Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ismét légióst cserél a ZTE

Nincs szerencséje a kék-fehéreknek, megsérült a magasember.:

:

Továbbra is betöltésre vár a 3-4-es poszt a ZTE-ben, mivel hétfőn elköszöntek Alandise Harris-től is – írja a www.ztekosar.hu.

Stárics Kornél ügyvezető tájékoztatása szerint az amerikainak a próbaidő lejárta után nem ajánlanak szerződést, mivel olyan sérülése van, ami bizonytalanná teszi a játékát a szezon hátralévő részében.

– Sajnálom, hogy meg kellett válnunk Harris-től, mert egy szimpatikus játékost ismertünk meg a személyében. A TF és a Szeged ellen is jó teljesítményt nyújtott és beleillet az elképzeléseinkbe. Az amerikai fiú 3-4-es poston is használható volt és segítségünkre lehettet volna. Sajnos olyan sérülést fedeztünk fel nála, ami miatt nem kockáztathatjuk meg, hogy 1-2 mérkőzést játszik, aztán egyet- kettőt pihen, ami lehet, hogy egy fontos találkozó lenne a számunkra – nyilatkozta Bencze Tamás vezetőedző.

A vezetőedző elmondta, hogy újra elkezdtek keresgélni a játékos piacon, de azt hozzá tette, hogy ilyenkor már a próbaidős opciós szerződés nehezen működik, mivel az átigazolási szezon hamarosan lejár.

37 hozzászólás

37
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
24 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
zterulezzete93ZegJ.R.BenitezMuszka7909 Recent comment authors
zterulez
Olvasó

Sajnos azok, akik ilyenkor csapat nélkül vannak, azoknál mindig van valami ok a háttérben.
Harris szerintem is jól illeszkedett ebbe a csapatba, és nagyon tetszettek a kinti dobásai is, valamint a pálya mindkét oldalán használható volt. Nagy kár, hogy sérült. Óriási potenciál lehetett volna vele együtt ebben a csapatban. Reméljük mielőbb találunk valakit, aki nála is jobb lesz.

Zeg
Olvasó

Szerintem ezen nem is kell sokáig agyalni…ki legyen a következő…
DRUNGI…..

zete93
Olvasó

Ja, ő pont 3-4-es poszt…

J.R.Benitez
Olvasó

Azt tudni mióta van ez a sérülése? Eleve úgy érkezett? Azt ki lehetett volna szűrni? Nem értek hozzá csak kérdezem. Fogalmam sincs milyen komoly az orvosi vizsgálat kosárlabdában itthon.

AllstarEgerszeg
Olvasó

Sajnálom Harrist jól ment neki, de ha sérült akkor kötelező volt közbeavatkozni a vezetőségnek. Gyorsan kell hozni egy ilyen kaliberű játékost és minden oké lesz reméljük. Bár ennyivel az árigazolási szezon vége előtt nem valószínű hogy minőségi embert tudnak hozni, de bízzunk a vezetőségbe hátha kivásárolják Lebront. Hajrá Zte.

Ádám
Vendég
Ádám

Amatőr vezetőség, az lett volna a minimum, ha tartalékban már itt van a másik kiszemelt! Sajnálom Harrist tökéletesen beleillett a koncepciónkba! Megint elengedünk pár meccset, nem fér bele….

Kinter for president
Olvasó

Konkrétan egyet, a Szolnok ellenit. Nem hiszem, hogy csodát tudna tenni plusz egy ember szombaton. Utána 3 hét szünet a bajnokságban. A jövő heti kupadöntőre már gyanítom, meglesz a negyedik légiós. De a pénteki meccsből kiindulva, ha a Falco meglett 3 külföldivel, a Deacot is illene megverni:)

zete93
Olvasó

Ez nem így működik… Egy amerikai játékosnak meg kell venni a repjegyét, a játékengedélyét, stb. Nem lehet csak úgy embereket iderendelni, hogy majd ha az egyik nem, akkor a másik. Sok, felesleges kiadás, ez még nagyobb költségvetésnél sem férne bele. Ráadásul szerinted melyik játékos jönne ide úgy, hogy tudja, van egy másik is, akit ugyanúgy próbáznak? Elmondom: semelyik! A megoldás az, hogy gyorsan pótolni kell, esetleg olyannal, akit néztek korábban, de akkor nem sikerült megegyezni. Szorít az idő minden bajnokságban, így már azok is lejjebb adják, akiket esetleg korábban nem tudtunk volna megfizetni.

Masterson
Olvasó

Rohadt jó játékos… Kár érte!

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Puszta kíváncsiság számomra, hogy mi lenne ha lenne a Zetének 5légiósa…Azt mondják a fiatalok beépítése meg a jövő Magyarjai miatt nincs 5légiós de az elmúlt években sokszor csak 3!Jászberény jóval szerényebb költségvetéssel is 5 légiós foglalkoztat.Elfogadnám ha mondjuk 4 évvel ezelőtt beépített fiatalok most beértek volna, de ez a fiatalítás évről évre újratáblát mutat hisz NINCS a keretbe az elmúlt években beépített játékos! Mi a fontos mindig újra neki állni fiatalítani vagy egyszer neki menni a bajnoki döntőre…4-5 év után illene kicsit merészebb álmokat szövögetni, mert az lenne a klubhoz méltó állapot!Vagy maradjunk a Ria Ria Hungáriánál eredmény nélkül?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Teljesen azonosulni tudok azzal, amit írsz, talán az egyetlen olyan hozzászólás ehhez a czikkhez – az enyémen kívül, persze -, amely tényeken alapul és a valódi helyzetre reflektál. Jól megfogtad a lényeget, kisbarátom!

heraklith
Olvasó

Miből jutottál arra a következtetésre, hogy a Berénynek szerényebb a költségvetése? Ők ki tudták fizetni az 5 extra légióst a 4 milliós többletköltséggel együtt és a padon sem 20 évesek vannak, akik még ha nem is nagy játékosok, de nyilván drágábbak voltak a mi nulla perceseinknél. Nagyságrendileg azonos lehet a két büdzsé. Ott ötödik légiós van, nálunk meg Szöszi. Ez nyilván “csak” pénzkérdés. Engem is zavar, mert 5 jó légióssal idén (is) biztos, hogy éremért mennénk. Viszont azért a légiósok minősége sem elhanyagolható a mennyiségük mellett. Szerintem az eredeti terv szerinti 4 kiváló légióssal jobban jártunk (volna), mintha 5, vagy… Olvass tovább »

zte2018
Vendég
zte2018

Hidd el itt is lenne pénz rá ha akarnák és ha úgy állnánk a bajnokságban!

heraklith
Olvasó

Ennél szetinted jobban kellene hozzá állnunk?

gulyasszabolcs00
Olvasó

A Berény költségvetése nem változott semmit a tavalyihoz képest, pusztán csak beletrafáltunk mind az 5 légiósba! Ezért különösen nagy dolog a jó szereplésünk!

csakazete
Olvasó

Te szívesen szurkolnál egy Albacopy csapatnak? Én sokkal szívesebben látom ezt a mostani 3 légiós felállást és az esetleges bravúrgyőzelmeket, minthogy minden vereség után ugyanaz legyen a téma mint minden zsoldoscsapatnál…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Játékosfronton a Zete az, amin/akin a Soprongy-Olajbányász-Körmend trió mellett a legtöbbet lehet RÖHÖGNI!

heraklith
Olvasó

Jó lenne, ha rajtad is legalább röhögni lehetne, mert gondolom vicces próbálsz lenni.
Nekem nincs bajom a kreténekkel, ha viccesek, de te harmatgyenge vagy.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Én viszont szeretlek, ne félj semmitől! Pusz.

Kinter for president
Olvasó

Én a Falcón is egész jót röhögtem, hogy 5 légióssal, 3 válogatottal nem tudtak a 3 külföldivel felálló Egerszeg ellen nyerni +17-ről:)

royalka
Olvasó

Fogalmad sincs sem a játékról, sem a csapatokról,sem a magyar bajnokságról. Kizárólag trollkodni jársz ide, de abból a műfajból is a leggyengébb fajta van. Próbálkozz talán egy röplabdás fórumon, hátha az jobban megy!

pbask
Vendég
pbask

jaj de a szivedre vetted royalka, persze perl zolival lehet viccelődni az nem bántja önérzeted. lájk

zete93
Olvasó

Szerencsére addig sem a saját, szánalmas kis életeden röhögsz. 🙂 Örülünk – a Szolnokkal, a Körmenddel és a Sopronnal együtt -, hogy biztosítunk számodra egy kis jókedvet.

kinemugral
Olvasó

hát beszrok

zte2018
Vendég
zte2018

Gerincsérv

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nekem is van, tehát én sem lehetek ZTE játékos.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kac-kac-kukac! 😉

Muszka7909
Olvasó

Ehez értesz a kárörvendéshez te szerencsétlen idióta f. sz!! ??

heraklith
Olvasó

Ha tényleg valamilyen eddig ismeretlen esetleg titkolt sérülése volt, akkor még szerencse, hogy most kiderült.
Sajnálom, mert tényleg jó játékos volt és gondolom most már sokkal nehezebb lesz hasonló kalibert találni.
Márciusra pedig már nagyon kellene egy többé-kevésbé beszoktatott játékos.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Hasonló kalibert fogtok találni, hidd el, galambom! A Falkó elleni meccseteket látva pedig kijelenthető: bárki jön, csak erősödni tudtok vele ! 🙁

csakazete
Olvasó

Ti pedig bárki jön gyengültök? Vagy hogy látod a “béna” ZETE elleni meccseteket?

zete93
Olvasó

Inkább senki, mint az idegbeteg Curry és az agyatlan Reddic…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Kár érte. A Falco ellen elég a három légiós, de a többiek ellen nem
🙂

Manó
Olvasó

???

hdave
Olvasó

Sajnálom,mert szimptikus srácnak tűnt,hasznos lett volna a csapat részére,de ha tényleg olyan a sérülése,akkor nincsen értelme :/

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az Olajban is van egy sokat sérült játékos. Pakson pedig egy fekete srác ült BMarci mellett. El is kezdődtek a pletykák…

Franco
Olvasó

Ja, végülis még csak 36 éves…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés