiós van.

missfortune599
Olvasó

Még Kecskeméten is

WSreborn
Olvasó

Alakul ez, két fontos játékos nélkül nem is rossz.

Üvegtigris
Olvasó

Pongó nagyon pozitív jól és gyorsan passzol.Az egész csapat már most jobb benyomàst kelt mint az elöző.

Pbask
Olvasó

Pongó Pécsen is jó volt,gyanítottam nem kerékkötö lesz,a nagy kérdés Juhos,ha nem sérül le,a végére is oda tudtok érni,jó a keret.

CsakaSopron
Olvasó

Ahogy elnézem Angelo hozza azt amit itt hozott és amiért sokan kedveljük. Sok sikert idénre!

Mendez
Olvasó

Pontosan azt hozza amit Sopronban.
Dobott 18-at, kaptak róla 22-őt.
Meg is lett Sopronnak az alapszakasz után a 10. hely.

Milo
Olvasó

Ez úgy kamu ahogy van. Nagyon jól pörgött védekezésben, egyik legjobb volt hátul is. Előre meg talán 1-2hibát, ha vétett. Nem volt önző se, mint Sopronban sokszor, volt legalább 6-7golpassza, nagyon jól forgatta a csapatot.

milanka487
Olvasó

Subotic nélkül!
Felkészül Alba!

Pbask
Olvasó

Az igen 🙂 Felsőház.

Pbask
Olvasó

Gondolom sokan magukbol kiindulva azt hiszik hogy én is beszólok,de nem annak szántam. Deac,Alba,Olaj,Falco,Paks nem lóg ki a sorból és talán Körmend sem( ott 2 légiós még nem az igazi)

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés