Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Javított az OSE a Kaposvár ellen

Jól tartották magukat a vendégek a szűk rotáció ellenére.

MVM-OSE Lions - Kometa Kaposvári KK 97-86 (28-25, 29-20, 20-26, 20-15)

Alsóházi rájátszás, 7. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
Játékvezetők: Benczur Tamás, Makrai Márton, Sörlei Attila (Hartyáni Zsolt)

Oroszlány: Dimitrijevics 23/9, Szabadfi 8/6, Barnjak 15/3, Calloway 21/9, Werner -. Csere: Mucza -, Ruják 7/3, Dorogi 5/3, Illés -, Krestinin 7, Carev 4.

Kaposvár: Paár 14/6, Puska 8/6, Krnjajski 20/6, Gabric 9/3, Hughes 23/3. Csere: Halmai 6, Bogdán 4, Antalics 2.

Sokkal jobban kezdte a mérkőzést az Oroszlány, Calloway és Barnjak vezetésével 13-6-ra megléptek a hazaiak. Krnjajski duplája után Szabadfi és Puska dobott hármast, de végül Dimitrijevics külső dobása után 6 perc elteltével 10 pontra nőtt a két csapat közötti differencia. Ezután 7-2-es futást produkált a Kaposvár amivel 5-re csökkentette a távolságot, sőt egy gyors triplaváltás után Halmai betörésével ebből még kettőt faragtak. A negyed végéig nem változott az eredmény, így az első szakasz után három ponttal állt jobban az Oroszlány. 28-25

Carev volt pontos középtávolról, Bogdán kosarára Ruják felelt. Krnjajski duplájával és Paár hármasával kiegyenlítettek a somogyiak, Carev és Calloway juttatta kis levegőhöz az OSE-t. A negyed nagy részében nem változott a különbség, egészen a félidő utolsó percéig, amikor Dimitrijevics kosarával 10 ponttal ellépett a hazai gárda, sőt a légiós még négy pontot hozzá tett az utolsó percben, s mivel a vendégektől csak két Paár-pont érkezett, így a nagy szünetre 12 pontos előnnyel vonult Simon Petrov legénysége. 57-45

Henry zsákolásával és Dimitrjievics ziccerével már 16-tal állt jobban az OSE, Krnjajski és Hughes révén 10 pontig visszaküzdötte magát a Kaposvár. Az utolsó négy percre azonban jelentősen feljavult a kék-fehér együttes, főleg Hughesnak köszönhetően, Paár középtávoli dobása után már csak négy pontra voltak a vendéglátóktól. Krestinin és Dorogi állította meg a futást, Hughesra továbbra sem volt ellenszere azonban az Oroszlánynak. A harmadik negyed utolsó pontjait Szabadfi szerezte a festékből, így 6 pontot sikerült megőriznie előnyéből a Lionsnak. 77-71

A negyedik negyed álomszerűen indult a Kaposvárnak, még akkor is, ha az első kosarat Dimitrijevics dobta. Hughes bedobott két büntetőt, zsákolt egyet, aztán Puska célzott tökéletesen kintről, 79-78-nál érkezett így Simon Petrov időkérése. Dimitrijevics és Ruják is betalált távolról, aztán a csapatok sorra puskázták el a lehetőségeket, végül Dimitrijevics értékesített két büntetőt (87-80). Krnjajski és Calloway váltott kosarat, mely után időt kért a Kaposvár, azonban már nem maradt erő a szűk rotációval játszó csapatban, így az Oroszlány nyerte a mérkőzést. 97-86 

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ballmegRedbleck88Rámen11-12szurkolóKaposkosár KKK Recent comment authors
Redbleck88
Olvasó

Nagyon kíváncsi vagyok én is hogy jövőre is ő lesz e az edző! Én személy szerint nem tudom hogy jobb
játékosoból mit tudna ki hozni!? Seda sokkal jobb edző volt nála! Sokszor nem jó össze állitással játszunk és nem kéri ki az időkéréseket időben!

Rámen11-12
Olvasó

Simon Petrov lényegesen jobb játékosokkal, jobban tudna dolgozni? Cserélni? Időt kérni? Taktikát kidolgozni? Edzést tartani?
OSE szurkolók! Mi a vélemény?

szurkoló
Olvasó

Szerintem még nem érett vezetőedzőnek sokszor nincs elképzelés a pályán a játék és a játékosok teljesítménye hullámzó nem bír hatni rájuk Pl Barnjak egy jó játékos de forrófejű nem bírja megfékezni Vagy ott van Máté aki egyszer szórja a pontokat másszor meg nulla de lehetne sorolni. Ilyen hullámzó nem kiszámítható játékot senki se produkált az első osztályban.

szurkoló
Olvasó

Gratulálok a kaposvári ezer sebből vérző csapatnak akik ezzel a játékosállománnyal ennyire meg tudták nehezíteni az Ose győzelmet. Petrov mester ismét bizonyította hogy nem tud meccselni nem érzi mikor milyen összeállításban kell játszatani a csapatot mikor kell időt kérni és hogy kell a játékosokkal kommunikálni, feltüzelni őket. Hajrá Ose!Hajrá Kaposvár!

ldd
Olvasó

Meg van a jövő évi csapat…
Nem hülyeségnek szánom…ha lesz eu-s pénz , ha nem, rájöttek Béláim, hogy túltolták a TAO-t…
Aki eddig toppon volt, majd hoppon lesz…

Hunbasket2021
Olvasó

A fiataloknak gratulálok. Bogdán igazi kérdőjel. Akar akar de semmi nem jön össze most erőlködés szagú a dolog.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Bogdán?
NB1 B csoport és akkor még örüljön hogy játszhat!

ballmeg
Olvasó

Nem ő a fő kérdőjel. De a B csoport a külföldiek nélkül felajánlható ám akármelyik “csapat” játékosnak. Hátszél nélkül ennyi magyar hogyan kerül be az A csoportba? Az az igazság, hogy nincs rájuk szükség, de ott kell, hogy legyenek. Ezt elég nehéz magyar bajnokságnak hívni.
OSE nem rossz csapat, de ennyire kikapni tőlük… A 97 kapott pont nagyon sok. Nyíregyre kíváncsi leszek.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés