Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Itt a vége, bajnokot sem avatnak – HIVATALOS

Nincs bajnok és kieső sem.

  •   :

:

Véget ért az MKOSZ mai rendkívüli ülése. A szövetség és a csapatok úgy döntöttek, hogy befejezik a 2019/20-as idényt, melynek a végén sem bajnokot, sem kiesőt nem hirdetnek.

Mint ismert, a koronavírus-helyzet miatt ideiglenesen szünetelt a magyar férfi és női kosárlabda bajnokság, már a hétvégi fordulót sem rendezték meg.

Az MKOSZ közleménye:

A koronavírus terjedése miatt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége március 13-án felfüggesztette valamennyi versenysorozatát az utánpótlás korosztályokkal bezárólag. A továbbiakról március 17-én tartott értekezletet az elnökség, a veszélyhelyzetre való tekintettel internetes kapcsolat segítségével. A szövetség előzetesen megkérdezte az első és második vonal klubjait arról, hogy miként állnak a bajnokság folytatásához.

A beérkezett vélemények alapján döntő többséget kapott az a javaslat, hogy a bajnokságokat az eddigi eredmények alapján fejezzék be. Ezt elfogadva az elnökség úgy döntött, hogy befejezettnek nyilvánítja a 2019/2020-as bajnokságokat minden korosztályban, mindkét nemben. Bajnokot nem hirdetnek, mint ahogyan kieső sem lesz idén.

A nemzetközi kupás szerepléssel kapcsolatban nem hoztak most határozatot.

Fontos kérdés a játékosok szerződésének lezárása. A szövetség arra ösztönzi a klubokat, hogy a sportolói szerződéseket lehetőleg közös megegyezéssel zárják le. A férfi magyar kupát ebben az idényben nem rendezik meg, emellett valamennyi szövetségi szakmai és válogatott programot május 31-ig felfüggesztenek.

A következő támogatási időszak sportfejlesztési programjainak bírálati előkészítése folyamatban van, a jelenlegi helyzetben felmerülő, TAO elszámolásokkal kapcsolatos kérdésekről az MKOSZ hamarosan tájékoztatja a sportszervezeteket!

  •   
130 hozzászólás

130
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
50 Comment threads
80 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
62 Comment authors
MAFCdrukkerChikán SándorRedbidkirinLégiós Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Kedves MKOSZ, kedves Bb1, kedves hozzászólók!
Lenne egy javaslatom a bajnokságot illetően.
Mi lenne, ha jövőre az idei alapszakaszból hiányzó meccsekkel kezdődne a szezon, majd még egy 2 körös alapszakasz következne a középszakasz+rájátszás előtt? Az idei szezonban eredmények megmaradnának, ugyanakkor nem avatnának bajnokot “féltávnál”.
Tudom, hogy nem ugyanaz lenne a csapatok összetétele, de hát télen is van játékosmozgás.
Lehet, hogy elsőre hülyén hangzik, de szerintem ez egy mindenkinek megfelelő kompromisszum lenne.

Chikán Sándor
Olvasó

Tisztelt MKOSZ! Ez a döntésük nagy nagy aljasság!!!! Bajnokot kellett volna avatni a jelenlegi állás szerint.Az országban lévő FALCÓ ellenesség miatt döntöttek igy. Arra még véletlenül sem gondoltak hány hónapig hány meccs lett lejátszva mennyi pénzt befektetve.Ezt mind semmissé tették kukába dobták az eddigi energiabefektetést.SZÉGYELJÉK magukat!!!Sok sok ország a pillanatnyiállás alapján döntöttek, ez még mindig emberségesebb mint amit maguk döntöttek.Önöknek kellett volna igazságosabb döntést hozni az egyesületi többséggel szemben.Csak oda gerinc is kellett volna!!!! Ami önöknek még véletlenül sincs!!! Mindezt Önök is tudják de a maffia tevékenységük felülkerekedett a lelkiismeretükön.Tudnak Önök otthon tükörbe nézni???? Ez a valóság amit itt összefoglaltam.Igy… Olvass tovább »

Légiós
Olvasó

Sziasztok! Igen, itt a vége. De csak ennek a szezonnak. Rengeteg munka veszett kárba. De ha szerencsénk van, akkor csak a munka. Senki ne gondolja azt, hogy ennyivel megússzuk. Sokan lesznek-leszünk, akik el fognak veszíteni valakit a vírus miatt. Ne így legyen!!! Ha nem így lesz, akkor boldogok lehetünk. Ez már nem játék! Az egyik legkeményebb meccsére készül az ország, az emberiség. Arra kell törekedni, hogy ha majd újra elkezdődik a bajnokság, a normális élet, körbe nézel, minden család tagod, ismerősöd, barátod, meglegyen!!! Nekem mindegy hogy ZTE, Falco, Szolnok, Alba, s még sorolhatnám szurkoló, de maradjon életben. Ő és családja… Olvass tovább »

Cole
Vendég
Cole

Várható volt. Sajnos valószínűleg a helyzet nem javulni fog a köetkező 1 hónapban, de attól még sietni felesleges volt ezzel a döntéssel, meg lehetett volna 1-2 hónap múlva is hozni. De nem túl meglepő, meg a befejezés módja sem az. A 6-8. hely környékén álló csapatoknak – akik az aranyért folytatott küzdelembe 80%, hogy nem szóltak volna bele idén – főképp így a legszerencsésebb. És a többi klub szintén biztosan nem emel kifogást ellene ebben a borzalmas helyzetben. Egy felvetés mindössze és az idei évre (nem biztos, hogy csak arra) én be is fejeztem a kosárlabdával való foglalkozást: “A beérkezett… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Pontosan erről van szó, ez egy demokratikusnak álcázott, önkényes döntés volt. Elsőre nyilván mindenki kedvenc csapata szempontjából szemléli a döntést, de most, egy nap távlatából megpróbálok pártatlanul tekinteni a helyzetre. A döntés az MKOSZ döntése volt a klubok akarata ellenére, de ettől még nem biztos, hogy rossz döntés. Én még vártam volna egy hónapot vele, de ugyanekkora felháborodást keltett volna az is, ha a mostani eredményt tekintik véglegesnek. Persze, akkor nem a Sopron Basket, Falco, OSE, SKC, MAFC tábor, hanem a szekszárdi, diósgyőri, körmendi, jászberényi, nagykőrösi, újbudai BEAC-os szurkolók hőzöngenének. De ez a szövetség szempontjából, valljuk be, mindegy (nem hiszek… Olvass tovább »

Cole
Vendég
Cole

A legtöbben valószínűleg azon a véleményen vannak, hogy nem lett volna igazságos most bajnokot hirdetni. Ez nyilván klubszimpátia függő, de sokan a saját klubjukkal kapcsolatban sem éreznék korrektnek, akár elő állnak, akár nem. Én ebben (igen/nem) nem is nyilvánítok véleményt, mert 3. megoldás híve lettem volna. Viszont ahogy hallottam a sajtóból, a játékosok is inkább kivártak volna, mi lesz 1 hónap múlva és ha egy mód van rá, folytatták volna a játékot. Úgyhogy én csak annyit mondok, hogy bőven nem volt hova sietni ezzel a döntéssel. Ugyanezt 1 hónap múlva is be lehetett volna jelenteni. Ez a “mindenki megy haza… Olvass tovább »

Tom84
Olvasó

Szomorú, az esélyt sem adták meg arra, hogy később folytatódjon a bajnokság. A szurkolók bíznak az utolsó pillanatig, de sajnos másoknak ez nem számít. Akár májusban is újra indulhatna a játék. Ha akkor is maradt volna ez az állapot, senkinek egy rossz szava nem lenne a döntés miatt.

ldd
Olvasó

Tudod fiatal barátom, nem maradt volna ez az állapot …
Csak remélem, érted …

Tom84
Olvasó

Remélem te is érted. Az “esély”, amit elvettek tőlünk…

PETRA
Olvasó

Megfosztattunk az aranytól! MTE

MIELE
Olvasó

Tippmix visszaadja a pénzt a végső győztesre? Nem 1 nem 2 ember tette meg a falcot az 1,6 os szorzo miatt nagyobb öszeggel???

ldd
Olvasó

Ha rajtam múlna… visszaadnám …

SárgaPárna
Olvasó

Csak a körmendieknek! Sőt, nekik fizetnek rá 3-as szorzót!!!! 🙂
Mégiscsak rengeteget köszönhet nekik az egyetemes kosárlabda!!!!!

basketbull
Olvasó

Nagyon beakadt…Féltek mi, hogy most nem lesz másolós cikk írásra lehetőség? 😀 Még az is lehet, hogy el kell mennetek dolgozni.. 😀

egismte1
Olvasó

Menj te a büdös k…a anyádba, akárki is vagy, te aljadék féreg! Nagyon remélem, hogy megtalálnak és be lesz verve a nyomorult ábrázatod!

Downtown
Vendég
Downtown

te is elegge sok mindent koszonhetsz a Kormendnek…. 😉😉😉😉😉

ejjjjj leszartparna…. 😂😂😂

ldd
Olvasó

Mit szeretnél?
Leszopjon egy ló?
Én ehhez nem adom a nevem …

Laaaaaciiiikaaaa
Olvasó

Legjobb döntés!!!
Hajrá Magyarország!!!

Downtown
Vendég
Downtown

köcsögpárna!

ha olvasni nem tudsz, akkor szolj, es barki felolvassa neked Bodnar Peter nyilatkozatat ami a k5 oldalon jelent meg:

az arany 8-6 !!!!!

te senkihazi hontalan!

CsakÉn
Olvasó

Srácok ezután a csonka bajnokság után remélem mindenkivel találkozunk! Örülök hogy jól szerepeltünk 30 év után! Visszakerültünk a térképre! Hajrá OSE ,Hajrá magyar kosárlabda!!!!

MAFCdrukker
Olvasó

Mit szólnátok, ha tavaly történt volna?

Downtown
Vendég
Downtown

a szavazas igy alakult a csapatok reszerol:

fújjuk le most: 8
ne fújjuk le vegleg: 6

csak kiegesziteskent,mert megtalaltam egy nyilatkozatban.

SárgaPárna
Olvasó

A 14 szavazat egy 12 csapatos bajnokságban nem rossz. 🙂 🙂
Mosdatod a szaros Körmendet, hogy ne legyen égés, mert egyedül maradtatok. ::) 🙂 De akkor figyelj már oda, mert le leszel baszva!

Sajka
Olvasó

Húzzál már el a retekbe te görény! Itt vered a taknyodat hülyegyerek, amikor sokkal fontosabb dolgok vannak most az emberek életében. Te egy végletekig gusztustalan féreg lehetsz és szar lehet annak, akinek bármi köze lehet hozzád az életben…

WSreborn
Olvasó

Áruld már el léci, miért utálod ennyire az MTE-t? Nekem édes mindegy ugyan de én a fénykorát elő Albát sem tudtam ennyire frusztràltan gyűlölni, pedig szolnokiként nem a szívem csücskei….

Downtown
Vendég
Downtown

szemelyes bajok….. 😂

Downtown
Vendég
Downtown

akkor a nyilatkozó is rosszul mondta? 😂😂😂

csapkodsz összevissza Parnika, csak nem félsz?
megleszel?
lebuksz?
szégyen lesz?

AZ LESZ!

ma annyit hasaltál már itt, mint az origo ujsagiroja kisgazdid 😂😂😂

szaroskörmendezhetsz….de barmennyire is fáj: VOLTUNK VAGYUNK LESZUNK! 😀

ízlelgesd: itt mindenki utal 😀

Downtown
Vendég
Downtown

köcsögpárna!

ha olvasni nem tudsz, akkor szolj, es barki felolvassa neked Bodnar Peter nyilatkozatat ami a k5 oldalon jelent meg:

az arany 8-6 !!!!!

te senkihazi hontalan!

Redbid
Olvasó

Ebből is látszik milyen egy ostoba faszkalap vagy, 14-ig nem tudsz elszámolni!
Az pedig, hogy fogalmad sincs hány csapatos a bajnokság, jól mutatja te miért is vagy (lehetsz) itt!!

Heindrich
Olvasó

Hajrá OLAJ!!!! Nézek archív kupadöntő felvételeket.

Yellow
Olvasó

Borzalom, félévig kosárlabda nélkül.
Legalább azt intézze el valaki, hogy a Falco hazai BL meccsei közül néhányat adja le az M4. A hazai jogok az állami tévénél vannak, a FIBA-nál ott a ‘kazetta’, közvetíteni a következő félévben amúgyis csak múltbeli eseményeket tudnak, remélem a kosárlabdából is jut valami. De lehetnek köremendi nemzetközi meccsek is, abból sem láthattunk semmit.

Gézuka
Olvasó

Nagyon helyes hogy hirdettek fel távnál bajnokot.

MAFCdrukker
Olvasó

Pont hogy nem hirdettek, b+!

basketbull
Olvasó

Párni, látom nagyon fosol, hogy mi lesz veletek a következő fél évben. Se egy grúz úttal kecsegtető utazási iroda, se egy étteremreklám.
Lehet, hogy a legrosszabb esetben a 0-ról kell néhol felállni (lehet, hogy az oldalnak sem tenne rosszat…), de kitartást mindenkinek (igen párni, még neked is).
Találkozzunk újra, EGÉSZSÉGESEN, lehetőleg már a nyár végén/ősz elején!

Vigyázzatok magatokra! 🙂

ldd
Olvasó

Hát … bevégeztetett.

Azért legalább a tippem bejött…

Vigyázzatok magatokra, meg mindenkire!

Ámen!

Incicica
Olvasó

Legalább bent maradt a Jászberény!

Ballabolla
Olvasó

Szomorú, hogy így kellett befejeződnie…. de nagyon sok meccs van még hátra az A osztályban.

Az utánpótlásban játszókat viszont különösen sajnálom, hiszen ott a döntők vannak már csak hátra pár meccs híján, a döntőt pedig egy hosszú hétvégén szokták lebonyolítani. Ezt még szeptemberben is meg lehetne rendezni, a bajnokság kezdete előtt.

Ezt még megfontolásra javasolnám.

SPARTAN
Olvasó

Jó döntés! Nagyon sajnálom!

Idén legyünk mindannyian bajnokok abban, hogy legyőzzük a korona vírust, mind egészségügyileg, mind gazdaságilag!

Minden jót, egészséget és kitartást mindenkinek ebben a nehéz időkben!

Hajrá Körmend, és hajrá magyarok!

Mindenki…mindenki…mindenki…

Vince.Carter15
Olvasó

Amit adott tavaly a sors a Falconak(érdemtelenül aranyérmet), azt most el is vette tőle.A sors mindig ikszre játszik.
Egy tiszteletbeli MK ezüstöt azért megérdemelne a Falco!

2lee14
Olvasó

Hu de átlátszó vagy te jó ég.

Zvezda
Olvasó

Mondom magamban ehhez a cikkhez nem írok semmit. De Te egy akkora faszkalap vagy, hogy le sem tudom írni. Mi a bajod hülyegyerek? Ki érdemelte volna meg szted?
* Falco vezette végig a bajnokságot
* A magyar csapaotk küzül a Falco játszott a legnívósabb nemzetköziben

Aha.. a Körmend, az érdemelte volt meg.
Hülygyerek.

Downtown
Vendég
Downtown

sorry, de a Kormend miert jon ide? szoval se lett emlitve…Kárter meg minden, csak nem kormendi….

Bozic
Olvasó

KamuCarter szolnoki…

wiley
Olvasó

Ricsikerúzs! Rossz néven böfögsz!

Cole
Vendég
Cole

Oké. És akkor a Szolnoknak hosszú éveken át érdemtelenül adottat mikor fogja visszavenni?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az egyik Olaj szurkoló figyelmeztette a többieket, hogy ne felejtsék el a mindig(fos) előfizetés lemondását. Ne fizesse a semmit, senki.

Pbask
Olvasó

Sziasztok! Régen nem írtam,ennek több oka is van, amiért most így döntöttem, az az elkövetkezendő cirka fél év… A véleményem a dologról,hogy a lehető legjobb döntés született. Hónapokig fog elhúzodni, sok légiós elszállingózna,és semmi értelme konkrét időponthoz kötni a folytatást, mert 1. Mi van ha a kitűzött időpontig sem javul a helyzet? 2. Mi van ha bizonyos csapatok már csonkábban futnának bele? 3. Hónapok kiesése után,megint a nulláról kellene építkezni,mint ha szeptember lenne. Így semmi értelme nem volt az egésznek, és azt kell mondjam,a lehető legjobb döntés született én is erre gondoltam. DE,és most jön a DE: -Kurvára bánom,hogy nem… Olvass tovább »

Downtown
Vendég
Downtown

pbask! 👍👍👍👍👍👍👍👋
szeptemberben folyt kov! 👍

starcsevics origos cikke egy köpedelem. Hab a tortán, hogy megprobalta eladni, hogy az origo irta.
nem eleg, hogy hangulatkeltő, még hazudik is. Alja szint!

SárgaPárna
Olvasó

Ezredszer írod le, hogy hazudik, csak az a baj nem írod le, hogy mit…

Downtown
Vendég
Downtown

kérdezd meg a kisgazdit 😀
ha nem megy, akkor segitek 😀

starcsevics mekkorat hasalt 😀

JR.Benitez
Olvasó

Borden volt az aki azt irta mi vagyunk a kosárlabda rákos sejtje. Ennyit erről az emberről. Mondjuk a neve legalább jó, és stílszerűen a borban az ízlése is megfelelő

SárgaPárna
Olvasó

pbask!
te egy akkora gyökér vagy, amekkorát világ nem látott
vagy nem vagy a B-középbe és/vagy nem jársz a Gyulához…
pontosan tudja minden Falco szurkoló (aki számít), hogy ki vagyok, együtt szoktunk röhögni azon, hogy szívatom falu népét…

Downtown
Vendég
Downtown

ezt a kamut….. 😂😂😂😂😂

ez szivatas amit csinalsz? 😀

ez egy vergődés, a te hozzaszolasaid nem poenosak, nem viccesek…. 😂

persze gyulahoz jarsz, es azert keresnek sokan a Falco taborbol 😀

figyelj parnika:

ITT MINDENKI UTAL! 👋

SárgaPárna
Olvasó

gazdátok nektek van, aki nélkül szarni se mentek
de a lényegre visszatérve, nem csodálkozom, hogy nem írtad le, mert én nem is találtam benne…

Downtown
Vendég
Downtown

oke kamukiraly 😂😂😂😂😂

figyelj,te okoska, segitek, mert sajnallak:

abban hazudott, hogy a cikket nem ő írta. Atvett cikk,lapszemle,o csak lekozli….kozben meg ott a neve, hogy ki irta.

na öcsi, ezt FALUN is kamuzasnak hivjak! 😀

derryl
Olvasó

Starcsevícs belenézett a mákosba, nem jött be a szarkeverés.
Salamoni döntés született, igaz, az Mkosz most sem mert pálcát törni. Viszlát a pályákon, bízom benne, egy csodás bajnokság fog következni, fantasztikus sportélményekkel! Én innen kiszálltam, elegem van ebből a szarkeverésből, ami itt megy, a szombathelyiek legyenek el nyugodtan egymással, mehet a belterjes farokméregetés, köszönöm nem kérek belőle!

Minden kosárbarátnak, családjának jó egészséget kívánok!

Schwarz.

JR.Benitez
Olvasó

Várj meg, megyek hamarosan én is

SárgaPárna
Olvasó

Csodás bajnokság fog következni:
– egy hónapig ismét tieteket lesz Keller Ákos
– hatalmasokat fogtok cumizni
– és persze ismét láthattok egy hálóvágást, ahogy a Zozó megcsinálja a “nyissz-nyisszt”. 🙂 🙂

Downtown
Vendég
Downtown

derryl nem kormendi te okoska 😂😂😂

isteneeeeem 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

cino
Olvasó

Mindenki, legyen az játékos vagy szurkoló a küzdelmet, a versenyt a játékot szereti, de ilyen helyzetben ez a felelős jó döntés.

Modus operandi
Olvasó

Jó döntés!

Dudi
Olvasó

A leglogikusabb és igazsàgosabb döntés született. Sajnálom, hogy vége, de az élet megy tovább. Üdv mindenkinek!

Adam
Olvasó

Peldaul az U18-as bajnoksagba a Falconak a ket vereseges szezonjaval odalehetne adni a bajnoki cimet!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Inkább nem fejtem ki a véleményem, de magamban néhány dolgon jót mosolygok.
Annak örülök, hogy a Berény marad.

royalka
Olvasó

Jó egészséget mindenkinek, vigyázzatok magatokra! Kár, hogy ebben a félszezonban sikerült teljesen lesüllyeszteni ezt az oldalt. De azért vannak, voltak itt jófej emberek klubszimpátiától függetlenül,őket jó volt olvasni.( most úgy gondolom, ez volt az utolsó poszt, amit elolvastam itt.) Sziasztok, vigyázzatok magatokra meg a családotokra.

KRMND
Olvasó

Nagyon Sajnálom😔Pedig most melegettünk volna bele!De mindennél fontosabb az egészség,az emberi élet!Remélem hamar lecseng ez a nyavaja és kipihenten feltöltődve visszatér életünkbe ősszel a kosárlabda!Jó csapat alakult sajna,szívem szakad meg,hogy nem látom….látjuk őket így együtt!Egészséget srácok mindenkinek,vigyázzunk,vigyázzatok a családra,embertàrsainkra!És azt kívánom,hogy szeptemberben zúgjon fel újra az MTE!!!!!!

balldontlie
Olvasó

Nagyon sajnálom, mert nem volt rossz minőségű a bajnokság idén, külön öröm, hogy kicsit egyeduralkodó tudott lenni a mi megyénk. Ehhez gratulálok a Falconak is, tényleg jó csapatuk van, úgy gondolom, hogy ez így a korrekt. Kár, hogy kis türelmi időt nem hagytak, hogy legalább a remény meglegyen, hogy még idén folytatódik… Kitartást minden szurkolónak, rettentő sok ideig nem láthatjuk még újra a kedvenceinket.

Csak az Oroszlány
Olvasó

Nagyon sajnálom hogy így alakult De talán mindenkinek így a legjobb.Gratulálok a csapatoknak az elért eredményekhez és főkép az Osénak, hogy ilyen fantasztikus eredményeket hozott. És 30 év után szép eredményekkel tértünk vissza az első osztályba. És köszönöm minden B közepes társamnak És a nézőinknek a remek hangulatot hatalmas élmény volt ez az év. Mindenkinek erőt egészséget remélem minnél hamarabb találkozunk és össze mérjük a hangunkat valamelyik arénában 🏀🏀🏀🔴⚫️🔴⚫️🏀🏀

moldi56
Olvasó

Valóban ti voltatok az üde szinfolt ebben a csonka szezonban.Még élveztem volna is ha nem minket vertetek volna oda-vissza.Ez azért nekünk szolnokiaknak fájt,dehát ez van.Főleg az fájt,hogy volt szolnoki játékosok is tettek érte.Zsíros és Anda,őrájuk gondolok.Sebaj.most nem ez a lényeg,hanem menjen le az a vírus és lehetőleg maradjon egészséges mindenki.Jó egészséget kívánok mindenkinek.

benedek185
Olvasó

Sajnálom, hogy vége, de várható volt ez a döntés. Hiába voltunk pofozogepek, a szív és a családias légkör mindig vitt előre minket. Remélem ősszel folytatjuk. Csak a Szedeák!

Praenoricum
Olvasó

Kár, hogy így ért véget a szezon. Itt most csak vesztesek vannak. Minden szurkoló, aki a bérletét bukta, aki őszig meccsek nélkül marad. A játékosok, akiknek egy fél szezon kiesik és bizonytalan az anyagi háttere az év hátralévő részében. A csapatok, akik rengeteg energiát fektettek abba, hogy amire tényleg fontos meccsek jönnek ütőképes csapatot hozzanak össze. Bármennyire is sajnálom, hogy ez lett a vége, a döntés reális és támadhatatlan. A szövetség most jó döntést hozott, ellentétben azzal, amikor egy hónapos szünetet tartottak a válogatott meccsek miatt. Ha az nincs, akkor az alapszakasz lezárult volna és lehetett volna eredménnyel zárni a… Olvass tovább »

Vadkakas
Olvasó

nincs igazából jó döntés, mivel senki nem tudja mikor és hogyan lesz ennek vége. remélem jövőre együtt maradunk és jönnek a jó eremények!

Hajrá DEAC! és mindenkinek jó egészséget.

Rouge
Olvasó

Az, hogy ennek a bajnokságnak kampó és nem avatnak bajnokot, ez már régóta nem kérdés.

A kérdés az, hogy a jövő évben mikor indul a bajnokság.
Ha egyáltalán indul.

Vigyázzatok magatokra, ne felejtsétek:
NO KONTAKT!
De hát ezt a kosárszurkerek persze hogy tudják…

(Ha valakit év közben megbántottam,
attól elnézést kérek,
én a magam részéről senkire sem haragszom,
jó kis közösség gyűlt itt össze a BB1-en.
Hiányozni fog a bajnokság
és hiányozni fogtok ti is…)

MINDÖRÖKKÉ KOSÁRLABDA!

Downtown
Vendég
Downtown

folytatjuk!😉

remelem normal idoszakban, szept-oktober korul! 😉

2lee14
Olvasó

Viszont az bánt egy kicsit, hogy egy esetleges májusi playoffnak meg sem adták az esélyt….

Sajka
Olvasó

Május nagyon közel van és hát most a vírusfertőzés épp az expanzió állapotában van Magyarországon és Közép-Európában.
Még abban sem vagyok biztos, hogy a nyárvégi alapozás elkezdődik….

laci78
Olvasó

Szerintem ez így a legigazságosabb döntés ami ebben a helyzetben megszülethetett…
Vigyázzon magára mindenki…
A következő szezonban meg remélhetőleg mindenkivel újra találkozunk…🙂
Addig is…….Mindörökké MTE🏀❤️

lakers24
Olvasó

Ilyen nincs. Mèrt nem lehetett vàrni pàr hetet ès utàna dönteni? Mèg Olaszorszàgban, ahol több mint 20 000 fertőzött van, ott sem fùjtàk le a szezont. Vicc az egèsz. Ezzel a csapatok utóbbi hònapokban elvègzett munkài teljesen kàrba mentek, augusztus òta tök fölöslegesen dolgoztak. Ìgy több mint fèlèvet vàrhatunk a következő meccsre, belegondolni is rossz..

dball
Olvasó

Augusztusban kezdődik a felkészülés 😀

Downtown
Vendég
Downtown

“beérkezett vélemények alapján döntő többséget kapott az a javaslat, hogy a bajnokságokat az eddigi eredmények alapján fejezzék be.”

nekem ebbol az jon le, hogy az mkosz (megint) nem dontott, es (megint) a csapatokra bizta a dontest, ahol a tobbseg velemenye az volt, hogy vege…..

Kovacs
Olvasó

Nagyon úgy fest, hogy többről lesz szó, mint pár hétről. Nálunk még csak most bontakozgat ki ez a szar. Ki tudja meddig húzódik. A játékosok is emberek, család stb. Zárt kapuk mögött meg inkább ne. Sajna ez ilyen lett idén.

dball
Olvasó

Várható volt sajnos, dehát nincs mit tenni. Viszont kiváncsi vagyok hogy jövőre ugyanígy Debrecenbe hozzák a kupadöntőt? Végülis saját hibáján kívül esett el tőle a város. Persze részletkérdés, csak felmerült bennem.
Mindenesetre vigyázzon mindenki magára és jövőre találkozunk!

B0nyi
Olvasó

Az egyik lehetseges utat valasztottak. Fair vagy sem, arrol lehet meg fognak is vitatkozni. Bajnokot most en sem hirdettem volna.
Az esetleges kesobbi folytatast elvetettek, biztos megvolt az oka. Csak jo lenne tudni, mit es hogyan merlegeltek.

redmiller
Olvasó

Helyes!
Nem lehet tudni, mikor fejeződik be ez az egész… Játékosok is leálltak, egy újabb felkészüléssel – 2-3 hét – így nem húzódik az egész…
Ezt kellett volna már előbb meglépni, nem halasztgatni! Se szurkolónak, se játékosnak, se a tulajdonosoknak, kluboknak, se a szponzoroknak nem lenne jó a bizonytalan folytatás…

Remélhetőleg ősszel újra elindul a bajnokság és még egyszer nem lesz ilyen.

SopronKCfan
Olvasó

Hát akkor befejeztük… Vigyázzon magára Mindenki nagyon, októberben folytatjuk! 🙂

Bozic
Olvasó

Jelen pillanatban ez volt a legesszerubb dontes.
Biztos vagyok benne, hogy 3-4 meccs elonnyel kevesebb hoborges lett volna. Itt lehet sajnalni az oroszlanyi es a soproni arcozast tobbek kozott.

Jo pihenest s jo egeszseget mindenkinek.
(Downtown, neked is! 🙂 )

Downtown
Vendég
Downtown

Bozic, Neked is viszont!
vigyazz magadra, hogy oktoberben ugyanitt folytassuk! 😉

gulyasszabolcs00
Olvasó

“A víz szalad, a kő marad,
a kő marad.”

Bentmaradtunk! Folytassa, Jászberény! 💙

dball
Olvasó

Megúsztátok…

MAFCdrukker
Olvasó

Mákerek! Jövőre nem ússzátok meg!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Hogy mi lesz jövőre azt nem tudom, de ti a lehető legjobb helyen vagytok a B csoportban.

kirin
Olvasó

Általában szimpatikusak a hozzászólásaid, illetve igyekszel a lehető legjobb színben feltüntetni magad, de most sikerült kimutatnod egy jóval ellenszenvesebb oldaladat ezzel a bejegyzéssel. Mindenkinek lehet véleménye, de én mondjuk speciel nem mondanék egyik csapatra sem olyat, hogy alacsonyabb osztályban lenne a helye. Kicsit sportszerűtlen.

MAFCdrukker
Olvasó

Köszönöm!

MAFCdrukker
Olvasó

Bocsánat, ideges voltam. De azért jövőre meglesz a feljutás.

kirin
Olvasó

Ne kívánjunk egyik csapatnak se kiesést!

MAFCdrukker
Olvasó

Nem úgy értettem, csak arra utaltam, hogy a saját bőrünkön tapasztaltam, hogy egymás után 2 ilyen szezon nem fér bele.

moldi56
Olvasó

Nálunk az Olajnál is lesz bőven tennivaló,mert az Istennek sem akartunk összeállni.Talán majd legközelebb.

MAFCdrukker
Olvasó

Mocskos cigányok! Elvették az 50%+-os feljutási esélyünket! Akkor is csak a MAFC!

jb17
Olvasó

Gyönyörű megnyilvánulás ez tőled! Gratulálok! 👏

Dennis
Olvasó

Nem túl elegáns pont egy MAFC drukkertől a Szövetséget szídni, amikor többször is az ő jóindulatuknak köszönhetően maradtatok bennt az A-ban!

MAFCdrukker
Olvasó

Igazad van, de ezzel most már X. Jövőre eldől, érdemes volt-e itt dühöngenem. Bocs mindenkinek, csak elsőre azért rosszul esett. Hogy kinek van igaza, azt egy pártatlan tudná megmondani, ilyen pedig itt nincs, szurkolók vagyunk. Jó otthonlétet mindenkinek, szeptemberben találkozunk, hajrá MAFC!

kirin
Olvasó

A következő idényben ismét meg kell célozni a feljutást. Hajrá MAFC!

kirin
Olvasó

Ezt most tényleg ne… MAFC-szurkolóként ne süllyedjünk egy szint alá!

MAFCdrukker
Olvasó

Jogos, csak már elhittem, hogy zúgni fog a “Bajnokcsapat!” a Gabányiban, hogy jövőre újra A. Hajrá MAFC!

2lee14
Olvasó

Reménykedtem egy későbbi folytatásban. Na mindegy. Tali októberben.

Downtown
Vendég
Downtown

en is, az 1 honapos szunet is sok volt, most meg lesz fel ev…legalabb.

2lee14
Olvasó

Ne is mond….

Motoros
Olvasó

Hát kérem szépen,pofára esett s(z)tárcsevics és a tökfilkó.
Hiába lobbiztatok,lúzerek maradtok.🐒🐒🐒🐒

🏆🏆🏆 Bajnok és 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kupagyőztes!

Csak egy Csapat van Vas megyében!

Motoros🏍🏍🏍🏍

2lee14
Olvasó

Nem vagy különb sárgapárnánál és ebbe szerintem a körmendiek is egyetértenek!

Downtown
Vendég
Downtown

en egyet.
Foleg hogy biztos vagyok benne, hogy a Falco is folytatta volna…Beni alapjan. Ezert itt a Falcot szidni baromsag.
Kar az egeszert….

sztarcsevics meg hasra esett.

wiley
Olvasó

Te még sárgapárnánál is nagyobb szardarab vagy!

Motoros
Olvasó

😄🐒😂🐒😊🐒😄🐒

2lee14
Olvasó

Gondolkozz el a haveroddal együtt hogy milyen emberek is vagytok!

Leklibajsza
Olvasó

Ilyenkor mutatod meg igazán mekkora egy nyomorult gyökér vagy.
Motoros💩💩💩

Motoros
Olvasó

😄🏆😂🐒🏆😂

2lee14
Olvasó

Behúztad füled farkad te szánalom?

Motoros
Olvasó

😂🏆🐒🐒🏆😄

2lee14
Olvasó

Ja hogy normálisan nem tudsz írni értelek. Mondjuk nem is csodálkozom.

Cole
Vendég
Cole

Tudnám, ez a szerencsétlen miért irogatja, hogy “lúzerek maradtatok”.
Csak halkan megjegyzem, hogy azzal, hogy az idei bajnokság bajnokavatás nélkül ért véget, azzal továbbra is a FALCO A BAJNOKCSAPAT!!!

2lee14
Olvasó

Nem tehet róla hisz jól írtad, szerencsétlen.

SárgaPárna
Olvasó

Szerintem ennek senki nem örül, kivéve persze a körmendieket, akiknek így nem kell végignézni egy újabb hálóvágást.

sargaparnaelkaplak
Olvasó

Használd ki, sokáig már nem irogatsz.

sargaparnaelkaplak
Olvasó

Sziasztok. Elegem lett. Már egy jó ideje olvasom hozzászólásaidat, most telt be a pohár. LEGYENSZÍVES aki tudja mi a neve Sarparnanak írja meg!! Vagy bár milyen információt tud róla az írjon !!!! Ígérem soha többet nem fog irogatni!!

SárgaPárna
Olvasó

Bekaksiztam!

Downtown
Vendég
Downtown

Kormenden eleg konnyen eljar a szaja az embereknek…

Igyvan
Vendég
Igyvan

Hagyd!
Bb1 ember..
Mert már más tiltva lenne!
Bb1 játszik..

Downtown
Vendég
Downtown

igen, lehet az origos cikkiro az 😂😂…szegeny,mehet uj munkat keresni. se hir, se reklam…

Torok78
Olvasó

Akkor a Motoros miért nincs tiltva meg a többi?

Downtown
Vendég
Downtown

azt hiszem, ez a Falcosokat is fogja erdekelni….

kacsa79
Olvasó

Viszket…….

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés