Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényi KSE – Naturtex-SZTE-Szedeák

Jászberényben kezdi meg a bajnokságot a Szeged.

Jászberényi KSE - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 3. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola, vasárnap, 18:00
V.: Földházi T., Farkas G., Major Á. (Fekete L.)

JKSE: Penn - Donaldson - Katona - Radukics - Milicsevics.

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzeletovics - Dickey.

Ha minden úgy alakul, akkor vasárnap elkezdheti a pontvadászatot a Szeged csapata, amely az eddig egy vereséget számláló Jászberény otthonában lép pályára.

Miljan Csurovics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: A Sopron ellen már láttam fejlődést a csapaton, folyamatosan javul a formánk, meccsről-meccsre jobbak leszünk. Már nagyon vártuk, hogy a saját közönségünk előtt is pályára léphessünk. Maximális energiával akarunk játszani a Szeged ellen, meg akarjuk nyerni ezt az összecsapást. Minden játékosom egészséges, készen állunk.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Remélem, hogy holnapig már senki sem lesz beteg és végre játszani tudunk. Jó volt a felkészülésünk, jó munkát végeztünk az egész héten. Ismerjük a Jászberény gyengéit és erősségeit, hazai pályán inkább rajtuk lesz a nyomás, mint rajtunk. Erős meccset akarunk játszani, próbáljuk majd a saját stílusunkat erőltetni. A kulcs a jó védekezés lesz, valamint a megfelelő koncentráció. Alacsonyan kell tartanunk az eladott labdák számát, főleg, hogy a JKSE nagyon veszélyes ellenfél hazai pályán. Ettől függetlenül nem a fehér zászlót lengetve utazunk, harcolni fogunk és meg akarjuk mutatni, hogy idegenben is képesek vagyunk nyerni. Jelen pillanatban mindenki egészséges.

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés