Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Jan Pavlík: nagyon nehéz beszélni arról, hogyan tovább

Edzői nyilatkozatok szombatról.:

:

Sopron KC – Szolnoki Olajbányász 83-78 (25-17, 24-15, 18-20, 16-26)

Kosztasz Flevarakisz, Sopron: Azt mondom, amit a játékosoknak is elmondtam a mérkőzés után. Ez egy hatalmas győzelem volt, amely egyben egy köszönetnyilvánítás a csapattól a szurkolók felé, akik ma is hihetetlen hangulatot teremtettek. Ilyen hangulatban nem lehetett más a vége, mint győzelem. Az első félidőben sok fiatal játékost küldtem a pályára, akik ma nagyon jól teljesítettek. Tudtam, hogy egy ponton fáradtabbak leszünk, és ez néhány játékoson látszott is a huszonötödik perc után. A Szolnok egy nagyon jó csapat, amit a második félidőben meg is mutattak. Azért is nagy győzelem ez, mert egy nagyon jó ellenfél és a fáradtság ellen egyszerre küzdöttünk.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Gratulálok a Sopronnak. Ismét megmutatták, hogy nagyon jó csapatuk van, a szurkolóikkal együtt szárnyalnak. Az első félidőben nem tudtuk megvalósítani, amit az elmúlt napokban elterveztünk, és nem sikerült elkerülni azokat a helyzeteket sem, amelyekről külön beszéltünk. A fordulás után nagyon jól játszottunk, csapatként küzdöttünk, ezért a második félidei teljesítményért meg kell dicsérnem a csapatomat. Azonban ha ezen a szinten sikeresek akarunk lenni, akkor negyven percen keresztül kell jól teljesíteni, mert az a csapat fog nyerni, amelyik a végjátékban összeszedettebb.

HÜBNER Nyíregyháza BS – Zalakerámia ZTE KK 76-78 (15-19, 23-16, 18-17, 20-26)

Pethő Ákos, Nyíregyháza: Egy hét alatt ez volt a harmadik mérkőzésünk, de ez sem kifogás arra, hogy huszonkét támadólepattanót engedtünk az ellenfélnek. Ebben az esetben nincs miről beszélni! Nem lehet megengedni a huszonkét támadólepattanót!

Emir Mutapcic, ZTE: Fontos mérkőzést nyertünk meg egy nagyon jó csapat ellen. Tizenhét eladott labdánk volt, amit nagy küzdéssel és huszonkét támadólepattanóval kompenzáltunk. Gratulálok a csapatomnak és bízom benne, hogy ezt a küzdőszellemet tovább tudjuk vinni a folytatásban.

Atomerőmű SE – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 76-84 (11-22, 24-14, 21-13, 20-31)

Jan Pavlík, ASE: Nem kezdtük úgy a mérkőzést, ahogyan kellett volna a kezdeti különbség ledolgozásához nagy fizikális és mentális erő kellett. Ez ismétlődik folyamatosan, ez a legnagyobb problémánk, ha ezt nem tudjuk megoldani, akkor nagyon nehéz lesz a dolgunk. Az utolsó negyedben 31 pontot kaptunk, úgy gondolom, hogy erről nem is kell beszélnünk, mert egy szoros meccsen ez nagyon sok. Nagyon nehéz beszélni arról, hogy hogyan tovább, értelemszerűen érzékeljük a negatív megnyilvánulásokat is, viszont most szeretnék megkérni mindenkit, aki valamilyen formában ehhez a csapathoz tartozik, viszonyul, hogy pozitív hozzáállással segítsen nekünk, hiszen erre nagyon nagy szükségünk van. Bízom benne, hogy sikerül majd megfordítani ezt a rossz sorozatot és újra úgy tudunk játszani, ahogyan ez a csapat képes és akkor a győzelmek is jönni fognak.

Forray Gábor, Kecskemét: Gratulálok a csapatomnak és büszke vagyok a játékosaimra. A sok vereség ellenére a tartásunk és a karakterünk meg volt, tulajdonképpen ennek köszönhetjük a győzelmünket. Jól kezdtük a mérkőzést, aztán kicsit felbomlott a védekezésünk, felborult a rotációnk, aminek az oka az, hogy hiányos szerkezetünk, ilyenkor nagyon fontos, hogy mindneki tudja mi a feladata, ha ez egy picit eltolódik az tud zavarokat okozni. Ezáltal a Paks talált egy-két könnyű kosarat, a közönség mögéjük állt és azt gondolom, hogy ez miatt kerekedett ki egy jó mérkőzés ebből a találkozóból. A végjátékban higgadtak voltunk, feljavult a védekezésünk és a kritikus pillanatokban jó döntéseket hoztunk. A végeredmény nem reális, igazából ez egy egylabdás meccs volt. Sok sikert kívánok a Paksnak, nekünk nagyon fontos volt ez a győzelem. Köszönjük a támogatást a kecskeméti szurkolóknak is!

Egis Körmend – Alba Fehérvár 91-83 (23-21, 13-26, 30-13, 25-23)

 

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Szeretnék gratulálni az asszisztenseimnek, hogy győztesen hozták le ezt a mérkőzést. Nehéz meccs volt, viszont a mai napon, a csapat megmutatta azt, hogy mit jelent Körmendi mezben játszani. Ez az a Körmend, amire büszkék lehetnek a szurkolók, mindent elkövettünk a győzelemért, és ezért minden dícséretet megilleti a csapatot.

Matthias Zollner, Alba Fehérvár: A Körmend, a második félidei teljesítménye alapján, teljesen megérdemelte a győzelmet, hiszen a kulcs pillanatokban, úgy kosárlabdáztak, ahogy ilyenkor kell. Számomra, ez az egyik legnehezebb vereség volt, mert sajnos túl sok hibát követtünk el, a Körmendnek sokat olyan szituációt engedtünk meg, ami profiként nem elfogadható. Ki kell találnunk, hogy mit kell tenni, hogy ezt megváltoztassuk a jövőben.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák 93-72 (23-7, 24-21, 21-30, 25-14)

Milos Konakov, Falco: Jól kezdtük a mérkőzést, és húsz perc után 28 pontot kaptunk, amire nagyon büszke vagyok. Tudtuk, hogy ezt az intenzitást nem tudjuk negyven percen keresztül tartani. A harmadik negyedben több pontot is kaptunk leindításból, de a felállt védekezésünk ugyanúgy jól teljesített. Elégedett vagyok a mutatott játékkal, de még egy komoly hét áll előttünk, nem dőlhetünk hátra.

Simándi Árpád, Szeged: Az első félidőben eldőlt minden. Akkora előnyt adtunk a Falcónak, amit nem lehet ledolgozni húsz perc alatt. A 3. negyedben valamit mutattunk, ha ezt tudjuk állandósítani, akkor lesz esélyünk a bajnokságban. További sok sikert kívánok a Falconak a BL-ben és a bajnokságban egyaránt.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
José "Gyilkos" MendezArtoisMarillionVulcanoAtomic4 Recent comment authors
Artois
Olvasó

A problema tobbek kozott az is, hogy nincs olyan jatekosunk akire a vegjatekban ralehetne bizni az utolso dobast.

Marillion
Olvasó

Gulyás Robinak lesz dolga bőven! Nála nem volt kec mec a pályán. Ezt a mentalitást kell hogy elővegyék mert fogynak a meccsek!

Vulcano
Olvasó

Milos🟡⚫🔥

Atomic4
Olvasó

Pavlík, ahhoz, hogy a szurkoló pozitívan álljon hozzá tenni is kéne valamit. Az, ahogy a csapat vezetősége viselkedik elég távol van attól, hogy a negativitást számon lehessen kérni a szurkolóktól.

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Jancsi egy dolgot elfelejtett kérni még! Bocsánatot! Amíg az a Brown van irányítóban, addig semmi jó nem lesz Pakson.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés