Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényi KSE – Atomerőmű SE

Braniszlav Dzunics megfelelő hozzáállást vár a játékosaitól.

Jászberényi KSE - Atomerőmű SE

Bajnokság, 21. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola, szombat, 18:00
V.: Frányó P., Győrfy R., Lengyel Á.

JKSE: Ruják - Füzi - Coleman - Williams - Primorac.

ASE: Capers - Shepard - Valerio-Bodon - Eilingsfeld - Jackson.

A nyeretlen Jászberényhez látogat a Paks, amelynek minden esélye megvan arra, hogy két elveszített találkozó után javítson.

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Visszanéztük a Falco elleni mérkőzést és levontuk a tanulságokat. A Paks elleni meccsre taktikailag is felkészültünk, viszont a regenerációra is nagy hangsúlyt fektettünk. Úgy gondolom, hogy magunkkal, a kis dolgokkal kell foglalkozni, ilyen a koncentráció és az agresszivitás. Ha ezek meglesznek, akkor tudunk játszani egy jó partit velük. Kinney sérülése annyira talán nem súlyos, mint amennyire az ember elsőre hitte, bizakodunk abban, hogy február végére már visszatérhet.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Nem tudom, hogy mennyire jól jön-e nekünk ez a mérkőzés, de remélem, hogy igen, mert szeretnénk javítani a két vereségünk után. Sok mindent nem tudtunk csinálni, mert egyszerűen nincs idő. Próbáltunk regenerálódni és egy kicsit taktikailag felkészíteni a csapatot. A Jászberény egy olyan csapat, amely sokat változott, főként a légiósok kapcsán. Az első meccsünkhöz képest teljesen más együttessel fogunk játszani. Gondolom, hogy ők is szeretnének javítani a mérlegükön, ezért nekünk is megfelelően kell hozzáállnunk a meccshez, koncentrálnunk kell és egyszerűen jobban kell játszanunk, mint az elmúlt két meccsünkön. Gulyás Milán megbetegedett a kaposvári találkozó után, ő holnap valószínűleg nem áll rendelkezésre.

HIRDETÉS
9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
hajramagyarorszagCsakAzImitNetormentorExpertpepperpower Recent comment authors
hajramagyarorszag
Olvasó

Szerintem jó meccs lesz

CsakAzImitNe
Olvasó

Tudjátok mit ? Mostantól a jászberénynek is fogok szurkolni ! Mindenkinek jár egy hát most ez én leszek nekik … OLAJ & JKSE

tormentor
Olvasó

Báne megöregedett…

tormentor
Olvasó

Sok mindent nem tudtunk csinálni, mert egyszerűen nincs idő.

Expert
Olvasó

.

Leonidasz
Olvasó

Az elmúlt két meccs alapján, nem raknék egy Forintot sem az ASE-re.

csocsa
Olvasó

Tedd meg nyugodtan!?

pepperpower
Olvasó

Ez a jelenlegi Bereny erosebb, mint a Kaposvar. Ettol fuggetlenul nyernunk kell. Ha nem, szerintem fejek fognak hullani Pakson.

Leonidasz
Olvasó

Ezzel annyi baj van, hogy ha nyerünk , akkor örülünk győztes meccsnek és marad minden és mindenki a helyén. Ebből a pénzből ami itt van nem szabadna ilyen légiósoknak futkározni az ASE színeiben. Báne pedig 2-3 éve lefőtt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés