Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Ivkovics: Ez a csapat becsületes, tisztességes harcosokból áll

Toon Van Helfteren ma is elfelejtett gratulálni.:

:

A magyar férfi kosárlabda-válogatott hosszabbítás után, 91-86-ra legyőzte Hollandiát a Tüskecsarnokban. Így látta a mérkőzést a két szövetségi kapitány. A vesztes, csakúgy, mint Almerében, ma is elfelejtett gratulálni.

Sztojan Ivkovics, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: Gratulálok mindenkinek, elsősorban saját játékosaimnak és az MKOSZ-nek, de a legnagyobb gratuláció a szurkolóknak jár, akik újra a tizedik emberei voltak a csapatunknak. Öröm volt látni, hogy Budapesten ilyen sok gyerek és család kijött a meccsre. Azt gondolom, számunkra ez a legnagyobb siker. Nem rajtunk múlik a továbbjutás, de a negyedik hely a csoportban a mi kezünkben van. Meg kell vernünk az utolsó fordulóban Horvátországot hazai pályán, mert ha Európa legjobb tizenhat csapata között végzünk, akkor az Eb-selejtezők során a második kalapba kerülünk. Félreértés ne essék, bizakodó vagyok az olaszok ellen is, de még az is lehet, hogy mindkét meccs kevés lenne a vébére való kijutáshoz. Tapasztalataim szerint minket amúgy sem azért szeretnek, mert világverő csapat vagyunk, hanem azért, mert ez a csapat becsületes, tisztességes harcosokból áll. Köszönöm a sajtónak, amely foglalkozott velünk egész hétvégén, és remélem, hogy a következő találkozóknál már jobban fogunk együtt működni, mert egymás nélkül nem tudunk létezni.

Toon Van Helfteren, a holland válogatott szövetségi kapitánya: Csalódott vagyok, ez volt a második hosszabbításos vereségünk idegenben a vb-selejtezők során. A magyaroknak túl sok támadó lepattanót engedtünk, ez volt a vereségünk egyik fő oka, a másik pedig a dobószázalékunk, különösen a büntetőket dobtuk gyengén.

Toon Van Helfteren (jobbra) ma is elfelejtett gratulálni

Fotó: Zsu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés