Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

Johnson gyerekként alig várta a karácsonyt

Ünnepi szokásairól mesélt a ZTE légiósa.:

:

Az év vége feszített kosarasprogramja miatt a Zalakerámia ZTE KK külföldi játékosai nem tudnak hazautazni az ünnepekre. Reggie Johnson, a csapat első számú kosárfelelőse mesélt karácsonyi szokásairól a klub honlapjának.

– Az elmúlt évben fordult elő első alkalommal, hogy nem Amerikában töltöttem a karácsonyt, ami a kedvenc családi ünnepem. Gyerekkoromban mindig a nagymamámnál töltöttük a szeretet ünnepét, az egész család együtt volt. 25-én reggel mi gyerekek azon versenyeztünk, ki tud korábban felébredni, hogy rohanhassunk megnézni a fa alatt az ajándékokat. Persze kinyitni csak azután lehetett, hogy minden felnőtt körülállta a fát, így gyorsan próbáltunk mindenkit rávenni az ébredésre. Imádtam, amikor játékokat kaptunk, akkor egész napra megvolt a program, szinte csak azokkal játszottunk együtt.

A nagybátyám, nagyszüleim, szüleim és sokszor még az unokatesók is együtt voltunk ilyenkor és rengeteget nevettünk. Általában ilyenkor mutatkoztak be az új családtagok is, ha valaki belekerült év közben a családba – ez érdekes sztorikat eredményezett. Aztán ahogy idősebb lettem, elkezdtünk távolabbi rokonokat is látogatni, mindenkihez vittünk ajándékot és persze mi is kaptunk.

fotó: ztekosar.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kareem Abdul-Jabbar Recent comment authors
Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Hajrá Reggie !!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés