Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jó a hangulat a Szombathelyen

Hódi Patrik elárulta, mit gyakoroltak a TF ellen.:

:

A papírformának megfelelően, fölényesen nyerte a TF elleni bajnokiját a Falco KC Szombathely. A vasiak sikerükkel bebiztosították az alapszakasz harmadik helyüket.

– Köszönetet mondanék szurkolóinknak. Fontos meccset sikerült megnyernünk, ezzel megalapoztuk az alapszakasz utáni harmadik helyet, és az eredményeket is visszük tovább. Tudtuk gyakorolni azokat a dolgokat, amiket a héten begyakoroltunk. Sorozatban negyedik meccsünket nyertük meg, jó a hangulat. A középszakaszban nehezebb meccseink lesznek – nyilatkozta Hódi Patrik a lefújás után.

Beák Gábor a TF játékosa az elkövetett hibákról, és az előttük álló feladatokról is beszélt.

– Ki kell javítani a hibáinkat, nem sikerült valami jól ez a meccs. Bergstedt eltiltása lejárt, így a fontos meccseken ismét a csapattal lehet. Hiányzott ma a rotációból, a Falco így magasabb szerkezetben tudott játszani. Vannak nagy csapatok például a Szolnok, aki ellen jól játszottunk, a Falco ellen azonban ma sem sikerült – összegzett.

Kiemelt fotó: hunbasket.hu

 

HIRDETÉS

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
moldi56 Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Hát ez az…a Szolnok ellen mindig mindenki jól játszik,utána meg sorozatban betliznek.Persze örök igazság,hogy minden csapat úgy játszik,ahogy az ellenfele hagyja.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés