Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Jakab Máté a német élvonalban folytatja a pályafutását

A Bajnokok Ligájában is érdekelt a következő csapata.:

:

Jakab Máté a legutóbbi szezonban Honvéd Kosárlabda Akadémia U18-as együttesének vezetőedzője volt, augusztustól viszont már az egyik legmagasabban jegyzett német csapatnál, a Brose Bambergnél folytatja edzői karrierjét – tájékoztat az akadémia Facebook oldala. A Bajnokok Ligájában is érdekelt, 9-szeres német bajnok alakulat vezetősége másodedzőként számít a fiatal trénerre, aki elmondása szerint óriási lehetőség előtt áll.

– Először is szeretném megköszönni a Honvéd vezetésének, külön Gergely Istvánnak és Báder Mártonnak, hogy élhettem ezzel az eséllyel. Tudom, hogy hosszabb távon gondolkodtak bennem, éreztem a bizalmat az első naptól kezdve, éppen ezért nagyon hálás vagyok a rugalmasságukért. Ez egy komoly lehetőség számomra, hiszen Európa egyik élcsapatáról van szó, megteszek minden tőlem telhetőt, hogy kinn is ragadjak, és bizonyítsam, hogy egy magyar edző is képes ilyen magas szinten dolgozni – nyilatkozta az oldalnak.

Az akadémia vezetője, Báder Márton hozzátette, hogy nem érte váratlanul a hír, Jakab Máté régóta dédelgetett álma volt, hogy külföldön dolgozhasson.

– Egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen egy remek edzővel lettünk kevesebben, viszont ez egy olyan lehetőség számára, ami elé nem szerettünk volna akadályt gördíteni. Biztos vagyok benne, hogy Máté Németországban is megállja majd a helyét, hiszen egy felkészült, ambiciózus szakember, akinek sok sikert kívánunk. Hisszük azt, hogy itt, a Honvédon is szerzett olyan tapasztalatokat, amit magával tud majd vinni.

Fotó: Budapest Honvéd Kosárlabda Akadémia Facebook

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Nagy AndrásSárgaPárnaVilis79 Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Sebaj, skypon még mindig tud furulya órákat venni a Bádertől!!

Nagy András
Olvasó

mindenki magából indul ki, bár azon nem is csodálkoznék, hogy ha te nem hsz-t írogatsz akkor furulyázol egész nap 😉

Vilis79
Olvasó

Gratulálok! Sok sikert!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés