Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jogéla Sopronban marad

A litván kosaras nem akart hazamenni családjával, ahol karantén várt volna rájuk.:

:

A Sopron KC amerikai játékosai, Eric Carter, James Kinney, Demetre Rivers, valamint Bernard Thompson múlt héten szerencsésen hazatértek. A litván erőcsatár, Tauras Jogéla viszont még egy ideig Sopronban marad.

A családjával, párjával és kisgyermekével Sopronban tartózkodó kosaras elmondta, jól érzik magukat a városban. Filmeket néznek, családi játékokat játszanak, időnként kimerészkednek kicsit sétálni. A vírushelyzet miatt egyelőre okosabbnak látta maradni, mint hazatérni Litvániába, ahol egyébként azonnal karanténba kerültek volna. Most, hogy Magyarországon is kijárási korlátozást vezettek be, úgy tűnik, még egy ideig Sopronban marad a litván fiú.

A magyarok közül egyelőre Molnár Marcell utazott el Sopronból, a többiek a városban tartózkodnak. Hogy a magyar játékosok ne “lustuljanak el”, arról Bors Miklós másod-, valamint Horváth Szabolcs erőnléti edző gondoskodott, akik edzésprogramokat, gyakorlatsorokat küldtek el nekik, így otthonukban, egyénileg dolgozhatnak – derült ki a sakc.hu-ról.

fotó: sakc.hu/Wölfinger Béla

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Réka Nyulászbippa1 Recent comment authors
Réka Nyulász
Vendég
Réka Nyulász

Reméljük az edző és az egész csapat marad, mert elkezdodott valami jo Sopronba végre!

bippa1
Olvasó

Reméljük jövőre is marad.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés