Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Itt vannak a körmendi pontdobók az Oberwart ellen

Antonisz Konsztantinidesz értékelése.

  •   :

:

Antonisz Konsztantinidesz elégedetten nyilatkozott az Egis Körmend szombati edzőmeccse után. A vasiak az Oberwart otthonában játszottak döntetlent.

A kollégákkal elégedettek lehetünk a tegnapi, Oberwart elleni mérkőzést követően. A két hetes felkészülés után, ami nagyon kemény volt igazán jó volt a teljesítményünk az első hivatalos mérkőzésünkön. Ráadásul a két irányítónk, Stokes és White nélkül játszottunk, és nem számíthattam Mócsánra és Kissre sem. Ez pedig nagyon megnehezítette a dolgunkat. A másik oldalról nézve viszont Szavics, Gordon, Ferencz és Krivacsevics remekül megoldották a feladatot a hiányzók nélkül is. Végül pedig el kell mondanom, hogy a fiataljaink sikeresen bebizonyították, hogy tudnak segíteni a csapaton, ami igazán boldoggá tette az egész stábot. Ez nekünk is fontos, hiszen arra ösztönöz minket, hogy többet játszassuk őket a mérkőzéseken. Még nagyon az út elején jár a csapat, de várjuk, hogy a hiányzók visszatérjenek, és folytassuk a kemény munkát, hogy teljesen készek legyünk a szezonra

– mondta a tréner.

A vasiak nyilvánosságra hozták a tegnapi találkozó jegyzőkönyvét is.

Oberwart Gunners – Egis Körmend 81-81 (19-20, 19-17, 25-23, 18-21)

Egis Körmend: Martinez 3, Takács 5/3, Durázi 6, Herczeg -, Kenéz 14/6, Szavics 18/9, Ferencz 15/15, Krivacevic 5, Gordon 15.

Forrás: Egis Körmend Facebook

  •   
22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
balldontlieKendeffy BotondSzhelYMarillionIstiPisti Recent comment authors
Redbid
Olvasó

Azért van bőr a pofán rendesen, a Pista meg körmendi vendégkönyv fóbiás sárgáknál, hiszen sárgapárna meg az egyéb csatolt kamunickek akik mostmár nemcsak az MTE-ről megjelenő cikkeknék, hanem máshol is, perceken belül elsőként kezdik a “felettébb szerény” és álltaluk viccesnek tartott alpári mocslokódó sz@rkeverésüket, azok gyanusítják pártossággal azokat akik itt normálisan a kosárlabdáról akarnak beszélgetni!

Modjuk az Olaj, de a zete cikkeknél (csak éppen más szereplőkkel) is egyre jobban tele a hócipőm, hogy mást sem lehet olvasni mint a mocskolódó szájkaratét!!

SárgaPárna
Olvasó

A Körmendnek (vagyis a tébolyultnak és a sleppjének) az lenne a legjobb, ha senki nem mondhatná el a véleményét és a szart is eltudnátok adni Mozart golyónak. Én ezt értem, csak egyáltalán nem érdekel. 🙂

IstiPisti
Olvasó

Neked könnyü , bármit elmondhatsz .Az Intézetben csak ritkán bántanak , tudják , hogy sárga cetlis vagy !!!!!!!! …és azt gondolod , hogy ez a valóság . De legalább TE boldog vagy a saját bőrödben !!!!!

csakakörmend
Olvasó

🤡

Marillion
Olvasó

Első edzőmeccs volt? Ha igen akkor gratuláció hogy egyből nyilvános volt a stat mindenki számára…ha Körmend ha nem Körmend szúrkoló! Attól nem lesz/nek valaki/k jobb vagy roszabb…hatékonyabb játékos/ok ha dugdossák a teljesítményét!

Redbid
Olvasó

A tegnapi mérkőzés sárga kommentjei közűl egy szokásosan szerény megnyilvánulás:
“..ezeket a labancokat szokták a sárgák verni 40-50 pontokkal..no comment..ja persze még csak a felkészülés eleje stb..ok

Persze honnan is tudhatták volna a fentieket 🙂 🙂 🙂

Baszketboll
Olvasó

👍 Tegyük még hozzá, hogy hatalmas hazai pálya is volt.

abcabc
Olvasó

Voltál? Ha igen,pár szót a játékosokról írnál?

Baszketboll
Olvasó

Első meccs volt, az elején még néha nem ment a mozgás támadásban, ezért párszor beragadt a laszti. Viszont utána egyre jobban ment a csapatnak, és első meccsnek nagyon bíztatónak tűnt. Letámadott az Oberwart, kemény meccs volt. Fizikailag sokat kivett a fiatalokból, főleg így, hogy Csabi és Taki játszottak irányítóban. De ha megnézzük az Oberwart statját, akkor a görög, és fekete amcsi irányítójuk száma meg sem közelíti a mi két srácunkét. Azaz nem csak támadásban, de védekezésben is jók voltak. Fepu szuper, mint mindig. Szavics nagyon jó, Gordon remélem még lesz ennél jobb is! Krivának idő kell, mert egyre jobb edzésen… Olvass tovább »

abcabc
Olvasó

Köszi!

Baszketboll
Olvasó

Nincs mit! Szép estét!

balldontlie
Olvasó

Balogh nem játszik a felnőtteknél?

Baszketboll
Olvasó

Két dislike-os netán jelen volt, vagy az osztrákoknak szurkol? A kérdés nem kérdés volt, ha esetleg nem értenék, hanem burkolt minősítés!😏

csakakörmend
Olvasó

Bebes reggel vár a csontoddal a hivatalban! Cuppantsatok oda egymásnak egy hatalmasat!
Ezért fizetnek neked, vagy önkéntes programban veszel részt a városházán?
Egy körmendi szurkolótársunk rólad:
“A csapatnak. Én veled ellentétben nem a polgármesteri hivatalból írok és abban is biztos lehetsz, hogy többet áldoztam erre a csapatra anyagilag is, mint te, tehát a pofádat akár be is foghatod.
Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy aki nem asszisztál ahhoz, ami a szeretett csapatomnál történik az ellenség. Akkor sem, ha a besúgó hálózat tagjai már kommentelési feladatokat is kapnak.”
Hű bérenc vagy nem is vitás!🤡

SárgaPárna
Olvasó

Ha valaki ennyire durván, ennyire nyal segget, annak hányszor kell egy nap fogat mosni?

Jamchi
Olvasó

Csatarendben sp-bb1, csakakörmend, stb., a falco-portál bértollnokai, semmi köze sp. a hozzászólásaidnak a kosárlabdához csak a Körmend-fóbia, gyűlölet és minősítés. A Körmend szurkolók minden szezonban drukkolnak a csapatunknak, örülnek a győzelmeknek és hajtják az MTE-t. Te csak gúnyolódsz, ettől még körmendi kosárlabda van, volt, lesz.
Hajrá Körmend!

SárgaPárna
Olvasó

Bazdmeg… A Pista olyan durván nyomja, hogy már vasárnap esti seggnyalásra is van embere….
Pihenj le Jamchi holnap reggel menned kell segget nyalni, jelenteni. De van egy rossz hírem, ugyanúgy el leszel (lesztek) dobva, mint a Zsebe, a Dzsoni bohóc, a Hajba, stb….

SzhelY
Olvasó

Hogyte milyen buta vagy újságiró létedre

SárgaPárna
Olvasó

🙂 🙂 🙂

Kendeffy Botond
Olvasó

Párna! Ügyes vagy szaladj a csontért, a gazdi örül! Ja és szólj a másik énednek is -“Csakakörmend” – hátha kapsz dupla adag csontit.

IstiPisti
Olvasó

Kevesebbszer , mint anyádnak szopás után .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SzhelY
Olvasó

Ezt pont te kérdezed neked a torkod is szaros a sok seggnyalástol pondro

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés