Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényi KSE – Szolnoki Olajbányász KK

Bemutatkozik Miljan Csurovics.

  •   

Jászberényi KSE - Szolnoki Olajbányász KK

Bajnokság, 15. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola, szerda, 19:00
V.: Papp P., Csabai-Kaskötő B., Györfy R. (Gorka Sz.)

JKSE: Nelson - Mészáros - Miller - Alekszandrov - Pantelics.

Szolnok: Davis - Price - Jones - Juhos - Cakarun.

Szomszédvári rangadóval zárul a 15. forduló a férfi élvonalban: a sereghajtó Jászberény a negyedik helyezett Szolnokot fogadja. A mérkőzésen debütál a kék-fehérek új vezetőedzője, Miljan Csurovics.

Miljan Csurovics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Abszolút pozitívak az első benyomásaim Jászberényről. Mindenki rendkívül kedvesen, nagy szeretettel fogadott, mindenben segítettek nekem is és a feleségemnek is a beilleszkedésnél. Már egy ideje kapcsolatban álltunk a klubbal, örömmel jöttem Magyarországra dolgozni, vártam a lehetőséget, hogy bizonyítani tudjam tudásomat a magyar bajnokságban is, úgyhogy nem sokat gondolkoztam, amikor megkerestek. Az elmúlt tíz-tizenöt évben folyamatosan követtem a pontvadászatot, többször is játszottam edzőmeccseket magyar csapatokkal, ismerem az edzők és játékosok nagy részét, bár azt bevallom őszintén, hogy Jászberényről kevesebb információm volt. A célunk természetesen a bennmaradás a szezon hátralévő részében, mindent megteszünk azért, hogy ez sikerüljön. Gasper Potocnikot is jól ismerem, illetve a szolnoki csapat legjobb játékosát, Andre Jonest, hiszen a szlovák bajnokságban, illetve a szlovák válogatottban is szerepelt, így pontosan tudom, hogy mire képes. Egyelőre kevés időnk volt együtt dolgozni, nyilván azt nem ígérhetem, hogy rögtön megverjük a Szolnokot, amely rendkívül erős együttes, de az biztos, hogy száz százalékot fogunk kiadni magunkból, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Szeretnénk jobban teljesíteni, mint eddig. Számítok a szurkolóink segítségére is, szeretnénk nekik is bizonyítani. Mindenki bevethető a csapatból.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász KK vezetőedzője: A Jászberénynek új edzője van, bár nem volt sok idejük a közös munkára, nem tudhatjuk, hogy mennyit változtattak a védekezésükön és a támadójátékukon, ezért inkább saját magunkra fókuszáltunk. Az biztos, hogy nem becsülhetünk le senkit, hiába van csak egy győzelmük, veszélyes csapatról van szó, mert tele vannak tapasztalt játékosokkal. Száz százalék kell tőlünk, a legjobb játékunk, mert ellenkező esetben lehetnek problémáink. A védekezés ezúttal is kulcskérdés lesz, ha minden a terveink szerint halad, akkor nyerhetünk, hiszen természetesen az a célunk. Sajnos a keretet illetően vannak problémáink, holnap meglátjuk, hogy kikre számíthatok.

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés