Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Irányítót igazolt az OSE

Megvan a csapat ötödik légiósa is.:

:

HIRDETÉS

Bejelentette ötödik légiósát is az OSE Lions gárdája, C.J. Anderson irányító posztra érkezik a klub honlapjának tájékoztatása szerint.

Az 1996-os születésű, 198 cm magas, 94 kg súlyú játékos egyetemi évei alatt négy szezonon keresztül a Massachusetts együttesében játszott az NCAA-ben, összesen 126 mérkőzésen lépett pályára és ezalatt 5.1 pontot, 3.3 lepattanót és 2.6 asszisztot átlagolt. Végzős évében érte el legjobb szezonátlagát, ami 10.6 pont, 5.1 gólpassz és 5 lepattanó volt. Egyetem után Marc Lovinghoz hasonlóan ő is az NBA előszobájában képezte magát, először a Erie BayHawks, majd a Sioux Falls Skyforce csapatában lépett pályára. A G League-ben 2.72 pontot, 1,44 asszisztot és 2.28 lepattanót átlagolt.

Fotó: oselions.hu

HIRDETÉS
28 hozzászólás

28
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
magyarkosarlabdabányászRougenoilMAFCdrukkerDávid Recent comment authors
elfogult vagyok
Olvasó

Úgy látom összeát a keret! Most épüljön a CSAPAT!!!!
Krasovec MESTER-en a “világ szeme”!
Csak már láthatnánk ÉLŐBEN a CSAPATOT!
HAJRÁ OSEEEE!

bányász
Olvasó

Kíváncsi leszek ki lesz a 12.

Justice
Olvasó

Szerintem Ti megint meglepetés csapat lesztek. Hazai pályán nagyon veszélyesek lesztek mert tök mind1 ha netán gyengébb légiós is jön (már ha gyengébb) abban a katlanban ami ott van 2x jobb játékos lesz bárkiből.

Pbask
Olvasó

Reménykedtem egy Bozovicban vagy Washingtonban 🙁
Sajnálom,nem gondoltam volna igy felszökik az áruk. Egyik már idősebb,de rutinos,második pedig sokáig a B csoportban,majd megizlelte az elsőosztályt.
Ez az uj csapat kicsit sötét ló.

MAFCdrukker
Olvasó

Nem kukacoskodni akarok, csak a pontosság kedvéért: Washington 1-1 szezont töltött el a B-ben és A-ban.

Pbask
Olvasó

Jogos,de én akkor se értem 2 szezon után hogy szaladhatott ennyire fel az ára,mikor a B-ből indult,és A csoportban csak egy szezont húzott le.

MAFCdrukker
Olvasó

Tény, hogy csak egy A-s szezonja van, de az egyetemen a liga egyik legjobbja, a B csoportban egyértelműen a szezon MVP-je, és szerintem Oroszlányban is csapata leghasznosabb játékosa volt. Emellett olyan fiatal, hogy még nyilvánvalóan van benne fejlődési lehetőség, és látszott rajta, hogy komoly tervei vannak, tudatos és profi hozzáállású a pályán kívül is. Lát a pályán, tudja, mikor kell dobni, mikor inkább passzolni, mindkettőt pontosan hajtja végre, jó idegzetű, gyors, az egy-egyekben sem rossz. Én el tudnám képzelni pár év múlva akár egy európai topligában is.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Washingtonnak érthetően felszökött az ára, van mögötte valós teljesítmény – én sajnálom, hogy nem tudtuk megtartani, de gyaníthatóan nem hogy nőtt a büdzsénk, hanem inkább csökkent, így le kellett mondanunk róla. Bozovic esetében nem ez döntött. Krasovec más szerkezetű csapatot rak össze

Pbask
Olvasó

Kedvenc centerem volt, (Na jó,azért Reddic mellett) lehet kicsit statikus,de nagy tudás volt mögötte. 🙂 Kicsit Pante papás volt csak kevesebb sztárallűrrel 😀

hopehely
Olvasó

OSE AFRIKA…
Beck Feri? Fodor Peti? Kláris Zoli? Dokmanovics?
Hol vannak az oroszlányi gyerekek? Erre futotta a töménytelen TAO-s pénzből?

Falcobb
Olvasó

Az afrikázáson túllendülhetnének már a kosárlabda szurkolók. Eleve undorító dolog, de kosárlabdában meg főleg. A játék legnagyobbjait is sérti.

A csapat pedig nyilván abból főz, ami van. (Légiós igazolásokra gondolok)

Mambaout
Olvasó

Hagyjad, valószínüleg csak egy olyan oroszlányi ember, akinek van valami ‘hatalmas’ sértődöttsége. Többüknek fáj, hogy nélkülük jutott el ide az egyesület. A komment minősíti magát.

Dennis
Olvasó

Mambaout, fejen találtad a szöget, pontosan erről van szó.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Respect,Falcobb!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Hopehely…Akkora seggfej vagy,hogy mindjárt eldurransz… 🙁

MAFCdrukker
Olvasó

2020-at írunk, az egynemzetiségű klubok ideje a legtöbb csapatsportágban a legmagasabb szinteken (szerintem sajnos) lejárt. Hatványozottan igaz ez a kosárlabdára, ahol egy színmagyar csapat győzelme véleményem szerint már a Zöld csoportban, tehát a harmadosztályban is meglepetés lenne. Én is jobban örülnék neki, ha napjainkban is kizárólag hazai nevelésű, magyar származású játékosokból álló csapatok játszanának a magyar férfi kosárlabdabajnokság első 3 osztályában, de ez nem reális. Örülök neki, hogy meccsenként nevezhető 5 főben maximalizálva van a külföldi nevelésű játékosok száma, sőt, el tudnám képzelni, hogy ez a szám lemenjen 4-re vagy 3-ra, de külföldi kell a sikerhez a mai kosárlabdában, ez… Olvass tovább »

bányász
Olvasó

Hópehely csak az anti OSE vonalat erősti, rájuk jellemző unintelligenciával. Szerinte vásárolni vagy öregíteni lehet oroszlányiakat Tao pénzből. Legalább megnézné mikor kezdődött az széleskörű és komoly utánpótlás nevelés és ahhoz képest mikor jutott fel az OSE.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

hópihe, egyem a szívedet, neked, mint egykor körön belüli embernek pont nem kellene elmagyarázni, hogy az utánpótlásnevelés nem rövidtávú folyamat. Halkan jegyzem meg, az idei 12-es keretünkben sanszosan kettő saját nevelésű fiatal lesz. De ha már ennyire befutottál nem csukott szájjal az afrikai bré erdőbe, akkor tényszerűen: az általad megszólított KáZé tavaly országos nyolcas döntőbe vitte az U14-es csapatot, ahol hatodikak lettünk. Nem regionális úttörőolimpián, ahol te magad pallérozódtál, hanem országos nyolcas dontőben. TAO: közel háromszáz gyerek kosarazik Oroszlányon. Egy 18 ezres kisvárosban szerintem ez nem rossz. Szerelést, utaztatást, programokat, és nívós bajnokságokat kapnak. Beck Ferit meg ne merd mégegyszer… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

Azért ezzel a gimis csapattal az OSE-nek nagyon nehéz dolga lesz.
Kár értük, kíváló ügynökök voltak…

feha
Olvasó

Azért neked is nehéz dolgod lehet…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ketten jönnek az egyetemi bajnokságból, már ha erre utaltál a gimis jelzővel.

Dávid
Olvasó

Aztán megint lesz egy OSE – Falco 87 – 84 😀

Rougenoil
Olvasó

Nyilván sárga párna egy ostoba troll, de inkább minket minősít a 87-84, és hogy nem tudtunk felpörögni a BL meccsek után

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Egyetértek, szerintem Dávid sem hozta volna szóba, ha SP nem kezdi el a szokásosat. 🙂

bányász
Olvasó

Konkrétan a mostani sràc játszott az NBA-ben is. Nekem már ez is elég ahhoz, hogy bizakodó legyek a legiósokat illetően.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ez az infó honnan?

bányász
Olvasó

Rosszul írtam. Szóval az Atlanta Hawks leigazolta. Lovingot pedig a Phili. Neten csekkolható.
Szerintem ha már szóba álltak velük már átmentek egy rostán játékosként/emberileg. Ez nekünk jó, mert nem akkora rizikó a leigazolásuk, mint amennyire sokan gondolják.

magyarkosarlabda
Olvasó

Ez nem jelent semmit 🙂
JKSE tavalyi irányítóját, Juwan Statent is leigazolta a GSW
de szerintem minden idők egyik legrosszabb légiósa volt a JKSE-ben.

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook