Connect with us
Hirdetés

3x3

Ivosev Tamás szerb válogatott lesz

Így néz ki most a magyar keret.:

:

HIRDETÉS

A férfi 3×3-as válogatott februárban, a bajnoki szünet alatt kétszer négy napot edzőtáborozott Székesfehérváron: a végül elhalasztott áprilisi, budapesti pótselejtezőn a Demeter Attila, Horti Bálint, Keller Iván, Kerpel-Fronius Balázs, Mohácsi Máté, Ruják András hatos fogatból négyen lettek volna tagjai a mieink keretének. Feltűnhet, hogy a névsorból hiányzik klasszisunk, Ivosev Tamás – írja az NSO.

Többet már nem játszom a magyar válogatottban, így sajnos az elhalasztott budapesti olimpiai pótselejtezőn sem szerepelhetek. Ettől függetlenül nagyon szomorú vagyok, hogy leállították a 3×3-as versenysorozatokat. Amennyire én tudom, ha minden rendben lesz, az első tornákat augusztus közepén rendezik, a helyzet ugyanakkor napról napra változik, tehát ez az időpont is kérdéses

– mondta Ivosev Tamás.

HIRDETÉS
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MAFCdrukkerlddZZTopvasvillaipasop Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Ivosev, Ivosev, egyre lejjebb süllyedsz! Először TF, aztán Szerbia…

ZZTop
Olvasó

Ez nagyon nem baj, legjobb az lenne, ha az országunkat is messzire elkerülné. Kevés nála nagyobb patkányt hordott a föld a hátán, akik sportolónak képzelték magukat. Már akkor hánynom kellett, amikor bemondták, hogy Tamás…

ldd
Olvasó

Beteg ember vagy.
Fordulj háziorvosodhoz vagy gyógyszerészedhez …

Vannak hibái.
De amit írtál, nem embertől való …

ipasop
Olvasó

A zuhanyhíradóban azt beszélik Csirke Ferenc ,miután férfi vonalon nem kérnek belőle, a női szakágban fog tevékenykedni……

vasvilla
Olvasó

Oda való,ezek szerint fiatalon lenyugdíjazza magát,megy a süllyesztőbe. De szerintem onnan sokkal előbb kivágják mint a Vasút-tól. Itt sokáig elnézték neki az ámokfutásait.

ipasop
Olvasó

“Többet már nem játszom a magyar válogatottban, így sajnos az elhalasztott budapesti olimpiai pótselejtezőn sem szerepelhetek.”

Még egy olyan játékos ,aki nem akar Csirkével együtt dolgozni!Azért a Szövetségben elgondolkodhatnának ezen…. Az egész 3×3 messze legjobb játékosát vesztettük el!
Nem a régi meccseket kéne kirakosgatni social media falra és a múltra élvezni, hanem a jelent kéne managelni, még inkább a jövőt építeni!! Ez sajnos Csirkének sosem ment.

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook