Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényi KSE – DEAC

Kinney nélkül lép pályára a JKSE.

Jászberényi KSE - DEAC

Bajnokság, 7. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola, kedd, 19:00
V.: Ádám J., Török R., Dr. Oláh M. (Bogárdi J.)

JKSE: Füzi - Brbaklics - Williams - Filipovics - Primorac.

DEAC: Moody - Somogyi - Drenovac - Hines - Tóth.

Az oroszlányi, húszpontos sikere után most Jászberénybe látogat a DEAC csapata. A hazaiaknál nem tud pályára lépni a gárda nemrég igazolt irányítója, James Kinney.

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Most eljön egy olyan időszak, amikor újra magunkkal kell foglalkoznunk. Egy nagyon erőltetett menet után vagyunk, sajnos van pár kisebb sérülés és egy nagyobb is a csapatban. Kinney biztos, hogy nem fog játszani, mert húzódása van. Most arra koncentrálunk, hogy összekovácsoljuk magunkat taktikailag. A rizikókat fel kell mérni, hogy mennyire éri meg az, hogy valaki több, mint harminc percet játszik úgy, hogy nagy valószínűséggel még minimálisak az esélyeink a győzelemre, mert még nincs teljes keretünk. Viszont ha ennyit játszanak a játékosok, akkor a fontos meccsekre nem leszünk készen fizikálisan. A következő időszakban bajnokesélyes csapatokkal mérkőzünk meg, így most csak magunkkal foglalkozunk és odafigyelünk rá, hogy egészségesek maradjunk.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Kevés edzés áll a rendelkezésünkre, amit természetesen a srácok nagyon élveznek, az edzők kevésbé, hiszen nagyon kevés idő adatik arra, hogy a hibákat kijavítsuk. Mindenesetre foglalkoztunk azokkal a dolgokkal, amelyekben előrelépést várok a jászberényi meccsen. Természetesen vannak olyan dolgok, mint például a festékben kapott pontok, vagy a támadólepattanók, amikben javulnunk kell. Ezt szeretnénk kivitelezni a lehető legjobban a Jászberény ellen. Ugyanúgy tudatosan kell támadásban kosárlabdáznunk, a védekezésünket pedig agresszív intenzitás kell, hogy jellemezze annak érdemében, hogy minél több játékost bevetve győzni tudjunk Jászberényben. Nincs sérültünk, teljes kerettel állunk ki.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
hp12Blizzardmoldi56Gecse J. Márió Recent comment authors
hp12
Olvasó

Nagy a titkolózás, de mivel Kinney-n kívül más hiányzót konkrétan nem említett az edző a többiek (Coleman, Ruják) szereplésére ezek szerint van esély. Főleg mezőnyben kellene nagyon Ruják, így, hogy Frank is visszament a kölcsönadás után.

moldi56
Olvasó

Borzasztóan sajnálom ezt a Berényt.Jó lenne már megnyerni 1 meccset,mondjuk a DEAC ellen,de erre nagyon kevés az esély.

Blizzard
Olvasó

Idén először tud felállni teljes jerettel a Deac. Esélyük nincs. Talán a Kaposvár ellen majd a playoutban.

Gecse J. Márió
Olvasó

Coleman még holnap sem játszhat?

Gecse J. Márió
Olvasó

Elméletileg december 30-án produkált pozitív tesztet, ha jól emlékszem.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés