Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Itt a nagy bejelentés: együtt még jobb lesz!

Mostantól az ország legnagyobb női és férfi portálja együtt dolgozik. Az olvasók nyernek.:

:

Ahogy ígértük, a tizedik évünk különleges lesz. Az idei évet már új kiadóval és külsővel kezdtük meg. Növeltük cikkeink számát és olvasótáborunk is nagyobb lett 2019-ben. A klubok is egyre jobban megérzik, hogy mekkora szükség van egy jó partneri kapcsolatra az ország legolvasottabb magyar kosárlabdával foglalkozó portáljával. Ez az év egyértelműen a sikerekről szól, arról, hogy a BB1.hu végérvényesen otthona lett ennek a fantasztikus sportágnak.

És nem állunk le! Itt az újabb bejelentés. Partneri szövetséget kötöttünk a wbasket.hu-val, a női kosárlabda fellegvárával. Hisszük, hogy együtt még nagyobbat alkothatunk. A magyar női kosárlabda felnőtt- és utánpótlás sikerei jobb kiszolgálásért, nagyobb médiafelületért kiáltanak. Azt akarjuk, hogy a női válogatott mellett a női klubcsapataink sikerei is messzire eljussanak.

A jövőben már a két honlap stábja közösen dolgozik ezért. Az együttműködés részleteit folyamatosan csiszoljuk, és azt tervezzük, hogy 2020 januárjától egy igazi, “giga honlapként” fogjuk tudni kiszolgálni az olvasókat mindazzal, ami a magyar kosárlabdában történik.

Köszönjük, hogy vagytok nekünk! Együtt még jobb lesz!

Hajrá magyar kosárlabda!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés