Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Játékosok helyett embereket igazolt a Veszprém

Nagyon egyértelműek a célok.:

:

Csorvási Leventével, a Hepp Kupa-címvédő, B-csoportos bajnoki ezüstérmes HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapatának menedzserével készített interjút a veszpremkosar.hu.

Naményi Miklós korábban úgy fogalmazott, hogy az idei évad az első, amikor játékosok helyett embereket igazolt a Veszprém.
– Azt, hogy nem véletlenül fogalmazott így az ügyvezetőnk. Ugyanis valóban minden új játékosunkkal külön-külön leültünk nemcsak tárgyalni, hanem beszélgetni is. Igaz, ismertük már őket korábbról is, tudtuk, hogy rendkívül jó csapatemberek. Ezért is voltak ők a kiszemeltjeink: nem a statisztikájukat tartottuk mérvadónak. Sőt, bátran merem azt állítani, hogy emberileg abszolút megtaláltuk a legjobb magyar kosárlabdázókat erre az idényre – reagált Csorvási, az ügyvezető korábbi szavaira.
A menedzser beszélt az érkező játkosokról is.
– Fogalmazhatnánk úgy is, hogy Czirbus Józsi a követendő példa: annak ellenére, hogy mindösszesen csak 24 éves, elképesztő tapasztalattal rendelkezik. Nem megfeledkezve arról sem, hogy a fizikális képességei is lenyűgözőek. Olyan, akár egy atléta: végletekig terhelhető. Emellett lelkiismeretes, korrekt ember. Igaz, egy kicsit csöndes, de annál jobb indulatú – mondta, majd Medve Máté került terítékre.
– Szívből remélem, hogy Medve Máté igazi vezére lesz majd az együttesünknek. Ugyanis a tulajdonságai mellett a kellő rutinja is megvan hozzá. Körtélyesi Gergővel már játszott együtt Pakson, így jól ismerik egymást. Úgy gondolom, ha baj lesz, ketten együtt komoly lelki támaszt nyújthatnak majd mind a játékostársak, mind az edzők, mind a vezetőség felé. Emberileg pedig, szerintem őt senkinek sem kell bemutatnom – zárta szavait.
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés