Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ivan Rudez: A siker nem jön csak azért, mert úgy akarjuk

Edzői nyilatkozatok a tegnapi mérkőzés után.:

:

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: Gratulálok a Sopronnak, mely egy nagyon jó csapat, a győzelemhez. Öt minőségi amerikai játékosuk van, de Shine-t ezúttal nagyon jól le tudtuk védekezni. Nagyszerűen kezdték a mérkőzést, öt hármast is dobtak, melyek nem voltak egyszerűek, mert időben kiértünk rájuk. Visszajöttünk a meccsbe, kiegyenlítettünk, de az eladott labdáink megtörték a lendületünket, hiszen azokból könnyű kosarakat kaptunk. Nem vagyok elégedett néhány kosárlabdázónk támadásbeli koncentrációjával, de úgy gondolom nagyot küzdöttünk egy kiváló csapat ellen. Tudjuk, hogy a nézők a győzelmet fogadják csak el, de a siker nem jön csak azért, mert úgy akarjuk. Egy folyamat közepén vagyunk, a klubnak folyamatosan döntéseket kell hozni, és fel kell készülnünk a bajnokság következő szakaszára.

 

Kosztasz Flevarakisz: Soproni KC: Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, és a szurkolóinknak is, akik sokat segítettek a mérkőzésen. Jár az elismerés a kaposváriaknak is, biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi pozíciójuk nem tükrözi a realitásokat. Sokkal jobbak annál, mint, amit a tabella mutat és biztosan elindulnak majd felfelé. A játékosaim jól játszottak, az első negyedben nem volt eladott labdánk, a másodikban négy, s ezzel megadtuk a lehetőséget az ellenfelünknek arra, hogy visszajöjjenek a meccsbe, s éltek is vele. Aztán a folytatásban már úgy teljesítettünk, mint az első szakaszban, a játékosok keményen küzdöttek, jól szedtük a leppattanókat, mindenki, aki pályára lépett, hozzá tudott tenni a győzelmünkhöz.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Hunbasket2021SchwarzkopfHagyadmár...KKK72Alulu Recent comment authors
Hunbasket2021
Olvasó

Ritka nagy a türelem vele szemben. Lehet következő meccsen ki kellene vonulni egy 5 percre mint anno tették egyesek. Deac is kuka meccs lesz, idén max a Nyíregyháza lesz meg

Schwarzkopf
Olvasó

Rudez,lassan itt a karácsony.Elárulok neked egy titkot.Tőlem kapni fogsz egy legalább 2mx2m es tükröt,de ha ez kevésnek fog bizonyulni akkor lecserélhetjük majd egy 10×10 esre,hogy végre meglásd magadba a hibákat és beleférjen az a nagyképü pökhendi arcod a tükörbe Más edző már rég felállt volna,de legalább annyit megtett volna,hogy belátja az adott csapatához,amit nem mellesleg ő “rakott” össze ,kevésnek bizonyult.Te egy igazi looser edző vagy,ahol eddig jártál ott mindenhol kibasztak mint macskát szarni.Itt az idő innen is távozni,míg szét nem baszod a koposvári kosárlabdát mégjobban. A csapat teljesítménye a játékosokon is múlik,de az hogy poszttalanul bolyong egyik másik játékos a… Olvass tovább »

Hagyadmár...
Olvasó

Rudez te fordítva ülsz a moziba? Miért nem a védekezésről dumálsz, hazai pályán kapjuk állandóan a 90en pontokat. Bajnokság kezdete óta nincs védekezés. Ha most tartunk a folyamat közepén már régen rossz, eltelt 11forduló egy magabiztos győzelmet nem tudsz felmutatni. Dumád van, csak ami mögötte van az k.rva kevés.

Rudez jó lenne ha fognád magadat, aztán összepakolnál és vissza húznál Zágrábba.

KKK72
Olvasó

Ne legyen senkinek kétsége Rudezt arra szerződtették, hogy kivezesse az NB1/A csoportból a Kaposvárt. Tíz mérkőzés után ilyen mutatóval rendelkező csapat edzője önként feláll a kispadról mert belátja, hogy változásra van szükség és ő erre már nem megfelelő.

Alulu
Olvasó

Iván. Még mindig te vagy az edző?? Ehhez már pofa kell hogy nem álsz fel magadtól

Answer
Olvasó

Meglátjuk,hogy mi változik az új irányító érkezésével.

HajraKapos
Olvasó

Micsoda? :O Mit tudsz? 🙂 Név nem kell…

Schwarzkopf
Olvasó

elmondom!!Semmi.Ahoz egy extra irányító kell,hogy itt bármi is változzon.Center poszton vagyunk kurvagyengék.Megnézheted a statokat,a festékbe egyszerűen jelen se vagyunk.Ezt bizonyítják a lepattanók és a könnyű kapott ziccerek is.
Az új irányítónak meccsenként minimum 20 as átlagának kell lennie,hogy azt a sok kapott pontot túl tudjuk dobni.Már az előszezonba is látszitt ,hogy Rudeznek halvány lila fingja sincs,hogy hogyan kell egy csapat védekezését megrajzolni.Cdak azért jött egy egy eredmény mert azokat a csapatokat túl tudtuk dobni.De miást kapunk egy keményebb védekezés meghal a nemlétező játékunk.
Egy irányító nem fogja megoldani a védekezés és a pattanózás beli hiányosságokat.Meglátásom szerint centerre lenne inkább szükség

KPSVRKK
Olvasó

Egy kétszeres bajnok, kupagyőztes csapat vezetőjeként beszélsz te szerencsétlen!
A bajnokság további szakasza felkészülés a play outra, jelenleg.
100 pontok hazai pályán és te elégedetlen vagy a támadással, meg a szurkolókkal?
Még jó, hogy elégedett veled az ügyvezető és a “névadó szponzor”.
Bukott ember vagy, de úgy tűnik nem vetted észre.
Szóljunk már neki!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Elore is bocsi minden Kaposvaritol, de annyira jol lehet szorakozni ezeken klubokon, mint iden KKK vagy nemreg a ZTE amikor a 3. Edzo is egy barom volt ?? de ilyen egy nagyoifaju holyag edzot mint ez a rudez mar nekem. Is kellemetlen olvasni, kitartast es szebb uj evet

JólnézünkMIKI
Olvasó

Puska Úr!
Ez a derék horvát tornatanár nem tudja mit beszél.
Tankolják meg az autóját, tegyék tele a csomagtartót KOMÉTA termékekkel, meg adjanak neki egy demizson jófajta somogyi bort, aztán mondják meg neki, hogy irány Zágráb!
Ennyi volt

HajraKapos
Olvasó

“Tudjuk, hogy a nézők a győzelmet fogadják csak el, de a siker nem jön csak azért, mert úgy akarjuk.”
Ja értem, akkor fogjuk be a pofánkat, és örüljünk hétről-hétre ennek a teljesítménynek.
Szerintem a szurkolók elég türelmesek voltak eddig is.
Nem tudom, ha a fizetést is csak siker után jönne, akkor mennyire “akarnák” ő maguk a győzelmet.
Nem baj Rudez, tegyünk be a Nyíregyházának is egy győzelmet a fa alá, ne legyünk szívtelenek.
De ha ez megtörténik, akkor ott a helyszínen vegyétek le a mezt, és hagyjátok is ott.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés