Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényi KSE – PVSK-VEOLIA

Williams bokaszalag sérülést szenvedett az elmúlt mérkőzésen.

  •   
jksepvsk

Jászberényi KSE - PVSK-VEOLIA

Play-out 3. forduló
Jászberény, Bercsényi tornacsarnok, szombat, 18:00
V.: Tőzsér D. K., Lengyel Á. J., Major Á.

JKSE: Garrett - Coleman - Brbaklics - Filipovic - Primorac.

PVSK: Ruják - Funderburk - Dragasevics - Budimir - Brkics.

A play-out 3. fordulójában ütközik meg egymással a Jászberényi KSE és a PVSK-VEOLIA csapata. A hazaiak a Kecskemét együttesétől kaptak ki legutóbb, míg a vendégek az Oroszlány ellen maradtak alul.

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője:  Két nap alatt kell az előző meccs hibáit kijavítani és felkészülni a Pécsből, mindezt úgy, hogy közben sérültjeink is vannak. Williams sajnos bokaszalag sérülést szenvedett a Kecskemét elleni meccs első félidejében, az ő játékára nem számíthatunk. Füzi a bemelegítésnél sérült meg, nála holnap derül ki, hogy fog-e játszani. Fontos lesz a Pécs ellen agresszívan védekezni és a lepattanók harcát megnyerni. A Pécsnek nagyon sok a rotációs lehetősége, ezért minden játékosomnak extrán ott kell lennie lélektanilag, hogy ne fussunk bele hasonló mentális hibákba, mint az előző meccsen!

Dragan Alekszics, a  PVSK-VEOLIA vezetőedzője: A Jászberény azóta, hogy változtatott a csapatán több jó meccset is játszott, de volt, amikor nem jött ki nekik a lépés. A fő kérdés az, hogy mi hogyan fogunk most teljesíteni, változtatni az Oroszlány elleni vesztes mérkőzésünk után, hiszen hazai pályán nagyon rosszul játszottunk. Jelenleg mentálisan és fizikálisan is megfelelően felkészültünk, mind a következő, mind az előttünk álló további mérkőzésekre is. A jászberényieknek minden posztra megfelelő játékosaik vannak, Garrettől Primoracig. Számunkra nem lesz könnyű ez a mérkőzés, hiszen bármelyik játékosuk képes 20 pontot dobni. Azért utazunk holnap Jászberénybe, hogy jobb teljesítményt mutassunk és hogy győzzünk. Meleg Gergő sajnos továbbra se áll a rendelkezésemre.

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
jolly joker Recent comment authors
jolly joker
Olvasó

A kis huncut BENI ismét meglepetésre számít Pécs ellen??? Tehát ismét szívás!!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés