Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Ivkovics szomorú lenne, ha nem jutnánk ki a vb-re

Büszke a csapatára, hogy még mindig versenyben van.:

:

Pénteken kulcsfontosságú világbajnoki-selejtező vár a magyar válogatottra Olaszországban. Amennyiben meg akarja őrizni Sztojan Ivkovics csapata az esélyét arra, hogy kvalifikáljon a vb-re, akkor Varesében vissza kell vágnia az olaszoknak. A pénteki találkozó előtt Kecskeméten tartott sajtótájékoztatót a nemzeti csapat.

– Tudjuk, hogy két nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk – mondta Sztojan Ivkovics, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. – Ha valaki azt mondja a világbajnoki-selejtezők előtt, hogy az utolsó kör előtt még meglesz az esélyünk a továbbjutásra, akkor azt szerintem mindenki aláírta volna. Szomorú lennék, ha végül ezt nem sikerülne megvalósítanunk. Nagyon büszke vagyok a srácokra már azért is, hogy idáig eljutottunk és még mindig versenyben vagyunk.

A keretünk úgy gondolom, hogy rendben van, mindenki itt van, akinek itt kell lennie. Jarrod Jonest jól ismerjük régebbről, hiszen dolgozott már a válogatottal, az ő jelenlétével új lehetőségeink lesznek. Kovács Péter bokatörése miatt esett ki a keretből, Horti Bálintnak pedig a napokban fog megszületni a gyereke, ezért nem tart a csapattal.

Volt olyan, aki lemondta a válogatottságot írásban, családi okból kifolyólag, de olyan is volt, aki nem mondott igazat. Az olyan játékosnak, ahol baba van a családban, nem kell napi kétszer edzenie, könnyített munkát kap. Mi egy bababarát csapat vagyunk.

Edzésben a magyar válogatott – Fotó: Réti Attila

Mint ismert, a keretből kimaradt továbbá  Hanga Ádám, a Barcelona sztárja, akit klubja nem enged el, valamint Rosco Allen, aki Japánban áll fontos mérkőzések előtt.

A sajtótájékoztatón jelen volt továbbá Vojvoda Dávid és Perl Zoltán is.

– Két nagyon fontos mérkőzés áll előttünk – mondta Vojvoda Dávid, a Szolnok hátvédje. – Mindent megteszünk, hogy nyerjünk. A hazai meccseken a csapat képes arra, hogy egy igazi európai csapatot elkapjon. Két meghatározó játékosunk nem lesz velünk, de hasonló kaliberű játékosokkal helyettesítettük őket. Egyelőre csak a pénteki mérkőzésre koncentrálunk.

– Nagyon kemény mérkőzések várnak ránk – vette át a szót Perl Zoltán, a Falco hátvédje. – Igyekszünk felkészülni minél jobban a mérkőzésekre, megnéztük a hibáinkat, sokat videóztunk. Nagyon motivált az egész csapat.

Kiemelt kép és tudósítás: Réti Attila

23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
makelovenotwar69derrylCsapajevficsiViggiano Recent comment authors
derryl
Olvasó

Remélem Horti probléma mentesen fog szülni, és hamarosan újra pályára léphet! Sztojan te meg menj a hülye, mézes-mázos süket dumáddal a francba! Elkúrtad, de nagyon, mint az EB-t! Kaposváron felkészülnek!

MKE181
Olvasó

vojvodànak amit adott az isten kosárlabda tudást az azonnal kompenzálta is észből nagyon kevesett kapott! de ritka nagy spiler

makelovenotwar69
Olvasó

Tulajdonnév nagy kezdőbetűvel írandó, a mondat első betűje szintén.
Szóval Te sem lettél működő aggyal nagyon kibélelve, ráadásul kosárlabdázni sem tudsz. Úgyhogy ritka nagy gyökér vagy… Nem kell válaszolni!
Hajrá magyar kosárlabda!

ficsi
Vendég
ficsi

Tóth Ádi,Lóránt,Szili,VOJA,Govens,Perl,Jonest,Ferencz Csabi,Wittman, ! Én válogatottam ! De a kapitány Dönt !?!?

pbask
Vendég
pbask

ez már 9 Vojááá nem tudná megszámolni.

derryl
Olvasó

Te még magadat sem tudod megszámolni, a kupaaranyaitokról nem is beszélve!

makelovenotwar69
Olvasó

Mi lenne, ha most Vojvodára, Perlre, Fepura nem Olaj, Falco, Körmend játékosként, hanem magyar válogatottként gondolnál. Akár szurkolhatnál is nekik. Igen mindannyiuknak, mert ők a magyar válogatott. És ők vállalják, hogy képviselik az országot ebben a nem egyenlők párharcában.
Na, jobb már? Enyhülnek a kínjaid?
Hajrá magyar kosárlabda!

ficsi
Vendég
ficsi

Persze ! Lóránt nem fér be !

MKE181
Olvasó

Szita Karcsi bácsit Perl helyett a csapatba

pbask
Vendég
pbask

Hány fős lesz a rotációtok vojááááá? Rujákot hagyd ki mint rudit,ahhoz ugy is értetek :O segítsetek ki számolni itt is 6 fő lesz?

Viggiano
Olvasó

Már a múltkori cikknél (Tax Imre úr) is megmutattad, hogy egy oltári nagy paraszt vagy, nem kell ezt bizonygatnod minden cikknél!

pbask
Vendég
pbask

nyugodjék békében

pbask
Vendég
pbask

szóvicc volt barátom nem az úron gunyolodtam

Csapajev
Vendég
Csapajev

Egy ember halálán szóviccet nem gyárt épeszű ember…. Szomorú, hogy ilyen szinten vagy pajti…

WSreborn
Olvasó

Zoli most szedd össze magad komám, nagyon kelleni fog az igazi Perl a pályán! Meglehet ez srácok! Hajrá Magyarország!!!!!

Jokic
Vendég
Jokic

Honnan tudjuk, hogy melyik az igazi Perl? A válogatott formában lévő, vagy a filkóban vitézkedő? Reméljük a válogatott formában lévő Zolit látjuk majd, és nem a filkósat.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

“megnéztük a hibáinkat, sokat videóztunk”
Hát igen, nagy bakker volt az például, hogy nyerésre álltunk a lengyelek ellen, de Ivkó “szétrotálta” a meccset, és kikaptunk.

Sedmakfun
Olvasó

1.Kik azok a Hanga és Allen kaliberű játékosok, akik helyettesítik őket??
2. Ivkovics meg ne a levegőbe, hanem konkrétan beszéljen…

Így indulhat a találgatás…. 🙁

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Pontosan! Miért kell mindig ködösíteni?!

Jokic
Vendég
Jokic

Mert ebből él a csávó évek óta. És vannak, akik beszopják. Vicc.

Kováts Imre
Olvasó

Csak azokat tűre meg a csapatban, akik szó nélkül elfogadják az alá-fölé rendelési viszonyokat.

Kováts Imre
Olvasó

Nem tudtad? Benne egy politikus veszett el.

WSreborn
Olvasó

Allent még csak csak pótolja Jones, de Hangát lehetetlen pótolni, ezt mindenki tudja

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés