Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Játékosok, akik extrát nyújtottak az első “csonka” fordulóban

Top 3.:

:

A bajnokság első “csonka” fordulója a hétvégén véget ért. Több találkozó is elmaradt, így a szokásos “forduló csapatával” csak később jelentkezünk, de szétnéztünk, kik nyújtottak extra teljesítményt.

Pontok

A pontok terén a Kaposvári KK 3-4-es posztos  játékosa, Rivers Demetre volt a legjobb, aki 32 pontot dobott a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét ellen. A mérkőzésen Rivers 60%-os hatékonysággal dobott. Második helyen Abell Remy volt, aki a Sopron elleni mérkőzésen 57%-os dobásmutató mellett szerezte meg a 27 pontját. A ranglista harmadik helyén a  24 pontos kaposvári irányító, Curry Morris végzett.  Curry a Kecskemét ellen 52%-os pontossággal célzott.

Lepattanók

A lepattanózók ranglistáját a Sopron KC 3-4-es posztos embere, Wideman Tyler nyerte. 13 lepattanót szedett, melyet 35 perc alatt gyűjtött össze az OSE Lions ellen. “A tabella” következő helyén 10 lepattanóval, Sinovec Stefan végzett,  a Kaposvári KK erőcsatára a Kecskemét ellen 37 perc alatt szedte össze a 10 lepattanót.  Tízig jutott  Karahodics Kemal is, a Kaposvár elleni mérkőzésén 25 percet játszott.

Gólpassz

A legtöbb gólpasszt a Kaposvári KK irányítója Curry Morris adta, kilencet. Az irányító 44 percet játszott a Kecskemét ellen. Őt Cedric Jr. Anderson az OSE Lions játékosa követi, aki 8 gólpasszt adott, 39 percet játszott a Sopron ellen. A harmadik helyen Moody Stefan áll,  a DEAC irányítója 7 gólpasszt szerzett 31 perc alatt az ASE ellen.

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés