Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Ivosev az A-csoportban folytatja, bejelentette új csapata

Visszatér az élvonalba.:

:

Ivosev Tamás a PVSK-ban folytatja pályafutását – jelentette be a klub hivatalos honlapja.

A 201 cm magas erőcsatár korábban volt már az NB I. alapszakaszának MVP-je is, igaz a kosárszurkolók szeme elől az utóbbi két évben kicsit talán eltűnt. Arról azonban szó sem volt, hogy a korábban a Kecskemét, a Kaposvár és a DEAC gárdáját is erősítő játékos felhagyott volna a játékkal. A B-csoportban játszott folyamatosan, mellette pedig 3×3-as karrierjét is szépen építgette. Hogy pontosan mi is volt az oka az utóbbi két szezon hátrébb lépésének, arról maga Ivosev beszélt.

– Ez a saját döntésem volt – árulta el a játékos. – Úgy gondoltam, hogy az olimpiáig a 3×3-ra helyezem a nagyobb hangsúlyt, ez ugyanis nekem nagyon fontos volt.

Egy hajszál hiányzott ahhoz, hogy a terv tökéletesen működjön is, ugyanis a hétvégén Debrecenben megrendezett olimpiai selejtezőben az Ivosevvel és Demeterrel felálló magyar csapat egészen a döntőig menetelt – ott azonban a belgák végül jobbnak bizonyultak, és mivel csupán egy kvóta maradt szabadon, az végül nem Magyarországé lett. Az azonban Ivosev Tamás számára egyértelmű volt, az új szezonban ismét A-csoportban szeretne játszani. És, hogy miért épp a PVSK?

– Már hosszú ideje jó a kapcsolatom a klubbal, korábban is már szóba került, hogy esetleg ide igazolok – vallotta be frissen szerződtetett játékosunk. – Eddig ez nem jött össze, most viszont a klubvezetőkkel és Dragannal beszélgetve nagyon hamar meg tudtunk állapodni. Bár most még az olimpián van a fókusz, de utána teljes erőbedobással állok a PVSK-s játékom elé. Nagyon várom már, hogy elkezdjük a munkát. Tudom, hogy még alakul az új csapat, de biztos vagyok benne, hogy javítani fogunk az előző, gyengébben sikerült szezonon. Én szeretnék vezére lenni a PVSK-nak, maximumot fogok nyújtani minden edzésen és meccsen, ezt megígérhetem. És ezt a mentalitást igyekszem majd átragasztani a csapattársakra is. Ha sikerül, akkor biztos vagyok benne, hogy a PVSK szurkolóinak sokkal több örömben lesz részük, mint idén. Mert ők nagyon megérdemlik., hogy jó, eredményes csapatuk legyen.

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
JonDallasMAFCdrukkerhmKPSVRKK Recent comment authors
Jon
Olvasó

Kérdés, még mindig olyan formában van-e, mint évekkel ezelőtt?
Ha igen, akkor erősítést fog jelenteni.
Amúgy Ivosev “Tamás”?

MAFCdrukker
Olvasó

Szerintem küzdős, igazi délszláv mentalitású játékos, aki azért belső poszton elég komoly erőnek számíthat még az élvonalban is. Tény, hogy nem az a játékos, akit az ellentábor felállva tapsol, ahogy az alacsony faulthatár sem kedvez neki. De egy az egyben nagyon jó, ezt tegnap is megmutatta. Már csak az a kérdés, hogy Tamás vagy Tomislav, ez viszont elég komoly dilemma, miután tegnapelőtt és ma előbbi, tegnap utóbbi keresztnéven szerepelt az oldalon.

hm
Olvasó

Légiós.

KPSVRKK
Olvasó

Kicsit irígy lettem.
Én örülnék a helyetekben szomszédok. Meccseket eldöntő játékost kaptatok, aki él-hal a csapatáért. Tipikusan az az ember akit sajátként nagyon lehet szeretni, ellenfélként pedig mindenki utálja.

Csakegyfan
Olvasó

Sajátként is lehet utálni, pláne csapattársként

KPSVRKK
Olvasó

Nem ő az öltöző mókamestere, de sok meccsünket konkrétan ő nyert meg. A tudása, küzdeniakarása elvitathatatlan.
Ha sértett fél vagy, nyilván érthető az ellenszenved…
Én meg nem vagyok a menedzsere 🙂

Mexx92
Olvasó

Erre kíváncsi leszek de nekem kicsit Horti 2.0nak tűnik mármint a mozgékonysága miatt. Üdv nálunk Ivosev! Hajrá PVSK! Hajrá Vasút!

hm
Olvasó

Hortinak köze nincs Ivosevhez, semmilyen szempontból sem.
Toma még csak nem is köpködi össze a játékteret. Főleg nem a hazai csarnokban…

Mexx92
Olvasó

Ezt tudom de nem tűnik mozgékonynak egy gyorsabb játékos megveri lábbal de lássuk mit nyújt majd a csapatban. Remélem nem lesznek megint zártkapus meccsek mert elég volt ez a szezon meccsek nélkül

hm
Olvasó

Sokat láttam játszani, erőcsatárként egyáltalán nem mondanám lassúnak.
De a Hortit tutira hetvenszer körbefutja. ?

hm
Olvasó

Lényeg a lényeg, októberre meghatározó állapotú légiós lesz, szerintem ez első 2-3 csapaton kívül elsőszámú erőcsatár lehetne bármelyik csapatban. Erős, jól lepattanózik, nagyon jól tör be, centerjátéka is van ha kell, távoli dobásai nem túl jók, de el tud sülni a keze. Védekezésben meg kapar, ahogy kell, ha valakit meg kell állítani, ő meg is fogja. A PVSK sokat nyer vele, meglesz a meghatározó légiós Budimir helyére, más stílus, de hozni fogja azt a szintet.

Koops
Olvasó

Hmm ez érdekes lesz…

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Légiósként azért rizikós a dolog… de tud meccseket hozni még.

Dallas
Olvasó

tuti hogy légiós? vagy csak voltak olyan évek amikor nem számított annak ,de már szigorubb a szabály ? az van bennem hogy itt is csere volt(Szolnok),aféle fontos 6. ember de Magyar,igaz a Trotteres években nem volt könnyü a kezdöbe kerülni xD

Csakegyfan
Olvasó

Ennél nagyobb tuskót nem is lehetett volna találni…

HajraKapos
Olvasó

Hát ennek nem örülök! 😀
De azért sok sikert.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés