Connect with us

Bajnokság

Jászberényi KSE – Kaposvári KK

Nikola Lazics: Egy új Jászberényt láthatunk a következő időszakban.

Jászberényi KSE - Kaposvári KK

Bajnokság, 17. forduló
Jászberény, Bercsényi tornacsarnok, szerda, 18:00
V.: dr. Mészáros B., Papp P., Sörlei A.

Jászberény: Kinney - Frank - Katona - Brbaklics - Rékasi.

Kaposvár: Curry - Krnjajski - Rivers - Hendlein - Jukic.

A következő fordulóban csap össze a Jászberényi KSE és a Kaposvári KK csapata. A hazaiak a Szegedtől szenvedtek el vereséget, míg a vendégek egy hosszabb kihagyás után lépnek újra pályára.

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: A Kaposvár hasonló cipőben jár, mint mi, annyi a különbség, hogy régebb óta tudtak együtt dolgozni. A mi csapatunk nagyon új, jelenleg 3 edzésen vagyunk túl. Igyekszünk mindent elölről felépíteni, számunkra az alapozás most kezdődött el. A csapatom nagyon motivált és keményen dolgozik az edzéseken. Oda kell figyelni mindegyik játékosukra, mindenki hozzá tud tenni extrát, ezért nem szeretnék kiemelni egyénileg senkit, mert mindenkit tisztelnünk kell. Az edzőjük egy jól ismert, rutinos edző. Számomra megtisztelő, hogy ellene meccselhetek. Vannak sérültjeink, ami biztos, hogy Czirbus és Ruják nem fog pályára lépni. Filipovics és Bojta is kisebb sérülésekkel bajlódik, az ő részvételük még kérdéses. A légiósokról sem tudok még pontos információt adni, ami biztos, hogy Kinney játszani fog. Kezdőötös a holnapi napon fog eldőlni, mivel a sérülésektől és a játékengedélyektől is függ.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: Mi is értesültünk arról, hogy változások történtek a Jászberény csapatában, mind edzői poszton, mind a játékoskeretben, ezért szerintem mondhatom azt, hogy egy új Jászberényt láthatunk majd játszani a szezon további részében. Jó magam is dolgoztam az egyesületüknél és tudom, hogy milyen nehéz volt a hazai pályán a játék ellenünk, és hogy most még egy új játékost igazoltak – Mladen Primorac- a két amerikai mellé, így komoly erőket fognak képviselni. Kinney nagyon rutinos és egyben ismert kosaras is Magyarországon, aztán ott van Coleman, akivel még én is dolgoztam együtt és szerintem egy nagyon jó játékos. Számunkra volt egy pár hetes szünet, mely során átvettem a vezetőedzői pozíciót és próbáltam javítani egyes dolgokon és újakat is beépíteni. Ezeken dolgoztunk és remélem majd a mérkőzésen ez látszani is fog. Nehéz meccs lesz, szeretnénk nyerni.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Bezsejb17Rolexhp12sanyi93 Recent comment authors
jb17
Olvasó

Minden csak attól függ, hogy kikkel fogunk kiállni, mert ha megint csak Kinney játszik meg a fiatalok akkor akárhogy is nézzük, de ez is egy nagy pofon lesz.
Ha már beszáll a többi új játékos is akkor már valamivel nő a győzelmi esélyünk. De mivel Mladen is csak tegnap érkezett, így gondolom ő játéka esélytelen.

Rolex
Olvasó

Szabi,az új igazolások ma már pályára lépnek?

sanyi93
Olvasó

Hajra JKSE! Meglesz ma az első!

hp12
Olvasó

Nyugtával a napot 😉

sanyi93
Olvasó

Rendben akkor nem szurkolok, csak holnap

Somogy011
Olvasó

Itt csak egy csapat nyerhet és az a Kaposvár !
Hajrá KKK !

KKK72
Olvasó

Nehéz meccs lesz mint Lazics edző is írja. Egy nagyon megerősödött Berényt kellene (kell) legyőzni. Az edző váltás értékmérője lesz ez a meccs és lehet,hogy eldönti a kieső kilétét is ? Hajrá KKK !

Bezse
Olvasó

Miért döntené el ?

Skcforever
Olvasó

Párni-párni, a Sopron-Falco cikknél lettél volna ilyen aktív 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Valaki nem tudja, hogy Kinneynek hány pontos lett a matekdolgozata?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés