Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényi KSE – Sopron KC

Mindössze három felnőtt játékos lesz a Jászberény keretében.

Jászberényi KSE - Sopron KC

Bajnokság, 15. forduló
Jászberény, Bercsényi tornacsarnok, szerda, 18:00
V.: Benczur T., Fodor A., Drenyovszki D.

JKSE: Katona - Frank - Kovács - Kaszás - Brbaklics.

Sopron: Jackson - Thompson - Fazekas - Jogéla - Bagó.

A 15. fordulóban csap össze a Jászberényi KSE és a Sopron KC csapata. A hazaiak keretében változás történt, a vendégeknél pedig Wideman játékára továbbra sem számíthat Kosztasz Flevarakisz.

Lo Elhadji Malick, a Jászberényi KSE edzője: Sajnos sok minden nem változott, inkább mondhatom azt, hogy rosszabbul állunk, hiszen Füzi Róbert a tegnap délelőtti edzésen félrelépett és emiatt kihagyta a délutáni edzést is, az ő játéka még nem dőlt el. Annak ellenére, hogy Stefan Filipovics a Falco ellen játszott, most nagy eséllyel nem fog. Továbbra is várjuk, hogy bevethessük a légiósainkat, igaz James Kinney már a városban tartózkodik, de holnap még nem hinném, hogy pályára lépne, mivel délután jön először edzésre. Ha minden igaz Frank Áron, aki Szolnokról jött, már játszani fog a Sopron ellen. Mindent megteszünk, ami tőlünk telik, holnap három felnőtt játékossal állunk ki és a fiatalokkal. Érdemi munkát szerintem csak az ünnepek után tudunk végezni, mivel körülbelül akkor leszünk teljes kerettel. A Sopront jól ismerjük, hiszen játszottunk már velük. Nagyon dominánsan, erőteljesen támadtak ellenünk, de most próbálunk jobban teljesíteni.

Kosztasz Felvarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Szerintem egy nagyon kemény és jó mérkőzésen vagyunk túl, amin egy fontos játékosunk is hiányzott, aki még fontosabb lett volna Taylor ellen a múltkori meccsen. Próbálunk csapatként játszani minél többször és minél jobban. A jászberényi keretben levő változások miatt nem tudjuk hogyan fognak játszani és hogy hogyan állnak ki. Továbbra is próbálunk minél jobban csapatként teljesíteni és természetesen győzni. Sajnos vannak problémáink és Wideman játékára továbbra sem számíthatok.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés