Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényi KSE – Naturtex-SZTE-Szedeák

Igazi derbit vár mindkét edző.

Jászberényi KSE - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 18. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola, szombat, 18:00
V.: Praksch P., Tőzsér D., Goda L. (Hartyáni Zs.)

JKSE: Nelson - Miller - Brbaklics - Alekszandrov - Pantelics.

Szeged: Naylor - Curry - Vágvölgyi - Krapic - Asbury.

Alsóházi derbit is rendeznek a 18. fordulóban: az utolsó fogadja az utolsó előttit. A csapatok között két győzelem a különbség. Októberben 79-74-re a Szedeák nyert. A vendégeknél debütálhat az új szerzemény, Cameron Naylor.

Miljan Csurovics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Igazi derbi lesz, mindkét csapatnak fontos lenne a győzelem. Készen állunk, felkészültünk, jól edzettünk a héten, ami különösen jó hír, hogy bár voltak kisebb sérüléseink, de mindenki felépült, teljes kerettel számolhatok. Nagy tisztelettel várjuk az ellenfelet, de nem kérdés, hogy nyerni akarunk. Ehhez sok energiával kell játszanunk, jól kell védekeznünk, a hazai pálya előnyét pedig ki kell használnunk. Meg kell védenünk a saját pályánkat. Sokkal jobban kell teljesítenünk, mint Pécsen, ahol legutóbb harminc ponttal kikaptunk.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Fontos meccs előtt áll mindkét csapat. Talán a Jászberényen lesz most a nagyobb nyomás, hazai pályán játszanak, az új edzővel biztosan nyerni akarnak, de én remélem, hogy mi tudunk javítani a mérlegünkön. Az utóbbi időben kisebb problémáink voltak a lepattanók megszerzésével, ha ezen sikerül javítani, akkor reális esélyünk lehet nyerni. Bizakodásra adhat okot, hogy az új játékosunk, Naylor elég atletikus, biztos, hogy a lepattanóknál is tud majd nekünk segíteni. Kisebb problémákkal küzdünk, Wirth és Kerpel-Fronius Gáspár biztosan nem játszik, utóbbi talán a szünet után újra bevethető lesz.

[totalpoll id=”44152″]

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés