Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ivan Rudez: Három játékosunk tud érdemben hozzátenni a játékhoz, a többiek nem

Nyilatkozatok a tegnapi mérkőzések után.:

:

Arconic-Alba Fehérvár – Atomerőmű SE 84-76 (21-17, 24-19, 18-22, 21-18)

Matthias Zollner, Arconic-Alba Fehérvár: “Fontos siker volt, főleg annak fényében, hogy két hétig nem játszottunk mérkőzést, nehéz volt, de feltétlenül megérdemeltük ezt a győzelmet. Talán az egyetlen olyan magyar élcsapat vagyunk, amely igazi ötös nélkül játszik, a palánk alatt nem vagyunk elég magasak, ám ezzel együtt nyerni tudtunk egy jó Paks ellen, amely négy győzelmes szériából érkezett, és ez különösen emeli ennek a győzelemnek az értékét.”

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: “A mérkőzés összképét tekintve megérdemelten nyert az Alba. A legfontosabb, hogy a csapatnak komoly tartása volt, igaz néha nem is tudom, hogy honnan veszik a játékosok az erőt, de mínusz 15 pontról visszajöttünk egy pontra. Nagy boldogság volt számunkra, jó volt látni, hogy a szurkolóink megtöltötték a vendégszektort, ott voltak a busz indulásánál. Ezek mind olyan apró lépések, amelyekkel felfelé tudunk elindulni.”

DEAC – Sopron KC 78-89 (24-16, 27-36, 21-19, 6-18)

David Dedek, DEAC: “Köszönöm a szurkolóknak a támogatást. Nagyon jól kezdtük a találkozót, a második negyedben azonban összeomlott a védekezés, harminchat pontot kaptunk, és ez nagyon fontos volt a mérkőzés végkimenetelét tekintve is, hiszen a Sopron itt jött vissza. A fordulás után nagyon sok extra dobásuk volt, a mi védekezésünk pedig továbbra sem működött azon a szinten, ahogy szerettük volna. A végjátékban pedig támadások terén rossz döntéseket hoztunk, olyan dobásokat vállaltunk, melyek nem igazán voltak helyzetek, és ez került a győzelembe. Szeretnék Boldog új évet kívánni mindenkinek, sajnos az ajándék ezúttal elmaradt, de mindent megteszünk, hogy az első adandó alkalommal kárpótoljuk a szurkolóinkat.”

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC: “A szezon első felében jól védekeztünk, de idegenben mindenképpen szerettünk volna ezen javítani. A félidőben próbáltunk a védelmen szigorítani, de végül nem az a csapat nyert, aki túl tudta dobni a másikat, hanem aki a védekezését rendezni tudta. Támadásban is voltak szép megoldásaink, jól járt a labda, és a lepattanózás is rendben volt. Akik pályáraléptek szépen átvették hiányzóink helyét, de az egész csapat előtt le a kalappal, összességében szép győzelmet arattunk. Debrecenben mindig jó játszani, köszönöm a szurkolóknak, hogy elkísértek minket. Boldog új évet kívánok mindenkinek, első az egészség!”

Szolnoki Olajbányász – Kometa Kaposvári KK 86-70 (26-17, 19-18, 24-18, 17-17)

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: “Gratulálok a csapatnak! Mint látjátok nem vagyunk könnyű helyzetben, a fél csapat sérült. Nem tudtunk 5 az 5 ellen edzeni tegnap, a segédedzőknek, az U20 vezetőedzőjének kellett beállni. A mai mérkőzésen két olyan csapat játszott egymás ellen ahol problémák vannak, de természetesen minden meccs kemény, nem volt szabad hibáznunk. A srácok megérdemelték ezt a győzelmet! Köszönet a szurkolóknak akik mögöttünk állnak! Nagyon sokat számít a támogatásuk, velük sokkal erősebbek vagyunk, köszönjük nekik! Mindenkinek sikeres boldog újévet kívánok!”

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: “A játékosaim a maximumot nyújtották, de az eredmény a kispad minőségének köszönhető. Két profi játékosunk, akikkel szerződésünk van, sérülés miatt nem játszottak, és Boris Krnjajski szintén nem tudott játszani a vállsérülése miatt, a többiek fiatalok. Ha tapasztalatlan fiatalokkal játszol akkor számíthatsz arra, hogy az eredmény nem lesz jó. Ez az oka annak, hogy az első két negyedben olyan sok pontot kaptunk. Próbálunk az alapokon dolgozni. Én ezeken dolgozom mióta 16 év és 18 év alattiakat edzettem 20 éve. Úgy vélem, hogy a játékosaimnak az alapokon kell dolgozniuk, mert például nem tudjuk a labdát a bal oldalra juttatni és ilyen problémákkal küzdünk. Aztán eljövünk Szolnokra, ahol három játékosunk tud érdemben hozzátenni a játékhoz, a többiek nem. Szeretjük őket, jó srácok, de még nem elég jók, hogy a Szolnok ellen játszanak, Szolnokon. A hazai csapat nagyon jó, kiváló edzőjük van. A legjobbakat kívánom nekik, de mi magunkra fókuszálunk, próbálunk fejlődni a dobóhátvédek, és a fiatal, magyar játékosaink terén és meglátjuk hova jutunk ezzel.”

18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
TrottersRubik75KDAluluKKK72 Recent comment authors
Rubik75
Olvasó

Most nem leszek népszerű,de Rudeznek igaza van.Nem felmentve a felelőssége alól.Ami az ő sara,hogy a csapatot nem tudja megtanítani védekezni,és szerintem nagyon rosszul rotál.Ami a játékosokat illeti teljesen igaza van.Van 4 légiósunk akik magyar szinten nem rosszak.Sajnos Griffint elkellett küldeni a rossz csapat szerkezet miatt,gondolom.És sajnos ennyi a csapat.Plusz vannak a fiatalok akik a koruk miatt és az,hogy eddig az évig még alig játszottak felnőtt mérkőzést nem várható el csoda.A felnőtt magyar magról nem érdemes beszélni.Emberileg semmi baj velük,de játékosként sajnos nem használhatók.Borisz több labdát ad el mint bármelyik játékos a ligában,irányítani nem tud.Csorvási sajnos már értékelhetetlen,Benit még nem írom… Olvass tovább »

Trotters
Olvasó

ELADOT LABDAK LIGABAN:
5. GRIFFIN Dayon Lynn – 3.18
10.HUGHES II Michael Anthony – 2.86
27.GABRIC Tomislav – 2.08
32.PETERSEN Sebastian Aris – 2.00
41.KRNJAJSKI Boris – 1.77
KINEK VAN LEGTOB ELADOT LABDAJA?

KD
Olvasó

Kedves kaposváriak, kérdezném, mi a helyzet a mindigos közvetitéssel a kiscsarnokból? A Szeged is költözött, mégis adja a mindigo a meccsüket. Én ugyan ott leszek jövö szombaton, de gondolom több Falco szurkolót ( meg a többi ezután Kaposváron játszó csapatokét is)érdekelné, mikor lesz megoldás a közvetítésre? Van infotok?

KKK72
Olvasó

Rudez mindig megmagyarázza, hogy a vakló nem lát de ha b…. érzi !

Hunbasket2021
Olvasó

Ennyi magyarul értő rokona nincs Rudeznek tehát a sok mínusz az nem csak a kommentnek szól… hanem ezzel is ártani akarnak ennek a klubnak hogy maradjon ez a féleszű és egyre mélyebbre jusson itt minden. Csirke már 5x adta volna be a lemondást igaz titkon remegve hogy vissza dobják ?

Borbély Lajos
Olvasó

Nem teljesen értem az edzőt ennyire keményen kritizálókat. Igazuk csak akkor van (lenne), ha egy másik edző teljesen ugyanezzel a garnitúrával sokkal jobb eredményt tudna elérni. Ezt viszont jó eséllyel soha nem tudjuk meg – ha új edző jön, általában módosul a keret is.
Szerintem egyszerűen ez a csapat ennyit tud, az előttük lévőknek egyszerűen idén jobban sikerült a lutri- kukázás. Ennyi és nem több – a helyezés reális. Ki nem esik a csapat, de ötödik sem lesz – jó eséllyel.

Hagyadmár...
Olvasó

Rudez elég volt belőled.

#RUDEZOUT

lavjaman
Olvasó

Rudez hatalmas kapufa amit mondasz! Kinek kéne tennie azért, hogy ezek a fiatalok jobbak legyenek? Szezon eleje óta csak az önbizalmukat vetted el… Lépéshibák, dobóhelyzetek nem elvállalása és még sorolhatnám.
Se rendet nem tudsz tartani, se motiválni őket, se fejleszteni. Akkor miért is vagy még itt?
Rudezout!

HajraKapos
Olvasó

Rudez=Fekete Ádám 2.0, csak előbbinek jobb volt a marketing szövege, amikor aláírt.

lavjaman
Olvasó

Abszolút nem értek egyet. Lehet, hogy a végén Ádám már nem úgy teljesített, ahogy várták a szurkolók. De ő az akire mindig, minden körülmény között számíthatott a kaposvári kosárlabda! Ő jó szívvel és lelkesedéssel tette amit tett. Nem tudok beállni az őt sározók táborába. Nem hasonlítgatnám őt Rudezhez. Szakmai vonalon azért mert egyiket sem látom ennyire, emberileg meg ég és föld.

HajraKapos
Olvasó

Szerintem bőven van hasonlóság köztük, és ezek tények, és nem sározás. Hányszor állt ki, és mondta, hogy egy rosszabb szereplés az ő felelőssége? Hány kaposvári fiatal épült be a felnőtt csapatba az ő irányítása alatt? Vagy ha hibázott egy fiatal játékos, akkor nem rajta töltötte ki a mérget, és üvöltött vele a pálya szélén? És még lehetne napestig sorolni a dolgokat, de teljesen felesleges. Ádám is képes volt olyan magas lovon ülni, hogy már a földet is alig látta fentről.

Alulu
Olvasó

Légyszíves nézd meg Ádám elért eredményeit a csapattal. Még az is bántó hogy egy lapon emlegeted őket nem ám az amit írsz.

HajraKapos
Olvasó

Melyik része nem igaz szerinted? Az egyszer elért 4. helytől kellene hasra esni egy Dunn-Swantson-Spica légiós trió mellett?!? Vagy melyik eredményre gondolsz?

Hunbasket2021
Olvasó

A légiós választás nem az övé volt …de a Monok ugye szarul csinálta… ja csak akkor minőségi légiósok voltak pedig állítólag Elkopott 10 milliót évente és nem volt névadó szponzor… Ádám nem volt rossz edző szerintem csak a tehetségét nem vette észre vagy félt tőle és csak a légiósokat használta, a győzelem reményében. Szili miatt haragszom rá nagyon. Egy másik jó évünk igaz nem jó eredménnyel az Ubilla, Spica, Pujko, Fodor, Benke, … az sem volt rossz válogatás. Na meg volt itt akkoriban egy Ravio.. Chism aki mai napig szerintem a legerosebb center légiós volt az egész magyar ligában, még… Olvass tovább »

Schwarzkopf
Olvasó

Ivan baszod.Nézz bele abba a kibaszott tükörbe végre.Már nem az első eset hogy a játékosokat hibáztatod az eredmenyekért.Tudos lehet hogy nem ők itt a legnagyobb gond,hanem az hogy kurvára nem látod be hogy megbuktál “megint” Vedd le végre azt a kurvanagy arcod és allj fel magadtól és mond ki végre hogy ez neked nagy falat volt és beletört a bicskád.Apropó az hogy ebbe az elmült időszakba ennyi technikait sportszerűtlent és kiállítást ítéltek ellenünk az kinek a legnagyobb hibája??Már az előkészületi meccseken is beleálltál a bírókba akkor letetted náluk a névjegyed,de megsúgom nem ezzel kelett volna hanem azzal hogy a győzelmekkel… Olvass tovább »

Atis
Olvasó

Kár a kaposvári kosárlabdáért…

KPSVRKK
Olvasó

Sikerült egy bukott embert Kaposvárra hozni, aki összerakta a csapatát, amelyik nem tud védekezni.
A fiatalok fejlesztésére is alkalmatlan.
Nem fog lemondani, az ilyen nárcisztikus emberek képtelenek az önkritikára.
A csapatban jól láthatóan megbomlott a hierarchia Brown-Åris rivalizál, nem irányít egyik sem.
Puska, gyorsan beszéljétek át a helyzetet a Kometával, mert a pénzt a kaposvári fiatalok fejlesztésére és a jobb szereplésre adták!

#RUDEZOUT

Csakegyfan
Olvasó

RUDEZ TE BAROM!!! Egy védekezést fél év alatt nem sikerült összeraknod….eltakarodhatnál végre!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés