Connect with us
Hirdetés

3x3

Jekatyerinburgban szerepel női 3×3-as válogatottunk

Medgyessy Dóra helyett Böröndy Vivien a válogatottban.:

:

Egyelőre remekül alakul a magyar női 3×3-as válogatott nyara – mint ismert, a Károlyi Andrea vezette csapat megnyert egy felkészülési tornát a franciaországi Voiron-ban, majd onnen egyből az amszterdami világbajnokságra utaztak a lányok, ahonnan egy fényesen csillogó ezüstéremmel térhettek haza.

Kis pihenés után ismét a játéké a főszerep, a lányok július 9-10 között bemutatkoznak ugyanis az újonnan alakult 3×3 Women’s Series-ben, ami a férfiaknál World Tour néven futó sorozat női megfelelője. Eddigi elfoglaltságaik okán csak a negyedik állomásra, az oroszországi Jekatyerinburgba jut el a magyar válogatott, amely a világbajnokságon látott kerethez képest egy helyen változik erre a tornára: a jelenleg szabadságát töltő Medgyessy Dóra helyett Böröndy Vivien utazik, ő lesz a negyedik játékos Theodoreán Alexandra, Cyesha Goree és Papp Klaudia mellett.

A torna B csoportjába kaptak besorolást Goree-ék, ahol Mongólia, Fehéroroszország és Csehország lesznek az ellenfeleik, míg a másik négyesben az Egyesült Államok, Franciaország, Oroszország és Románia csap majd össze. Ez a sorozat remek lehetőség a gárda formában tartására, augusztus végén ugyanis hazai pályán, Debrecenben mutathatják meg magukat a lányok az Európa-bajnokságon – írta a hunbasket.hu.

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés