Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Ivkovics biztos benne, hogy meg fognak állapodni

Megkezdődtek a tárgyalások a szövetségi kapitány és az MKOSZ között.

  •   :

:

Megkezdődtek a tárgyalások Ivkovics Sztojan és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége között, árulta el a DIGI Sport híradójának, a Sport 24-nek Bodnár Péter, a szövetség főtitkára.

– Az utolsó elnökségi ülésen, múlt héten felhatalmazást kapott az elnök és a főtitkár az MKOSZ elnökségétől, hogy ezeket a tárgyalásokat, illetve a szerződés előkészítését az augusztus 1-től megkezdődő időszakra újra Ivkovics Sztojannal kezdje meg. Én bízom benne, hogy mindenki megnyugvására mind sportszakmai, mind egyéb szempontból gyakorlatilag ez a sikeres munka folytatódhat, amit az elmúlt néhány évben már láthattunk a felnőtt férfi kosárválogatottól.

A válogatottat 2013 óta irányító Ivkovics Sztojan elmondta, pénzügyi gondok biztosan nem lesznek, mert ebből eddig sem volt probléma, hiszen a magyarországi kapitányi posztjára megtiszteltetésként tekint. Mint említette, más dolog nem jöhet közbe, hogy ha tárgyalnak vele, akkor biztosan meg fognak állapodni.

A szakember szót ejtett a kisebb viszályról is, amit az okozott, hogy januárban leült a kaposvári kispadra. A válogatott ezt követően sikeresen vette az első két Európa-bajnoki selejtezőt, Szlovéniát odahaza, Ukrajnát pedig idegenben győzte le.

Bebizonyosodott, hogy a válogatott és a magyar kosárlabda is erősebb lett ezután a kis turbulencia után. Nem vesztünk össze, akivel eddig is jóban voltam, akikben bíztam, továbbra is ott vannak. Akikkel eddig sem álltam szóba, mert úgy gondolom, hogy kárt okoznak a magyar kosárlabdának – továbbra is ez a véleményem –, ők ott vannak, én itt vagyok. Az a fontos, hogy a magyar kosárlabda-válogatott működik. A válogatott nem az enyém, a válogatott nem az MKOSZ vagy bárkinek a tulajdona, a válogatottnak a magyar embereket, a magyar nemzetet kell szolgálnia.

Fotó: Zsu

  •   
37 hozzászólás

37
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Kováts ImrelddKKK72Gecse J. MárióMagdi anyus Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Kár, hogy Molnár Marci is lesérült, nagyon jó szezonja volt!

Magdi anyus
Olvasó

Arról volt szó, hogy lemondasz! Öreg vagyok már, cucika, de az emlékezetem olyan, mint a fiatalkoromban!

KKK72
Olvasó

Én semvagyok fiatal még emlékszem,hogy a Kaposvár Sztoján nélkül soha nem lett volna bajnok és arra is emlékszem,hogy lemondott a kapitányi tisztről de a szövetség a szerződésre hívatkozva megtartotta kapitányi tisztségében a szerződés lejártáig így nyert a válogatott két fontos mérkőzést. Majd lejárt a szerződés és már akkor lehetett látni,hogy a szövetség Sztojánt fogja favorizálni, talán nem is véletlenül. Úgy látom azért a memóriád hagy némi kivánnnivalót maga után,lehetne rajta javítani.

Magdi anyus
Olvasó

Akkor neked is lenne mit. Emlékszel, fiacskám, mikor oda-vissza kikaptunk a fehéroroszoktól meg történelmi vereséget szenvedtünk Szlovákiától?

ldd
Olvasó

Hagyd a nyanyust a brékbe…
Bele ragadt a farka az előző barátjába…

Aki ősrégi történetekkel jön elő a “való-élő világban” az csupán irigy, buta, vagy a saját pecsenyéjét süti…

Mindenkivel egyetértek aki azon a véleményen van, hogy a válogatott az 50-es, 60-as (!!!) évek óta nem nyert ennyi meccset mostanában és nem jegyezték ilyen magas polcon európában…

Magdi anyus
Olvasó

Ldd fiam, te a múltkor is már sértegetted a jó öreg anyust. Hogy merészelsz ilyet tenni? Nem szégyelled magad?

Kováts Imre
Olvasó

Rosszul emlékszel, mert Ivkovic nelkül is nyertünk bajnokságot és vele is vesztettünk kupadöntőt. Az MKOSZ a felmondasi idő letöltésehez – teljesen jogszerűen – ragaszkodott. Minden más stimmel.

ldd
Olvasó

Ez részben tévedés.
A Kaposvár 2 bajnoki címének részese volt Ivkovics.
(több meg az NB-1 – nincs)

Koops
Olvasó

Erre csak annyit tudok mondani, hogy cirkuszi 🤡 jó lenne nagyon!

vasvilla
Olvasó

ejj ejj, inkább a női szakágra kellene koncentrálni. Mondjuk ott nyugodtak lehetünk ,mert nem lehet hozzá szólni!

peterzoltan
Olvasó

Na ez gyors volt, 2 perc alatt váltottál ipasopról? Előtte több kellett hozzá justbasket!

ipasop
Olvasó

Nem tudom volt-e már ilyen hogy két egymást követő ciklusban kijutott a férfi válogatott az EB-re. Erre most nagy sansz van.
Inkább drukkoljunk, mert mégis csak magyarok vagyunk!
Hajrá Magyar kosárlabda!

peterzoltan
Olvasó

Mondjuk 80 csapatos eb se nagyon volt még…. lassan már csak feröer nem jut ki…..

Redbid
Olvasó

Akkor csináljuk oké, szerintem ezzel itt senkinek nincs baja, de akkor hagyjuk a politizálást a politikusokra, nekik az a dolguk!
Tehát vagy legyen csendben vagy nevezze meg kikkel és miért van baja, mert így ez számunkra érthetetlen, hogy mi ez az állandó üzengetés, meg sejtetés!

Nekem speciel tele a tököm vele!!
Nem a munkájával, azért le a kalappal, hanem a dumájával!!!
Kapisci?

ipasop
Olvasó

Szerintem a cucikák nagyon jól tudják kik ők….

Redbid
Olvasó

Fingom sincs róla, és nem is érdekel.
Ill. ha már ennyit van emlegetve lassan igen, tehát akkor elő a farbával, mert ez így ebben a ebben a formában szerintem ugyanúgy nem különb puszta üres dumánál!

KKK72
Olvasó

Igen ! Igazad van Ivkovics egy megosztó figura,hogy ki az aki vele szembe megy talán nekik kellene ki állni a placcra. Egy előző hozzászólásra csak annyit a bohóc a cirkuszban egyik legsikereseb és legkreatívabb szereplő akit mindenki szeret és alig várja, hogy a porondra lépjen.

Redbid
Olvasó

Lehet van aki a cirkuszt szereti a szószátyár “bohóccal” ahogy írod, és eben az esetben úgy kell kezdeni a cikkeket, hogy Ivkovicc, és elég nagy baba vagyok már, akkor úgy is kezelem!

Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy amúgy a cirkusz profi terep, nem jó példa, ott a bohóc szerep sosem keveredik a többi produkcióval!
Én itt is szívesebben látnám ezt!

ipasop
Olvasó

Lehet itt össze vissza dumálni, meg érvelni. Amióta Ivkovics a kapitány, rend van a válogatottnál! Nem úgy mint előtte mikor az un. sztárok jöttek aztán agyba főbe verték némelyiket a lakodalomban, mert nem tudtak viselkedni,és az egész válogatott program az ivászatról ,meg a buliról szólt.
Nem beszélve arról a vitathatatlan tényről ,hogy eredményes a csapat és rendre telt ház előtt játszik és NYER! Mondjuk a slepp persze hogy ugat ,mert kikerült a “körből”.

peterzoltan
Olvasó

Kilenc perc kellett, hogy nevet válts drága justbasket?

justbasket
Olvasó

Úgy látszik erős volt a péntek szombati este,mert a cucikák még nem jelentkeztek , nem irkálnak mindenféle marhaságokat. Mondjuk értem, beindult a Budapesti éjszakai élet, sok a pótolni való… luxus cucikák mivan??

Boban
Olvasó

Te az aktuális hülyegyerek szerepet céloztad meg magadnak? Mert akkor semmi gond nincsen, csináld csak. 🙂

Beniben
Olvasó

Hmmm….

Pbask
Olvasó

Tóthal min tudott összeveszni? Mert ideig keret tagja volt,aztán ugye a közvéleményt megvezetve,nem hazudva természetesen a sérülésére fogták.
Sokáig tarthat..
Kabaré,hogy pont a legjobb magas embereinkkel veszik össze ez a szerencsétlen aztán hozza helyükre a jobbnál jobb fogalmatlan,súlytalan embereit.

justbasket
Olvasó

Mint arról korábban írt az MKOSZ honlapja(hivatalos formában)Tóth Ádám egyszerűen lemondta a válogatottságot, mondjuk abból amit összehordott nem derült ki hogy miért. De Ő mondta ,tehát felesleges állandóan felhozni a témát, mert meddő vita. Ha valaki NEM AKAR jönni azt nem lehet erőszakkal egy két cucika álmodozása miatt játszatni.

Redbid
Olvasó

Hú de nagy a lendület az igazságtevésben 🙂
Ezek szerint te még akkor lehet nem is éltél, vagy én is fogalmazhatnék a te egyszerű gondolatmeneted mentén, nem voltál körön belül?

Pbask jól írja, itt is volt cikk, Ivko maga mondta el, hogy a felkészülés során sérülést szenvedett, és, hogy első az egészség, majd aztán soha többet nem volt válogatott!
Aztán jöttek a pletykák ….

Milo
Olvasó

Az elküldése utáni napon már edzőmeccsen lépett pályára Szolnokon és 20percet töltött a pályán. Semmi sérülése nem volt.

Redbid
Olvasó

A tények: “Főoldal / Kosárlabda 2017. 08. 22. – 13:27 Utolsó frissítés dátuma: 2017. 08. 22. – 14:44 forrás: bb1.hu/m4sport.hu Sérülés miatt új centerrel próbálkozik az Eb előtt a kosárválogatott A kisebb sérüléssel bajlódó Tóth Ádám helyett a kecskemétiek centerével, Kemal Karahodzsiccsal utazik a lengyelországi felkészülési tornára az Európa-bajnokságra készülő férfi kosárlabda-válogatott – adata hírül a bb1.hu. Tóth sérülése miatt már sem szombaton, sem vasárnap nem lépett pályára az izlandiak elleni székesfehérvári felkészülési mérkőzéseken. Ahogy azt az M4 Sportnak adott interjújában is elárulta a szövetségi kapitány Sztojan Ivkovics…… Bár továbbra sem gondolja úgy, hogy játékosa sérülése veszélyeztetné az Eb-jét, de… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

A szolnokiak bizonyára jobban tisztában voltak mi történt, hiszen a pletykák is inkább onnan érkeztek, de akik az országban máshol vannak, csak annyit olvashattak, hogy maga Ivko és a szövetség mondta a sérülést, és csak ezután később volt a lemondás!

Cucikázunk meg stb. de tiszta víz itt sem került a pohárba!

Pbask
Olvasó

Semmi cucikázás?
Csoda.

justbasket
Olvasó

Ha nézted a Digi TV adását pontosan láthattad hogy kik a cucikák és a felíróik….

Redbid
Olvasó

Na ne már basszus 🙂 Legalább észrevehetnéd, hogy pont te csinálod azt amit leírsz 🙂 Ill. felírsz, megint csak a gondolatmeneted mentén! Menjetek politizálni máshova, ez nem az a terep, nem kíváncsi rá a kutya sem!! Ivkóval is ez a legnagyobb gond, ha megszólal süt belőle a politika, pedig nem politikus, hanem egy nemzeti válogatott kapitánya, de ritka kivétel, hogy meg tudja állni, hogy ne üzengessen, vagy beszólogasson valakiknek! Bár igazából ez a része sem érdekel, de amúgy ha olyan tökös, ás annyira különbnek gondolja magát az állandóan emlegetett tökömtudja kicsoda cucikáknál, akkor ne homályos üzengetést csináljon, hanem nevezze nevén… Olvass tovább »

Boban
Olvasó

Aki nincs vele jóban, az kárt okoz a magyar kosárlabdának? Itt kimondva, kimondatlanul Lórántra és Tóthra gondol. (A két legjobb magyar magas ember.)
Hogy engedhet meg magának ilyen kijelentéseket ez a vándor …
Felháborító.

justbasket
Olvasó

Mire gondolsz? Arra hogy az egyikük az edzőtábor idején a Balaton soundon tántorgott, míg a társai keményen dolgoztak, a másik meg saját maga mondta hivatalosan értesítve az MKOSZ illetékes szervét.
Tehát nem érteni mi a felháborító?

Aranyalba
Olvasó

Kíváncsi lennék ha Lori foglalkozna ilyen kis pö…. mint te és feljelentene rágalmazásért mennyire lapitanál. Mutass már egy felvételt , ahol a Soundon tantorog.

Gézuka
Olvasó

Vicc… pontosabban kabaré

Magdi anyus
Olvasó

Így van, fiacskám.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés