Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényi KSE – Alba Fehérvár

Mindkét tréner kemény mérkőzést vár.

  •   

Jászberényi KSE - Alba Fehérvár

Bajnokság, 20. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola, szombat, 18:00
V.: Kapitány G., Pozsonyi L., Fodor A. (Bogárdi J.)

Jászberény: Nelson - Baker - Brbaklics - Penn - Pantelics.

Alba: Ljubicsics - Guyton - Markovics - Csupkovics - Molnár.

Több változás is történt a válogatott szünetben a Jászberény háza táján, ugyanis két új légiós érkezett a csapathoz Brandon Penn és Ian Baker személyében, míg Phillip Miller távozott. Az Alba Fehérvár is komolyan készült ebben az időszakban, Romániában edzőtáborozott az együttes.

Miljan Csurovics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Jól jött számunkra ez a hosszú szünet, hiszen két új játékos is érkezett a csapathoz. Éppen ezért volt időnk beépíteni őket, együtt edzeni velük, valamint három felkészülési mérkőzést is játszottunk. Bízom benne, hogy készen állunk a szezon hátralevő részére. Az Alba Fehérvár egy nagyon erős ellenfél, maximális tisztelettel állunk hozzá az összecsapáshoz. Reméljük, hogy a szurkolóink jó atmoszférát teremtenek majd és megpróbálunk egy nagyon fontos győzelmet megszerezni. Ruják Bence lehet, hogy nem tud pályára lépni, de ez majd az utolsó pillanatokban dől el.

Arik Shivek, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Háromhetes felkészülési időszakon vagyunk túl, többek között Romániában edzőtáboroztunk. Változtattunk pár dolgon és ezeket gyakoroltunk a barátságos mérkőzéseken. Kemény ellenfélhez utazunk, mivel a tabellán elfoglalt helyezésük nem tükrözi a keret minőségét, főleg úgy, hogy két új légiós is érkezett hozzájuk. Nehéz meccsre számítok, de remélem, hogy győzelemmel kezdjük a szezon ezen szakaszát. Mindenkire számíthatok szombaton.

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés