Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ivkovics Csirkének üzent: “nem akarok a PVSK vezetőedzője lenni”

A szövetségi kapitány reagált a szóbeszédekre és bizonyos internetes kampányra.:

:

Sztojan Ivkovics, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, a Kaposvári KK csapatának general menedzsere az alábbi nyilatkozattal kereste meg szerkesztőségünket:

– Csirke Ferencnek üzenem, hogy nem akarok a PVSK vezetőedzője lenni és az interneten semmiféle ellene irányuló kampányról nem tudok. Tudom ajánlani neki a jogászaimat, akik minden nem odaillő hozzászólót visznek a bíróságra. Jelenleg például a “fradi-ügy” zajlik. Semmi közöm nincs a pécsi felnőtt kosárlabdához, akkor sem volt, amikor harmadikok voltak és ugyanúgy most sincs, amikor hullámvölgyben vannak. A PVSK-val, mint klubbal és annak utánpótlásával – amely egyébként különálló szervezet – továbbra is jó a viszonyunk, sosem szakítottuk meg a baráti kapcsolatot, mert a pécsi gyerekek számunkra nagyon fontosak.

Azt tanácsolom Ferinek, kezdjen el foglalkozni a saját csapatával, ne árulja magát év közben a Rátgéber Akadémiára és a többi klubokhoz, ne teregesse ki a saját szennyesét a nyilvánosság felé, mert neki tudnia kellene, hogy a PVSK sokkal fontosabb a személyes céloknál. Déri Csabától, Fekete Ádámtól, Bonifert Domonkostól és többektől is hallottam, hogy én a helyére pályázok és internetes kampányt vezetek ellene. Ugyanez volt tavaly is, amikor hullámvölgybe kerültek.

Most már egy kicsit unom. Foglalkozzon mindenki a saját dolgával, az, hogy én melyik kispadra és mikor fogok leülni, csak és kizárólag az én dolgom. Ha hiányzom, nemsokára felbukkanok…

Ivkovics azt mondja, nem akar pécsi edző lenni (fotó: pvsk-panthers.hu)

Úgyis tisztában van vele mindenki, hogy az életem két klubhoz kötődik: Kecskeméthez, ahol lakom, de ott az anyagi lehetőségeihez képest a csapat jól szerepel és kiváló szakmai munka folyik, illetve Kaposvárhoz, ahol jelenleg dolgozom. Nem tervezem sem rövid, sem hosszútávon, hogy máshova menjek. Sajnálom, hogy ilyen módon kell reagálnom, de én nem járok kocsmába és nem írogatok az interneten, nem kell mindenkinek saját magából kiindulnia az életben.

Hajrá PVSK! Hajrá magyar kosárlabda! Feri, nyugodj meg! Jó edző vagy, fókuszálj a csapatodra, ne a külső dolgokra, ez az én tanácsom.

Címlapfotó: hunbasket.hu

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés