Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Ismerős játékvezetők a Bonn-Falcón

A cseh és a litván sporttárssal már találkoztak Váradiék, a lengyel bíróról az Albának jó emlékei vannak.

  •   :

:

“Visszatérő vendégek” dirigálnak a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ma esti (20:00), Telekom Baskets Bonn elleni Bajnokok Ligája mérkőzésén.

A 40 éves lengyel Wojciech Liszka öt csoportmeccset vezetett a tavalyi kínai világbajnokságon – többek között az Egyesült Államok-Görögország rangadót is –, de ismerős lehet a magyar kosárlabda szerelmeseinek 2018 októberéből is, hiszen ő vezette az Alba Fehérvár – Rilski Sportist Samakov (84-80) FIBA Europe Cup csoportmérkőzést.

A 40 éves cseh, Ivor Matejekről már felemás emlékeink vannak, hiszen júliusban ő közreműködött a Belgium-Magyarország női Európa-bajnoki találkozón, amit 72-56-ra elveszített Székely Norbert együttese, viszont a szombathelyieknek jó előjel, hogy október 22-én ő volt az egyik sípmester, amikor a klub megszerezte története első BL-csoportkörös sikerét, amikor Váradiék 76-66-ra legyőzték az Aréna Savariában a görög PAOK-ot.

A 36 éves litván Gintaras Maciulis október 30-án a Zaragoza-Falco meccsen dirigált, ahol hatalmas csatában, 70-69-re maradt alul Gasper Okorn együttese.

  •   
HIRDETÉS

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés