Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényi KSE – OSE Lions

Még az alapszakasz vége előtt megszerezné első idegenbeli győzelmét az OSE.

Jászberényi KSE - OSE Lions

Bajnokság, 26. forduló
Jászberény, Bercsényi tornacsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., Lengyel Á., Sörlei A.

JKSE: Kinney - Füzi - Comelan - Williams - Primorac.

OSE: Washington - Kucsora - Abell - Bíró - Bailey.

A 26. fordulóban ütközik meg egymással a Jászberényi KSE és az OSE Lions csapata. A hazaiak legutóbb egy nagyon szoros mérkőzésen kaptak ki a ZTE-től, míg a vendégek szintén kiélezett csatában maradtak alul Sopronban. A két együttes decemberben játszott már egymással, akkor az oroszlányiak nyertek.

Patai Benjamin és a BB1 között fennálló problémákat a felek megbeszélték és mindenki számára megnyugtatóan rendezték.

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Két kemény meccs után állunk, az Oroszlány ellen pedig zsinórban a harmadik nagyon szoros és utolsó pillanatokig kiélezett mérkőzésre számítok. Számunkra minden meccs lélektanilag és taktikailag is fontos, hogy a play-outra hangolódjunk. Az, hogy a Körmendet megvertük, nem jelenti azt, hogy a hozzáálláson változtatnunk szabad. Az Oroszlánynak nagy a tét, hisz matematikailag még bekerülhet a rájátszásba. Mi levontuk a ZTE elleni meccs következményeit, összeszámoltuk az összes hibát és eladott labdát, és arra a következtetésre jutottunk, hogy ha megfeleznénk ezeket, akkor teljesen másként alakult volna a meccs, ehhez viszont az kell, hogy megduplázzuk a koncentrációt.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A Jászberény együttese már teljesen másik csapat jelenleg, mint amilyen a szezon nagy részében volt idáig. Nagyszerű légiósokat sikerült megszerezniük, akik nagyon jól teljesítenek. A csapat pozitív változását az is jól tükrözi, hogy hogyan játszottak a Paks, a Szolnok, a Körmend, vagy akármelyik másik csapat ellen. A legutóbbi fordulóban szerencsétlen módon kétszeres hosszabbításban kaptak ki. Egy nagyon kemény mérkőzés előtt állunk és nagyon fontos is egyben, hiszen szeretnénk még az alapszakasz vége előtt megszerezni első idegenbeli győzelmünket. A célunk érdekében egy csapatként kell játszanunk akkor is, amikor a pályán keményebb, komolyabb szituációink vannak. Szerencsére mindenki egészséges és készen áll, hogy játszhasson.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Mogyi19DoktorMVPBezseMásikVégétFújdMegSárgaPárna Recent comment authors
Mogyi19
Olvasó

Örülök, hogy segíthettem 😀

DoktorMVP
Olvasó

Milyen playout?
Nyoma sincs a versenykiírásban.

Bezse
Olvasó

” …taktikailag is fontos, hogy a play-outra hangolódjunk…” . Lesz play out? A vén qurvák eldöntötték már egyáltalán?

SárgaPárna
Olvasó

Visszahozta a nyelvét a cica. 🙂 🙂

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

“Patai Benjamin és a BB1 között feNálló (sic!) problémákat a felek megbeszélték, (vessző) és mindenki számára megnyugtatóan rendezték.” Amellett, hogy a T. BB1-nél végre megtanulhatnának helyesen írni, ez az egy mondat engem lelkesedéssel, optimizmussal tölt el. Élni csak így érdemes. Ha probléma van, nézeteltérés van, MEG KELL BESZÉLNI. Mindkét “félnek” respect, ezt így kell csinálni ! És nagyon korrekt a bb1-től, hogy ezt így megosztotta. Vannak azonban olyanok, akik nem érdekeltek a viták, összetűzések, nézeteltérések intelligens, normális, emberhez méltó kezelésében. Sőt, tovább kavarják a sz*rt. Sárgeszpárnesz, a téma le van zárva !!! Mind a két fél részéről. Te kibicként jól… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Meghallgattam Mogyi(Dávid) podcastjét vele, le a kalappal.
Edzőnek lehet kezdő, meg odacseppent, de egyébként egy roppant intelligens emberként ismertem meg, pszchiologia mindig is érdekelt, de így még jobban elgondolkodtatott ahogy elmagyarázott egy-egy esetet.
Remélem pályaszélső nicknevű nem Benjamin, akkor nagyot csalódnék benne.
Inkább valamelyik gyökér vezetőségi tag.

magyarkosarlabda
Olvasó

Még mindig nem tudja elengedni a matekot…?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés