Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényben nem foglalkoznak a Falcóval

Aleksa Brbaklics nagyon örül a sok játéklehetőségnek, de várja Orlando Coleman felépülését.:

:

Mióta kiesett a JP Auto-JKSE egyik meghatározó légiósa Orlando Coleman személyében, egyre nagyobb szerephez és több játéklehetőséghez jut a 24 éves, 195 centi magas Aleksza Brbaklics. A 2-3-as poszton bevethető játékos meghálálja a Nikola Lazicstól kapott bizalmat, mert rendszerint kiváló teljesítménnyel rukkol elő. Legutóbb a Körmend ellen úgy jutott el 16/9-es pontmutatóig, hogy mindössze egyetlen mezőnykísérletet rontott el, a Szolnok elleni történelmi győzelem alakalmával pedig 17/9-es pontmutatóval zárt.

– Nem kérdés, hogy szüksége van a csapatnak Orlando Coleman mielőbbi visszatérésére, hiszen ő az egyik kezdő- és egyben meghatározó játékosunk – mondta Aleksa Brbaklics, a Jászberény játékosa a BB1.hu-nak. – Emiatt én most több lehetőséget kapok, amit nagyon élvezek. Minden meccsen úgy lépek pályára, hogy a lehető legjobb játékommal segítsem a csapatomat. Próbálok minél több energiát vinni a játékba, és ott segíteni, ahol éppen szükség van rám. Legyen szó a védekezésről, támadásról, vagy éppen arról, amikor el kell vállalnom a dobásokat. Nem foglalkozom túl sokat a statisztikával, az egyéni mutatókkal, csak a csapat győzelmére fókuszálok. Várjuk már Orlando visszatérését is, akivel nyilvánvalóan jóval erősebb a csapatunk. Nem tudom, hogy mikor játszhat újra, de már elkezdett mozogni. Remélhetőleg a play-offra rendben lesz.

A jászberényiek mögött a Pécs három győzelemnyire van, csak úgy, mint az előttük álló Falco. Kérdés, hogy lefelé, vagy inkább felfelé kacsintgatnak a tabellán?

– Nem foglalkozunk más csapatokkal, a Falcóval sem általánosságban – folytatta Brbaklics. – Mindig csak az aktuális, következő ellenfelet tartjuk a szemünk előtt. Elsősorban arra koncentrálunk, hogy a saját játékunkat hogyan tudjuk még jobbá tenni és fejleszteni. Van javítanivalónk védekezésben és támadásban egyaránt, szeretnénk még jobbak lenni a hátralévő szakaszban.

A játékos kérdésünkre a saját jövőjéről is beszélt, mert valószínűleg több csapat is meg fogja keresni a nyáron – látva azt, hogy milyen teljesítményre képes, ha több lehetőséghez jut.

– Túl korai még, hogy ilyesmiről beszéljünk. Nagyon jól érzem magam Jászberényben. Ez a második évem itt, jól ismerek már mindent a környéken. Szeretem a klubot és a vezetést is, de tényleg nem tudok jelenleg többet mondani ebben a pillanatban – zárta szavait a játékos.

Fotó: JKSE Facebook

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés