Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényi KSE – Alba Fehérvár

Forray Gábor: Nem szabad kiindulnunk az előző mérkőzésből.

Jászberényi KSE - Alba Fehérvár

Bajnokság, 19. forduló
Jászberény, Bercsényi tornacsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., Balogh Gy., Sörlei A.

Jászberény: Kinney - Füzi - Brbaklics - Williams - Primorac.

Alba: Turner - Vojvoda - Lukács - Davis - Ahmad.

A bajnokság 19. fordulójában találkozik ismét a Jászberényi KSE – Alba Fehérvár csapata. Pár nappal ezelőtt a két csapat már játszott, amely találkozót a Fehérvár csapata magabiztosan nyert hazai pályán.

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Az Alba úgy játszott, amire számítani lehetett, mindjárt az első negyedben eldőlt a meccs. Nagyon enerváltan és fásultan kezdtük a meccset, a védekezésünk gyenge volt, támadásban meg kapkodtunk és egyénieskedtünk. A következő három negyedet, bár összesítésben megnyertük, az Alba nem fektetett a szükségesnél több energiát bele. A védekezésünk javult a kapott pontokat nézve, úgy tűnik a meccs alatti változtatás bejött, majd kiderül, hogy erre mit fognak a következő meccsen lépni. És bár felzárkóztunk a végén 10 pontra, de a távoli dobószázalékunk nagyon rossz volt, érződött a lábakban, hogy fáradunk ezért hagytunk ki három könnyű zsákolást is. A visszavágón mindent megteszünk azért, hogy kezdettől fogva ott legyünk az Alba nyakán, célunk, hogy még szorosabb meccs legyen. Még mindig van három hiányzó, akik fontos tagjai a rotációnak. Ugyanekkor, ez lesz Frank Áron utolsó mérkőzése jászberényi színekben. Szeretném megköszönni neki és a Szolnoknak, hogy rendelkezésünkre állt. Egy nagyon intelligens és szívós fiatal ember, jól látja a pályát és keményen védekezik. Tavaly ellenfélként, idén meg játékosomként okozott nekem fejfájást. De a viccet félretéve, a legjobbakat kívánom neki és biztosan kijelentem, hogy neki az NB1/A-ban a helye!

 Forray Gábor, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Legutóbb szerdán is a Jászberénnyel játszottunk. Az első negyedben megfelelően kosaraztunk, mind támadásban mind védekezésben. A mérkőzés további részében a pályán nyújtott játékunk nem volt az igazi. A Jászberény nagyon jól játszott, mi pedig kicsit kényelmesen. Igaz számunkra most a legfontosabb, hogy ezen a két meccsen mindenkinek próbálok megfelelő játékpercet adni, de természetesen mindenekelőtt győzni szeretnénk. Azt gondolom, hogy egy nagyon motivált és nagyon harcos Jászberény fog fogadni minket. Ugyanúgy, ahogy az első mérkőzésre, úgy most is becsülettel és tisztelettel maximálisan felkészültünk. Nem szabad lebecsülni a Jászberényt egyáltalán, hiszen nagyon veszélyes csapatuk van.  A JKSE főleg a légiósokra épül, ezért komoly szerepet fog játszani a mérkőzésen az, hogy hogyan tudjuk a Kinney – Williams – Primorac tengelyüket védeni. A fiatal játékosaim is komoly feladatot fognak kapni, hiszen szeretném, ha éles helyzetben is gyakorolnának és elsajátítanák azokat a dolgokat, amikre szükségük lesz majd a későbbiek során. Azt gondolom, ezzel a feladattal meg fognak birkózni. Az elmúlt napokban nagy hangsúlyt fektettünk a játékosok regenerálására, mivel egy elég feszített menetrendünk van. Különösebb változtatásokat nem fogok tenni, ugyanazzal a kerettel fogunk kiállni, mint legutóbb. Kemény mérkőzésre számítok, de mindképp győzelmet várok.

 

 

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Artoisredmiller Recent comment authors
redmiller
Olvasó

Frank Áron megy vissza az Olajba??? Mi ez a játékos dobálás??? Vagy Berénynek nem jó???

Artois
Olvasó

Maradhatna nyugodtan, mert nalunk sok vizet nem zavar.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés