Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényi KSE – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

A két új igazolás még nem játszik a Jászberényben.

Jászberényi KSE - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Bajnokság, 14. forduló
Jászberény, Bercsényi tornacsarnok, péntek, 17:00
V.: Tóth C., Goda L., Lengyel Á.

JKSE: Donaldson - Katona - Brbaklics - Füzi - Filipovics.

Falco: Anderson - Doktor - Váradi - Bruinsma - Searcy.

A 14. fordulóban méri össze erejét, a Jászberényi KSE és a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapata. A hazaik beújítottak két új játékossal, James Kinney és Orlando Coleman személyében. A szombathelyiek pedig egy kemény BL meccs után játszanak, mindösszesen egy pihenőnap után.

Lo Elhadji Malick, Jászberény KSE edzője: A tavalyi bajnok látogat el hozzánk, akik idén is esélyesek erre a címre. Szerintem, ha erről a csapatról beszélünk nem érdemes kiemelni bárkit is, hiszen az egész csapat veszélyes, mindegyik játékosuk magas szinten játszik és az is látszik, hogy mennyire jók. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy toronymagasan ők az esélyesek a mérkőzésen, de nem adjuk fel és küzdeni fogunk végig, ami csak kitelik tőlünk. Sajnos a sérültjeink száma nem csökkent, Ruják Bence mellett még Rékasi-Bojta Bendegúz is megsérült – neki egy csontdarab törött le az egyik ujjában -, így valószínűleg rá sem számíthatok. A jó hír az, hogy a két új igazolásunk remény az alagút végén, és szerintem érkezni fog melléjük még egy harmadik személy is. Sajnos még nem érkeztek meg Magyarországra, így holnap még nem játszanak, de remélem minél előbb pályára léphetnek a Jászberény színeiben.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Jászberényben a körülmények nem a legjobbak. Mi most az esti órákban érünk haza majd. Egész nap utaztunk és holnap meg megyünk tovább a jászberényiekhez. Próbálunk pihenni, amennyire a körülmények engedik. Mindenképp azért utazunk holnap, hogy győzzünk és a maximumot nyújtsuk, amire csak képesek vagyunk. Ha minden jól megy akkor Benke jövő héten már elkezdheti az edzéseket. A legfontosabb most az egész csapatnak, hogy pihenjünk.

HIRDETÉS

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
sanyi93Hubie BrownSunsLebronz dzsemszjaszberenyikse Recent comment authors
Hubie Brown
Olvasó

Megszűnt már az a szabály, hogy nem kell külföldi utazás után két negatív tesztet felmutatni? Mivel a Falco most hazautazás után már másnap játszik meccset úgy tűnik.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Jaszbereny zte kkk pecs kte nem nb1 es szint, de abban sem vagyok biztos, higy jelen allas szerint a b csoportban realis elvaras lenne a bajnoki cim ezeknek a csapatoknak!

piros710321
Olvasó

55 – 165 🙂

Marko_tropojából
Olvasó

Azért ezt túlzásnak érzem. Ennyire nem fogjuk a Falcót megverni. Jó csapat az. 🙂

jaszberenyikse
Olvasó

Könnyen lehetséges lenne ha a filkó nem spanyolból utazna haza a meccs előtti nap egy kemény bl meccs után és nem buszoznának 300 km-t berényig, valamint persze ha nem fosnák telibe az egész ellenünk való meccset. Laza 20-30 nyilván lesz közte.

Suns
Olvasó

Persze filkózz csak nyugodtan. Nyilván onnan, ahol a csapatod áll, részedről ennyi tisztelet jár a regnáló bajnoknak…

sanyi93
Olvasó

Nem az Ő csapata, csak szeret fikázni

WSreborn
Olvasó

Ez egy igazán izgalmas meccsnek ígérkezik…

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Dolaldson? Jó nagy kamu volt hogy a ZTE igazol.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés