Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Január elején döntést hoznak Kaposváron a hogyan továbbról

Ivkovicsnak egyetlen hiányérzete van az első tizenhárom fordulóból. Az alapszakasz második fele sokkal nehezebb lesz, most tanácstalan, ezért segítséget kér.

  •   :

:

A Kaposvári KK csapata öt győzelemmel és nyolc vereséggel, a tizenegyedik helyről várja a tavaszi folytatást. A Magyar Kupa áprilisi nyolcas döntőjéről lemaradt az együttes, de a sűrű mezőny miatt a bajnokságban még bármi megtörténhet. Sztojan Ivkoviccsal, a somogyiak general menedzserével értékeltük a szezon első felét.

– Először is ott kezdeném, hogy amikor elkezdtük a közös munkát év elején, nagyon szépen szerepelt a csapat a szezon végéig, ezúttal is gratulálok ehhez Fekete Ádámnak, hiszen kis híján a középházba jutott a fiúkkal – mondta Ivkovics a BB1.hu-nak. – Nyáron húztunk egy vonalat, megkezdődött a klub átalakítása. Objektív okai vannak a megszorításoknak, a jelenlegi játékosállományunk nem olyan erős, mint amilyen a tavalyi volt. Hét felnőtt és öt fiatal játékosunk van, akik nemcsak játékban, edzéskvalitásban és az edzések színvonalában sem ütik meg sokszor azt a szintet, mint az előző garnitúra.

Nekem egyetlen hiányérzetem van az első tizenhárom fordulóból, a Jászberény elleni hazai meccsünk. Előzetesen öt-hét győzelmet terveztünk, azzal tisztában voltunk, hogy az első tizenhárom fordulóban kedvezőbb volt a sorsolásunk, hiszen a hozzánk hasonló szintet képviselő ellenfelekkel hazai pályán játszottunk.

Az alapszakasz második fele sokkal nehezebb lesz, mert ide jön például a Szolnok, az Alba, a Falco és a Körmend is… Sokkal jobban kell muzsikálni tavasszal, mert ez a teljesítmény kevés lesz a második tizenhárom fordulóban.

– Kell-e eszközölni bármilyen változást a jobb szereplés eléréséhez?

– Változások nem lesznek, nem tervezünk. Tudta mindenki közülünk, akik a klubnál dolgoznak, hogy ez az év nagyon fog fájni, sok energia és sok pozitív dolog kell ahhoz, hogy stabilizálni tudjuk a Kaposvári KK-t. Bevallom őszintén, én személyesen nem gondoltam volna, hogy ekkora turbulencia lesz a klub múltjában, de ez van.

– Vannak még tartozások a múlt felé, vagy sikerül stabilizálni az anyagi hátteret? Egyáltalán mekkora költségvetésből gazdálkodnak?

– A költségvetésünk ugyanakkora maradt, mint a tavalyi, de annak egy része arra megy el, hogy a múlt dolgait rendezzük. Erről egyébként Puska Zoltán ügyvezető úr tudna jobban beszámolni. Az biztos, hogy eddig az iroda működéséről mondhatom el egyedül, hogy a legerősebb láncszeme volt a klubnak. Azt a részt, amit az idei szezonra elterveztünk, abszolút stabilan tartjuk, időben vagyunk ilyen téren, legalábbis hozzám nem érkezett semmilyen panasz eddig.

– Azt mondta, tavasztól sokkal jobb teljesítmény kell. Akkor mitől lesz jobb a csapat, ha nem lesznek változások?

– A vezetőkkel úgy búcsúztunk el egymástól év végén, hogy január 1-jén, 2-án leülünk egyeztetni, és a hogyan továbbról döntést fogunk hozni. Ezúton is szeretném megköszönni a saját közönségünknek, hogy kitartottak mellettünk. Nekem a legszebb kaposvári éveket idézték, és remélem, hogy ezt meg is tudjuk nekik hálálni.

Tudom, hogy sokszor esetleges a csapat, talán néha olyannak tűnik, mintha tudatlanok lennénk a pályán, de azzal legyen tisztában mindenki, hogy ezek a srácok mindig a saját tudásokhoz mérten a maximumot próbálják nyújtani.

Az új csarnokunk egy gyönyörű létesítmény, de látszik, hogy a játékosok még nem érzik komfortosnak magukat benne, sokkal jobb partijaink voltak az első tizenhárom fordulóban idegenben, mint hazai pályán. Lehet, hogy a csapat habitusa ilyen, de az is biztos, hogy még be kell laknunk a csarnokot, mert ez az építmény most teljesen más, mint a többi Magyarországon.

– Két héttel ezelőtti nyilatkozata, amikor Csirke Ferencnek üzent, elég nagy port kavart. Főleg annak tudatában, hogy tegnap edzőt váltottak Pécsen. Egyesek szerint Sztojan Ivkovics keze is benne van a történtekben. Ezt most már nehezen mossa le magáról.

– Én nem érek rá pletykálni. Amit akkor üzentem Ferinek, azt úgy kell érteni, mint amit az egyik edző üzent a másiknak. Én mindig a kollégák mellett állok, ha igaz az a hír, hogy augusztus óta nem kaptak fizetést a pécsi játékosok, akkor ilyen körülmények között egyáltalán nem tartom fairnek leváltani az edzőt, mert a célokat csak úgy lehet teljesíteni, ha a körülmények is biztosítva vannak. Köztudott, hogy hat éve nincs semmi közöm a pécsi felnőtt férfi kosárlabdához, és a következő években sem lesz. Van egy ember a felnőtt csapat körül, akivel nem szívesen állok szóba, ezt azt hiszem, mindenki megérti. Természetesen nem Csirke Ferire gondolok, egy szürke eminenciásra. Különben is, érdekes, amikor a sikerek voltak, akkor nem hoztak össze a PVSK-val. Remélem, hogy letisztázzák saját maguk és a nyilvánosság előtt is az egész dolgot, mert én a múltkor is elmondtam, hogy az én életemben a PVSK mindenek fölött van, és remélem, hogy nem nekem kell újra utánanézni a dolgoknak és egy frappáns nyilatkozatot tenni.

– Akkor nem ön ajánlotta Alekszicset Pécsre.

– Mondom, hat éve semmilyen közöm nincs a pécsi kosárlabdához, szerintem ez látszik is, ahogy az elmúlt hat évben épült a klub. Eltűntek a pécsiek. Arról, hogy mikor kit rúgnak ki, és ki lesz az edzőjük, ők döntenek, nem én.

Azért ez elég morbid összemosás velem kapcsolatban, persze másrészről megtiszteltetés is a számomra, hogy több klubbal is rendre kapcsolatba hoznak, és azt gondolják, hogy akkora kapacitásom van, hogy ezt mind bírom. Ezzel szemben a szomorú valóság az, hogy még a kaposvári dolgokat sem tudom megoldani, ami az egyetlen feladatom lenne, ezért is kérem, hogy próbáljanak segíteni. Bizonytalan vagyok szilveszter előtt a hogyan továbbal kapcsolatban.

Ne értékeljenek túl engem, nekem fölösleges túl jó reklámot csinálni, inkább csak segítsenek a szakmai tanácsadóim, akik már 1992 óta ellátnak engem jobbnál jobb ötletekkel, tippekkel, most, amikor a legjobban kell, kérem, hogy segítsenek. Nagy szeretettel várom, hogy valami okosat írjanak, amit esetleg el tudok fogadni, és tudom kamatoztatni.

fotó: Digi Sport

  •   
75 hozzászólás

75
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
39 Comment threads
36 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
40 Comment authors
JusticeGézukaTom72DoglegygeriEwing Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

“Mondom, hat éve semmilyen közöm nincs a pécsi kosárlabdához, szerintem ez látszik is, ahogy az elmúlt hat évben épült a klub. Eltűntek a pécsiek.” – azért ez nem teljesen így van. Ha jól emlékszem, akkor az elmúlt 2 évben, de tavaly tuti hogy 4-es döntőben ott voltak az MK-ban, idén nemzetköziben indultak, ez utóbbi felemésztette sajnos Csirkét és a csapatot is. Szarügy lehet, ha valami működik nélküle. Inkább úgy fogalmaznék, hogy egy stabil középcsapat lett, aki az utóbbi 2 évben mutatott felfelé mutató tendenciát.

Tom72
Olvasó

Sztojan!
Ha vagány vagy,akkor leülsz a padra és nem kell a lelátóról kiabálnod! Megmutatod,h be lehet hozni ezt a csapatot is a 8ba!
A megspórolt edzői és tanácsadói pénzeken hozol két normális légióst!
Ennyi kellene csak a 8hoz!
Ja meg munka,erőnlét,hit,fegyelem és kitartás a játékosoktól,de ezek megléte az edző tekintélye és feladata,az meg megy Neked! 😃
Boldog,sikeres új évet!
Tamás&Balázs

Justice
Olvasó

Januártól Ő lesz az edző !

Tom72
Olvasó

Ahogy olvasom az Alba oldalán Keller apuka kommentjeit,több,mint biztos…. 😃

Doglegygeri
Olvasó

Szerintem Ivko ülj le a KKK padjára, jövőre Ádám hátralép. Behozza így a csapatot a 9-10. Helyre. Spórolunk 40% ot a bónuszokon, a Rákóczi kiesik és jövőre építs nagy pénzből egy éremesélyes csapatot! Ha így lesz keress meg vállalok ingyen bármilyen tanácsadói szerepet, mert 30 éve a csapat rajongója vagyok! Hajrá KKK!

KreMaestro.44
Olvasó

Te összedolgoznál ezzel a görénnyel?

Doglegygeri
Olvasó

IGEN, addig amíg azt látom, hogy a kaposvári kosárlabdáért dolgozik a legnagyobb támogatója leszek!

KreMaestro.44
Olvasó

Szerinted Ivko dolgozna bármikor is egy sportklubért? Úgy gondolom neki mindig fontosabb volt, mi van a mez hátulján, s mi az elején.

Doglegygeri
Olvasó

Ezt nem tudom nyilatkozatokból megítélni, ő most Félig itt van és így tudna szerintem a legtöbbet segíteni! Az eredmények igazolhatják csak, és ahhoz előre kell lépnie, mert eddig nem jöttek. Én az esélyt megadnám!

dzsipszi
Olvasó

A Dér Tomi meg a Monok háza pont fedezné azt a hiányt,amit össze hoztak közösen!!!
Talán azokat kellene elszámoltatni a síránkozás helyett!!

calamites
Olvasó

Vannak játékosok edzők, akiket szinte mindenki kedvel, vannak olyanok akik megosztóak, és van sztojanivkovics.

KreMaestro.44
Olvasó

Ja és Ivko, ha már kérted a tanácsadást! “A” opció kiköltözöl Amerikába, vagy a Távol-Keletre, a lényeg, hogy minél messzebb legyél innen. “B” opció: felkötöd magad a kaposvári csarnok mennyezetére! Csak pusztítasz ’92 óta! Miért nem hoznak szóba Pécsett a sikereknél? Talán mert a siker az pozitív jelentésű szó!

dzsipszi
Olvasó

Az ország szégyene h ez a retkes még itt lehet!!!

derryl
Olvasó

A magyar kosárlabda bizonyítványa! Ez az ember még mindig itt van!!!!!! Takarítsa már el valaki könyörgöm! “Stojan király zsebes király léptet fakó lován, hadd látom mond mennyit ér e magyar tartomány……”

Ewing
Olvasó

Mondd… 😉

derryl
Olvasó

Olvasd! “Walesi bárdok”!

Koops
Olvasó

Vándorcigány….! Kaposvárnak kitartást!
Előző postom ki töröltették, akkor ezt is nyugodtan!

KreMaestro.44
Olvasó

Edzőváltás lesz napokon belül Kaposváron. Sőt, azt tudtátok Kaposváriak, hogy Luka kivásárlási összegével tartozunk nektek? Keller Ivánt azért nem engedték el Szegedre néhány hete, mert Simon-Ivko duo csak Kaposvárra engedné (tartozásunk 0 lenne így ugye). Gusztustalan, hogy saját akarata ellenére mozgatják egyik legszimpatikusabb játékosunkat! Ezt is megköszönhetjük stojannak… te retkes patkány!

Kováts Imre
Olvasó

Ivkovics nyilatkozata szerint nem lesz edzőváltás. Sőt, semmilyen változtatást nem tervez. Olvasd el a nyilatkozatát.

KreMaestro.44
Olvasó

Más, megbízható forrás, szerint lesz edzőváltás, Szilveszter után nem sokkal. Az, hogy Stojan mit mondd, a kutya sem hiszi el neki már.

Ewing
Olvasó

Mond… 😉

KPSVRKK
Olvasó

Ezzel én most vitatkoznék.

“Nem is lesznek személyes változások?
– Nálunk nincs lehetőség csereberélni, január-februárig biztosan nem is tervezünk ilyet. Fekete Ádámot tisztelem, mint kaposvári edzőt, márpedig a hazafiaknak nagyon komolyan kell ártaniuk ahhoz, hogy elővegyük őket…”

Szerintem ez a mondat nyitva hagyta a lehetőséget.
Pénteken kikapunk és megvan a cassus belli.

A 2 amerikaitól várta, hogy vállára vegye a csapatot.
Közben a 3as poszt volt végig üres. Boriszra túl nagy szerepet osztott, még sok neki. Fiatalok beépítése sem indult el.

Alapvető stratégiai hibák.
Nem vagyok Ádám fun, de ez nem az ő sara.
Az övé, ha felkészületlen a csapat. Olyan is volt.

Tom72
Olvasó

😃

KPSVRKK
Olvasó

Kényszermunka. Biztos lelkesen játszana.

Hányinger.

KPSVRKK
Olvasó

A lentebbi link szerint kifizette az Alba. Ivko szerint az fedezte Ponjavocs licencdíját.

KreMaestro.44
Olvasó

Én Ivkonak azt sem hiszem el, ami tényleg igaz lehet. Egy utolsó senki az én szememben. Ugyanilyen rohadék volt 20 éve is.

laja
Olvasó

Akkor Kaposváron el is dőlt. Edzőcsere! A kérdés már csak az,hogy a gm melyik emberét nevezi ki Fekete helyett?

Kováts Imre
Olvasó

Emlékeztetnélek Ivkovics nyilatkozataira!

Kováts Imre
Olvasó

Az interjú nem Csirke Ferencről (akit jó edzőnek tartok én is) és a Pécs-, hanem a Kaposvár szerepléséről szól A jó szándékú kritikusok számára némi segítség Ivkovics korábbi nyilatkozatai: http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2019-09-06/sztojan-ivkovics-valaszolt-a-szurkolok-kerdeseire, illetve http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2019-11-11/nincs-edzokerdes-kaposvaron.
Kétségtelen, az számomra sem világos, hogy Ivkovics – ha nem tervez semmilyen változást (illetve kizárja a változást) – akkor kitől-, és milyen segítséget kér?

Kováts Imre
Olvasó

Mi nem tetszik?

szolnokbasket
Olvasó

Sztojan!
Egy szakmai tanács, mivel annyira szeretnél ilyet kapni:
Húzz a picsába Kaposvárról és a fizetéseden inkább igazoljanak 2 jó légióst akik nem a te embereid!

dzsipszi
Olvasó

Amig van egy csomó birka,mint Kaposváron is,és ennek a féregnek tapsikol,addig sajnos ez itt lesz!!!
Már rég a faszba kellett volna zavarni az országból!!!

basketballfan
Olvasó

Mondja már meg valaki, hogy lehet úgy dolgozni a magyar kosárlabdáért, hogy annak szakmai vezetője egy csomó emberrel nem áll szóba?!

paparazzi
Olvasó

Sztoján, nagyon gyenge légiósokat igazoltál, és neked van a leggyengébb edződ is, Fekete Ádám személyében!
Nevezd ki magadat HEAD COACH-GM-FÜHRER-PÁRTTITKÁR-TSZ ELNÖK pozícióba, Kaposváron-Kecskeméten-Pécsen-Szolnokon-Székesfehérváron-Sopronban…MKOSZ-ben is!
Szalay Ferenc meg Bodnár Péter úgysem mer szólni neked semmiért.

Answer
Olvasó

Hatalmas ez az interjú.beszélgetés a semmiről.megy a hülyítés rendesen.

Tóth István
Olvasó

Ivko most korrigálni fog!Csirke Kaposvár vagy Zalaegerszeg!?

paparazzi
Olvasó

Fekete Ádám leoktatta Csirkét Pécsen, azért az szép lenne, ha miatta menesztenék!

hufi
Olvasó

Ivkovics takarodj már el a magyar kosárlabdából! Miattad nem tudok tiszta szívből szurkolni a válogatottnak…

Jokic
Vendég
Jokic

+1

lizapanna
Olvasó

Ami pedig a “pénzt” illeti…december 18-án Bán Gábor nyilatkozott a Dunántúli naplóban, bárki elolvashatja a cikket, én csak néhány mondatot emelnék ki: Kérdés: Van összefüggés a pénzügyi helyzet és a mutatott játék között? “Nem lenne korrekt, ha csak a fizetések csúszásában keresnénk az okot” Kérdés: Ezek szerint nincsenek pénzügyi elmaradásban a szakosztálynál? “Kétségtelen, minimális késés akadt, de az nem volt közvetlen kapcsolatban a mutatott játékkal.” Kérdés: A városházi megemelt támogatást már átutalták a kft számlájára? “Minimális csúszás van, de nem csak ez befolyásolja a likviditási problémáinkat. Tehát a kósza hírek nem teljesen valósak” Az utolsó kérdésre a válasz Igen vagy… Olvass tovább »

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Én ugy érzem ,hogy Csirke Ferinek van ebből az egészből legjobban elege.Sztojan keveri a kártyákát és akkor ugy tűnik nem csak Lórival nem jön ki…Csirkére visszatérve látszott rajta ,hogy kivan idegeileg és egy kicsit belehülyült ebbe az egészbe.Lehet ,hogy nem lenne jó neki most egy új csapat még ha hirtelen én is megörültem hátha Fehérvárra…Pihenj most Feri nézz egy kis NBA-t mindjárt kezdődik. 😀

Laposvár
Olvasó

“Köztudott, hogy hat éve nincs semmi közöm a pécsi felnőtt férfi kosárlabdához”

2009-ben ment Pécsről Kecskemétre, ahol 2015-ig volt. Ezek szerint 2013-ig Pécsett és Kecsón is tevékenykedett egyszerre?

Nekem valahogy nem kerek ez így….

lizapanna
Olvasó

Egy edző sem üzen nyílt levélben a másiknak, főleg akkor nem, ha személyes problémája van…és főleg akkor nem, ha másnap találkozhattak volna( Kecskeméten), uram bocsá fel is hívhatta volna telefonon. És valóban érdekes, hogy a tegnapi hatalmas felháborodás után azonnal következett ma ez az interjú Sztojánnal, és érdekes módon azonnal megjelennek ezek az ízléstelen kommentek. Lehet, hogy ez csak véletlen egybeesés, de hát tegnap is úgy kezdtem, hogy nem zörög a haraszt…..

Cole
Vendég
Cole

Komolyan, érthetetlen ez az egész cirkusz és szomorú is, mert a tavalyi sikeres év és a nyilatkozatok után (+ jubileumi időszak, tervek, stb.) én a Falco-Körmend-Paks mellett a 4-be vártam idén a Pécset, komoly riválisként.

kastrati_mvp
Olvasó

Mehetsz nyaralni:

comment image

Trombitás_Frédi
Olvasó

Komolyan nem hiszem el, hogy akad még valaki, aki elhiszi Ferinek a kamu terelő dumáját, hogy nincs pénz.

Senki sem kötelezte őket, hogy induljanak a FIBA-kupában. Ha nem lett volna pénz rá, akkor miből utaztak? Miből fizették a szállást, kaját, játékvezetőket, stb?

+ Azért van 5+1 légiós ugye? + Ha igaz lenne Sulovics aláírt volna? + Azért maradt Horti is tavalyról, ugye? + Nyilván a válogatott Ruják is ingyen ment oda. Vagy talán augusztus óta ingyen kosarazik?

Hagyjuk már… Volt mire kenni a vereségeket.

vasvilla
Olvasó

Csak ennek a kamu elterelő dumának lehetnek akár komoly következményei is! Teszem azt ki lesz az a vezető aki egy ilyen síró pletyka gépet alkalmaz? Aki minden infót kiad. Ha igaz akkor azért gáz, ha kamu akkor meg azért! mindezt azért hogy magát felmentse. Emlékezzünk vissza a nyilatkozataira, ahol egy egy vereség után ,RENDSZERESEN gyakorlatilag ráfogta a játékosaira rákente a vereséget. Ha nyertek akkor meg ő milyen jó taktikát dolgozott ki. Vissza lehet keresni.

Pécsidrukker99
Olvasó

Lehet,hogy én vagyok alulinformált, lehet hogy te kevered a Ferit valaki mással, de én egy nyilatkozatában nem olvastam olyat, hogy nincs pénz. Emellett persze igaz, ha nem lenne pénz, akkor nem lenne itt 6 légiós és nem indultak volna az Európa Kupában. Sajnos a klubunk nem közöl a szurkolókkal semmit, ezért születnek a pletykák. Tegnap mindenki sírt, hogy milyen hülyeség volt leváltani Csirke Ferit, most meg hogy Ivkovics nyilatkozott egyből mindenki írja, hogy milyen szar lenne, ha ott lenne, meg hogy a játékosaira fog mindent. Egy profi játékos állapota nem romlik annyit, hogy az Mvp kategóriából 2-3 pontos játékos legyen… Olvass tovább »

ipasop
Olvasó

senki nem azt mondta hogy Feri nyilatkozta! Pont hogy azt kérdezi mindenki hogy ki vagy kik terjesztik. A zuhanyhíradó szerint edzőtől származik az infó Hangsúlyozom ez csak pletyka, de a különböző közösségi oldalakon ez már tényként van állítva. Az nem jut eszedbe hogy esetleg kiismerték a csapatot a játékosokat az ellenfelek? Valami újat kellett volna kitalálni. J hogy az nem megy. Nehéz is úgy ha egy edző egy mondatot nem tud elmondani angolul.

Pvsk Fanatic
Olvasó

Kiismertèk a csapatot, ezért a 30 pontos, 40 Val pontot átlagoló játékos nem dob a meccsen csak egyszer gyűrűre, mikor az egész ország hallhatta az időkérésnél, hogy konkrét edzői kérés volt arra, hogy ne a Falco centerei felett próbáljon 2 méteres távolságból a Bálintnak passzolni, hanem simán dobja rà a labdát. Ezt talán még a játékos is megérti a Feri angolja alapján is, hogy “dont passz, sút”! Azt is megkérdezte tőle a Feri időkérésnél, hogy tudja-e hányszor dobta rá, és nehogy az angolját félreértse még mutatta is ha figyeltél, hogy 0…. De nem, utána is csak a továbbpassz és az… Olvass tovább »

Pvsk Fanatic
Olvasó

Ha vissza lehet keresni, akkor tedd már meg, hogy idelinkelsz nekünk csak egy olyan nyilatkozatot, ahol rákente a vereséget a játékosokra. És akkor próbálj egy olyat is, ahol a győztes meccs után nem azzal kezdte, hogy gratulál a csapatnak…

vasvilla
Olvasó

Feri egy rendes középszerű edző, aki egyszerűen nem bírta el a rá nehezedő eredmény kényszerből adódó nyomást. Labilis, és össze omlott. Nincs mit ragozni.

ferrroil
Olvasó

Tavaly feszegette a fórum közössége,hogy ugyan mit tudna kihozni Csirke Feri egy top csapatból…eredménykényszerben tenni a mindennapokat teljesen más kávéház.Ez a Pécs tavaly még nyomás nélkül ,felszabadultan játszott.Rutinos játékosai edző nélkül is megoldották volna.Kíváncsi leszek Dragan tud e valami pluszt hozzátenni …sok kemény csatát átélt már az Olaj kispadján.Most megcáfolja a kétkedőket!

ferrroil
Olvasó

Természetesen,”megcáfol(6)ja”

ipasop
Olvasó

Más fórumokon és a Facebookon olvasom érdekes módon TÉNYKÉNT beállítva ,hogy nincs fizetés a PVSK nál. Roppant módon kíváncsi lennék, ki és honnan veszi ezt ,illetve milyen valóság alapja van! Azért a PVSK vezetői mondhatnának valamit. Mert az a gyanúm hogy ez így eléggé barokkos túlzás. Ha ez így van elég kínos lesz annak aki(k) terjeszti(k). Azért ez elég komoly vád. 1 opció: igaz a hír. ( ez katasztrófa közeli állapot) 2 opció: van némi csúszás,és egy kétségbe esett edző szokásos túlzása.( ez a terjesztőkre nézve kínos, akár jogi következményre is számíthatnak) 3 opció: hazugság az egész ( ugyan az… Olvass tovább »

vasvilla
Olvasó

Nem tisztem Ivkovicsot védeni, nem is akarom, de szerintem magasról tojik Ferire. Az meg több mint érdekes hogy mi alapján terjedt el az hogy augusztus óta nincs fizetés?? Szerintem ez elképzelhetetlen! Ha valóban ekkora a gáz akkor ki fognak (ki kell) állni a vezetőknek a nyilvánosság elé! Ugyanis ha ez nem igaz akkor a 100 éves klub hírnevét, tekintélyét igen csak károsítja ,alázza ez a pletyka(amit állítólag, az edző legenda terjeszt hogy megmagyarázza miért kapott ki egymás után 10 alkalommal.Aki nem mellékesen játékos korában mikor Pécsett elfogyott a pénz a korábbi időkben ,mindig lelépett oda ahol jól megfizették) Ha az… Olvass tovább »

baltazar
Olvasó

Érdeklődve várom a Csirke Ferenc Úrral készített interjút is…

ipasop
Olvasó

Én pedig először a PVSK elöljáróinak a nyilatkozatára lennék kíváncsi. Ezután természetes Csirke Ferenc véleményére is kíváncsi lennék, gondolom sokan mások is.
Külön kíváncsi lennék Feri atyai mentorára a szürke eminenciásra,aki állandó jó tanácsokkal látta el őt és az elnökséget is. Őt kéne meg kérdezni, Ő áll nagy presztízs harcban Ivkoviccsal! Mi van ha Ő beszélte tele szerencsétlen Feri fejét ezzel a sok Ivkovics marhasággal, amibe Feri szó szerint belehülyült? Ezek után el is tartja a Csirke családot?

Pvsk Fanatic
Olvasó

Ez a kommentelés kicsit kezd már szürreálissá válni. Ki állna már presztízs harcba ivkoviccsal Pécsről? Valaki szövetségi kapitány akar lenni helyette? Vagy valaki a kaposvári klubmindenható pozíciójából akarja őt kitúrni? Addig örül itt mindenki szerintem, amíg szóba sem kerül nálunk a neve. Azt teljes mértékben el tudom képzelni, hogy van olyan, aki még élénken emlékszik rá, hogy hagyott itt minket épp 10 éve ivkovics és vitte a játékosok 80%-át is magával, majd szinte a 0-ról kellett csapatot építenie az itt lévő vezetőknek. Ha emiatt valaki a nemtetszését nyilvánítja ki ivkovics felé az talán több mint érthető, sőt talán még az… Olvass tovább »

pécsidrukker
Olvasó

A múltkori nyilatkozata is már egy jel volt hogy készül valamire. Érdekes azért hogy felmerült neve hogy köze van Csirke Feri távozásában mindjárt csinálnak vele egy interjút, hogy tisztára mossa magát gyorsan. Úgy hallottam elnök urunkkal nagyon jóba vannak…..

Viggiano
Olvasó

Furcsállom, hogy hozzá lehet szólni a cikkhez! Mi történt veletek bb1?

KPSVRKK
Olvasó

Ég a ház valóban.
És most lett kínos a polginak, úgy tűnik. Talán olvassa a kommenteket is?!

Sopron helye kiadó, sajnos a miénk lesz, mindenki látja. Gondolom Flevarakisz az első munkájába való belebeszélés után hatalmas lófaszt mutatna Sopronnak, tanácsadóstól, polgárjenőstől!

Ha ez a csapat és ez az edző ennyit tud nincs mit kitalálni Sztojan.
Aki ezt a gárdát összerakta azé a felelősség.
Vagy pénzt kell tarhálni és cserélni, vagy kalapot emelni és távozni.
Ez a két opció.
Minden más hazudozás, porhintés.

Pécsidrukker99
Olvasó

Sztojan! Ha nincs semmi közöd a pécsi kosárlabdához és rosszba vagy valakivel, akkor honnan szedted, hogy augusztus óta nem kaptak fizetést a játékosok? Ha valakivel rosszban vagy, miért fogadtad el vigyorogva a PVSK aranygyűrűt? Egy vicc vagy!

Marillion
Olvasó

Nekem ez olyan riport volt mintha egy ufó nyilatkozott volna egy csillagközi bolygóról…..
Úgy gondolom ha valaki nem meri…vagy nem teheti meg bármely okból hogy nyíltabban elmondja a tényeket ha vannak…akkor ilyen mézes mázas körül írom szavakkal/mondatokkal ne posztoljon…..

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Erőt és kitartást a Generalisszimusznak a cucikák elleni embert próbáló harchoz, küzdelemhez az elkövetkező esztendőre is ! 😉

Sedmakfun
Olvasó

Ez nagyon zagyva….

pbask
Vendég
pbask

Kapkodott az elvtárs egy riport erejéig,mert érezte vihart a biliben. Jó kommunista lehetne,minden adottsága megvan ehhez.

gulyasszabolcs00
Olvasó

“Menj, az úton menj tovább… ” 🎵🎵🎼🎼

SopronKCfan
Olvasó

Imádom a képedet 😅

gulyasszabolcs00
Olvasó

Köszi 😀nagy sikert aratott az instán a videóval együtt 😀

pbask
Vendég
pbask

Ja és a bb1 nevét lecserélésre ajánlanám Mkoszhousemedia.hu-ra! 🙂

pbask
Vendég
pbask

Amugy ég a ház,és egyből megy a mosdatás?
Hogy letettek ennyire ócskák,Stari? Hogy vagytok ennyire képesek segget nyalni? Kurva undoritó portál lettetek,csak srácok miatt vagyok itt,kikkel hol trollkodunk,hol értelmesen diskurzust folytatunk..Megáll a faszom tőletek már komolyan

pbask
Vendég
pbask

Nekem sokáig nem volt bajom veletek,sőt, de egy ideje ugy érzem ha feljövök ide,Kosárlabda Origoján tölteném az időt. Ez kinek szégyen,döntse el magában

pbask
Vendég
pbask

Tovább az uton, amit megkezdtetek!
Hajrá,hajrá!

KPSVRKK
Olvasó

Érzem én az iróniát , persze, csak ennek megint mi vagyunk az áldozatai, akikért a cirkusz van.
Ma mi, holnap ti.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés