Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Jászberény légiósát igazolta le a ZTE

Bashir Ahmed szerződését nem véglegesítette a klub.:

:

A Zalakerámia ZTE KK nemrégiben igazolt játékosának, Bashir Ahmednek a szerződése próbaidőt tartalmazott, amelyet végül nem véglegesítette a csapat – tudatta a klub közleménye.

Mint írják, mindeközben az idei szezonban a Jászberény színeiben pattogtató Donovan Donaldson szabadon igazolhatóvá vált, akire le is csapott a zalai együttes.

Fotó: hunbasket.hu

27 hozzászólás

27
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
TudodkiPbasksanyi93KovàcsIstvànjaszberenyikse Recent comment authors
Pbask
Olvasó

Donaldsont Williamshez tudnám hasonlítani, ha egy két egerszegi nem ismerné annyira. Ellenünk is elég jó volt,ha kell,ajtóstól-szekrényestől bedobja hármast,jó keze van,de kicsit önzőnek tűnt,talán mert tudta mire hivatott az a csapat és nem volt meg a bizalma mások felé.
Szerintem jól jártatok vele,de így a Berény amit csinál,az szimpla maszatolás, kijebb nem lesznek a mocsárból,talán Coleman való valamire csak.

torma
Olvasó

Ahmed leigazolása nagy Bullshit volt.Nem is értettem Nazor lépését.Erről akkoriban írtam is.Donaldson jó húzásnak látszik.Kérdés az ,hogy végig tudjuk-e fizetni őt?
További kérdés,hogy van-e pénz még további cserékre?

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Szerkezeti gondok azért még maradtak így is. Kell egy Center Delas vagy Glenn helyett. Üdv Donaldson.

Tomi
Olvasó

Még szerencse hogy próbaideje volt Ahmednek. Teljesen felesleges lett volna légióst fizetni, azért hogy a második félidőben játszon pár percet. Az eslő félidő úgy is Bonifertéké.
Így már csak Delas vagy inkább Gleen helyett kell egy combos center.

Tomi
Olvasó

Miért jött el Berényből? Mert ment Coleman, vagy azért inkább mert volt vele valami gáz? Érdekelne a Berényiek véleménye ? Vele viszont Delas kezd feleslegessé válni… Az új center mikor jön?

jb17
Olvasó

Nem akarok hülyeséget írni, de szerintem ő kaphatta nálunk a legtöbb pénzt és gondolom ennyi légióst már nem tudnak vagy nem akarnak fizetni..
De ez csak egy tipp.

Tomi
Olvasó

Hát a számai szépek, de nem láttam játszani. Colemannal biztosan jobban jártok, de azért fura… Nem szokták ok nélkül elküldeni egy csapat “legértékesebb” (VAL) legponterősebb játékosát.

jb17
Olvasó

Nekem nem rémlik, hogy baj lett volna vele, vagy hallottam volna ilyet róla. Amíg lehetett meccsre menni és láttam játszani akkor nem keveset önzőzött, meg pontokban sem volt még akkor ilyen erős, de szerintem azért ez azóta változott. Szerintem jól jártok vele.
Lehet Coleman így, hogy nem szezon elején jött nem kér annyit mint Donaldson és mint tudjuk nálunk smucigság van. ?

jaszberenyikse
Olvasó

Donaldson nagyon menni akart. Az árából pedig inkább hoztunk kettő már magyarországon bevált, ellenben elég régen nem játszó játékost.

Tomi
Olvasó

A gyenge szereplés miatt akart menni? Ha tényleg jó és nincs vele gáz, akkor nagy szerencsénk van, hogy így tálcán kínálta a sors. Milyen poszton játszott inkább nálatok?

jaszberenyikse
Olvasó

Csak PG-t játszott. A posztjából adódóan nálunk nem igazán tudott bárkit kiszolgálni, összjátékot nem tudott játszani kb. senkivel. Nyilván benne van, hogy senki nem akarna egy sikertelen csapat tagja lenni. Jól jártatok vele, főleg ha irányító poszton bajok voltak. Sok sikert!

Tomi
Olvasó

Nálunk szerintem inkább SG lesz, de majd meglátjuk. 1-es 2-es posztra most már van 3 légiósunk plusz Simon és Antóni. Centerünk meg egy db sincs. Ha Delas marad, akkor a második félidőben felfelé kell majd játszania, mert irányítani nem tud. Simon sem fog így sokat játszani, ami nem feltétlenül nagy baj. Ha jönne még egy masszív center, akkor elégedett lennék. Ott van nagyobb baj. Úgy rakta ezt a keretet össze Nazor, mintha csak ki akart volna velünk cseszni. Mint aki nem látott még kosárlabda csapatot.

sanyi93
Olvasó

Feri, most azert kiderül, fogalmadsincs mi van ezzel a gyerekkel. Megteveszto nick név alatt okoskodsz, de aki benne van az tudja, hogy akkor se volt fogalmad amikor Te is benne voltal 😉

jb17
Olvasó

Gondoltam, hogy lesz valaki aki jobban informáltabb.
Ha már itt tartunk Penn-ről tudsz valamit? Itt van még egyáltalán? Meg az Ivan Milicevic-ről? Cikkel nem találkoztam ami a távozásáról szólt volna.

sanyi93
Olvasó

Fogalmad sincs az áráròl 😉

sanyi93
Olvasó

Hát Feri, ebből is kiderül, hogy gőzöd sincs mi van a gyerekkel, de okosnak tűnsz a metévesztő nick néva alatt… azért tudható, hogy nincs közöd a klubhoz

KovàcsIstvàn
Olvasó

Úgy tudom,szerződést szegett vele szemben a klub,ezért lett szabadon igazolható!

jb17
Olvasó

Nem lenne meglepő! Tudsz erről többet is? Gondolok itt arra, hogy mit szegtek meg ha tényleg igaz..

sanyi93
Olvasó

Mivel nem igaz, így nem tud többet 🙂

KovàcsIstvàn
Olvasó

Nem fizettek neki időben!!

sanyi93
Olvasó

Rosszul tudod, de like vadasz lehetdz ezzel is. Hajra!

crazybasket
Olvasó

Az komoly..?

hajraJKSE
Olvasó

nagyszerű…

Megyeri 80
Olvasó

Donaldsonnal valami probléma volt vagy csak Coleman érkezése miatt cserélték?

sanyi93
Olvasó

Semmi gond nem volt vele

sanyi93
Olvasó

Nem volt vele semmi probléma

Tudodki
Olvasó

Te a medencés Pisti vagy?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés