Connect with us
Hirdetés

Légiósok

“Jó lenne már ledobni magunkról ezt az úgynevezett vesztes bélyeget”

Hanga Ádám készen áll az előttünk álló szezonra.:

:

Hanga Ádám úgy érzi, hogy készen áll az előttünk álló szezonra, de borzasztó idény vár a Barcelonára – mondta el a Nemzeti Sportnak adott interjújában. A magyar válogatott kosaras csak mentálisan tudta kipihenni magát a hosszúra nyúlt évad után, mivel valójában csak egy hetet tudott pihenni.

Mint ismert, a gránátvörös-kékek egy végig kiélezett csatában bukták el a spanyol Szuperkupa-döntőjét, ami után úgy érzi, még a Baskonia ellen elszenvedett bajnoki finálén se tette túl magát.

Ez a vereség legalább annyira fájt, mint a Baskonia ellen elvesztett aranycsata. Jó lenne már ledobni magunkról ezt az úgynevezett vesztes bélyeget.

A Barca csapatkapitány-helyettese kitért az edzőváltásra is, mint mondta, Sarunas Jasikevicius teljesen más stílust képvisel, mint elődje, Szvetiszlav Pesics. Hanga elsősorban irányító pozícióban fog játszani, azonban most nem ő lesz az első számú karmestere a gárdának, mivel a klub leigazolta az Európa-klasszis Nikolaosz Kalatheszt, de a tréner bedobóként is számít majd rá.

Fotó: Barcelona Facebook

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MivanmivanMendezballdontlie Recent comment authors
balldontlie
Olvasó

Évek óta nincs meg a Barcaban az a tökösség, amivel címeket lehetne nyerni. Vannak jó melós emberek, de valahogy nincs egy olyan ember, mint például Shengelia a Baskoniaban. Jasikevicius viszont fel fogja pörgetni őket.

Mendez
Olvasó

Idén ezért igazolták Miroticot.
Tavaly meg Seraphent.
Nem jött be.
Barcánál ez a pesszimizmus inkább annak szól, hogy a focistáknál meg a kosarasoknál sem jött egy érem sem.
Van ilyen, maximum rúzsos sír, hogy szegény baszkok idén sem nyertek semmit.😂😂😂

Mivanmivan
Olvasó

Szerintem a Barca kerékkötője Mirotic volt. Kiváló játékos, zseniális amit tud egyénlieg a pályán. De szerintem a többszöri önzősége, és nagyképűsége nem tesz jót a csapatkohéziónak. Én így kívülről, sok meccsüket látva így gondolom.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés