Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Irányítót szerződtetett az Olaj

Megvan a csapat második légiósa.:

:

A Szolnoki Olajbányász szerződést kötött Jr. Clay-jel a 2023/2024-es szezonra. Az amerikai irányító Tennessee-i egyetem csapatánál töltött évei alatt kiemelkedő pont és gólpassz átlagot hozott az NCAA1 divízióban, ahol utolsó szenior szezonjában közel 20 pontos és több, mint 5 gólpasszos átlagot produkált. Ezen mutatók tekintetében az OVC konferencia legeredményesebb játékosa volt.

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
RigoJancseTomi 80MiloPojacaKKKfanta Recent comment authors
RigoJancse
Olvasó

One Man Show🍿

Tomi 80
Olvasó

Én próbálom pozitívan látni ezt az igazolást, de egy rookiet hozni irányító posztra…az azért nem kicsit kockázatos… Persze benne van a kellemes meglepetés esélye is, hogy nagyobb spíler lesz mintha valami északi, vagy balkán ligából érkező,légióst hoztunk volna. Majd meglátjuk… Mondjuk az nekem furcsa, hogy konferencia legjobb volt, de nem volt drafton….

Milivoj
Olvasó

Hozzánk akart jönni… 😉

Pojaca
Olvasó

Lukács belefér még az u23-ba? Az eddig szerződtetett 2 légiósotok extrák!

Milo
Olvasó

Igen belefér és Pallai is, persze nála minden az egészségétől függ, de top5 U23-mas, ha egészséges.
Nálam a top5, ha mindenki egészséges:
1. VBV
2. Lukács
3. TDA
4. Kovács Benedek
5. Pallai

Nekem tetszik mindkét légiósunk, támadásban jók leszünk, védekezéstől meg nem tartanék nagyon, mert magyar magunk jól védekezik. A maradék két légiósunk szerintem jobban védekezés orientált lesz, aztán majd persze meglátjuk, mindenesetre tetszik az irány, ilyen típusú játékosokkal lehet meglepetést okozni.

Pojaca
Olvasó

Szerintem még hoztok egy amerikai shootert meg egy délszláv erőcsatárt, de Subotic mentalitását nehéz lesz pótolni, a dobószázalékát viszont annyira már nem! Magyar mag kétségkívül a magyar mezőnyben szuper!

Rózsabimbó
Olvasó
KKKfanta
Olvasó

Nekünk Kaposváron az utolsó igazán jó irányítónk is rookie volt (Branden Fraizer) imádtam. Legyen szerencsétek vele!
Hajrá KKKK!

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

Őszintén én délszláv irányítónak jobban örültem volna. Számai jók, de arra nem mernék alapozni, be is kell valahogy illeszkednie ebbe a rendszerbe. Túl sok vidit se találtam róla, social media alapján kicsit Morant beütése van, remélem rácáfol az előítéletekre, hajrá

WSreborn
Olvasó

Újonc irànyító azért igencsak kétèlű fegyver.
Meglátjuk, elsülhet jól is, bár én délszláv irányítót hallottam, akkor ezek szerint az off.
Egy gólzsák wing nagyon kelleni fog, és palánk alatt is nagyon soványak vagyunk még, tehát egy erős 4es is kell aki kintről sem veszélytelen.

Rózsabimbó
Olvasó

Gavin??, és az erős négyes. Meg persze a 10!!! magyar!! és készen is vagyunk. A hangerő biztosított!!! A csarnok falait kéretik megerősíteni a hangrobbanások ellen!!!!
Hajrá Olaj!!!

WSreborn
Olvasó

Gavin szerintem kevés, 7-8 pontos átlagú hátvéd ide kevés lesz, arról nem is beszèlve, hogy egy ilyen alacsony irányító mellé egy alacsony kettes már elég komoly missmatch védekezésben.
Egy olyasmi kellene most nekünk mint anno Hollins, vagy Andre Jones kicsit jobb védekezéssel.
Magyart már nem igazolunk tudtommal…

Heindrich
Olvasó

Valahogy érzem hogy most mindenkit meg fogunk kúpolni. Hajrá OLAJ!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Csak óvatosan. Éreztük így sokszor. Pld. legutóbb. Aztán mi lett a vége…. Nyugtával,,,,a napot! Nem látjuk még át a csapatunkat,edzőt,stb. Viszont ,komoly erősítések voltak az ellenfeleinknél… Egyenlőre minden,csak lutri… Hajrá Olaj!

Rózsabimbó
Olvasó

Mit is fogunk mi most mindenkivel csinálni?
Pihenj kicsit!
Hajrá Olaj!

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Sajnos akkor nagyom rosszzul érzed… egy törpe újonc irányító, egy védekezni nem képes center. Gondold át

zterulez
Olvasó

Nagyon jónak tűnik a számai alapján. Talán az egyedüli aggasztó jel, hogy kissé sok labdát ad el. Külsőleg Ja Morantre emlékeztet.

heraklith
Olvasó

Azért azt érdemes hozzá tenni, hogy a kb 350 egyetemi csapatot magában foglaló NCAA1 divizióban van 32 konferencia és ezekből az egyikben lett a srác a legeredményesebb, tehát nagyjából 10-12 csapatból.
Ettől függetlenül valószínűleg ez egy komoly igazolás még ha rookie is.

Milivoj
Olvasó

Ez így van, valóban a sok konferencia egyikének lett a legjobb dobója, de ami ennél fontosabb, hogy már 18 évesen – és utána is mindig – csapata legjobbja volt, valószínűleg vezér típus és nekünk nagy szükségünk van egy ilyen karakterre…, biztos lesznek túlvállalásai, csinál majd hülyeséget, de extrát is látni fogunk tőle, amit Perry óta nem nagyon láttunk

Milivoj
Olvasó

Nagyon kíváncsian várom, rookie irányítónk még nem volt, az biztos, hogy nem lehet rossz játékos, mind az 5 egyetemi évében a csapata legeredményesebbje volt, nagyon jól bont, gyors, kintről is veszélyes, jól passzol, ami viszont óvatosságra int, hogy egyszer 40 pontot dob, utána meg 9-et, aztán 34, majd 8, de az biztos, hogy nem egy unalmas, kiszámítható spíler

moldi56
Olvasó

Ez már Döfi!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés