Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Irányítót igazolt a Szolnok

Krnjajski két évre írt alá.:

:

Az NHSZ-Szolnoki Olajbányász szerződést kötött a szerb-magyar kettős állampolgár Krnjajski Borisszal, így a Kaposvártól érkező irányító a következő szezontól az Olajt erősíti.

A korábban Pécsen és az elmúlt öt szezonban Kaposváron játszó 27 éves, 190 cm magas játékos egyes és kettes poszton is bevethető. Krnjajski Boris két idényre kötelezte el magát csapatunkhoz.

 

45 hozzászólás

45
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
26 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
Kováts ImreBencur2021CsakegyfanhajramagyarkosarlabdaCibuláre Bucimbunga Recent comment authors
Bencur2021
Olvasó

Peringer -> Olaj

Csakegyfan
Olvasó

Irányítónak nem nevezném…

Kováts Imre
Olvasó

így van, se nem irányító, se nem 2-es, mégis fontos kiegészítő, hatodik játékos volt. Sajnos mindkét korábbi edző “túljátszatta”, ragaszkodtak az “irányító” rögeszméjükhöz.

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

Pongó személyében mentalitásban volt egy 10/10-es emberünk így max skillekben lehet jobb, de ha Vidinnél nem teszi oda magát a srác szerintem sok percet nem fog kapni, mindenki érdeke hogy megerőltesse magát

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Szolnoki barátaim: Ez a f@szi katasztrófa! Nekem már lábrázásom volt tőle… Őszinte részvétem!

nazol
Olvasó

Vidin remélhetőleg nem hülye. Magyar kellett irányító cserének, valószínűleg meccsenként 10-15 percre. Előre nem írnám le a srácot, Révésszel is riogattak anno és egész szépen lehozta amit kellett neki. Így valószínűleg mellette vagy marad Jovanovics, vagy jön egy hasonló kaliber. Ez van, ebből kell majd főzni.
Hajrá Olaj!

KPSVRKK
Olvasó

Sokkal hamarabb megvettétek, minthogy Vidin maradása eldőlt.
Kb a playout indulásakor.

Rubik75
Olvasó

Cáfoljon rám az élet azt kívánom szolnoki szurkoló társainknak.De Borisznál fakezűbb játékos nem sok játszott még nálunk.Irányitani abszolúlt nem tud.Még cserének is csak jó indulattal alkalmas.Abszolult B csoportos szintű játékos.Amit írtam az a realitás.Azt kivánom a szolnokiaknak,hogy váljon be nálatok,azzal a magyar kosárlabda is jól jár.És ha így lesz többet nem írok erre az oldalra????.

milanka487
Olvasó

Valószínűleg azért esett rá a választás mert hasonló szerepkörben, és árban kerestünk mint anno Pongónál, csakhogy a Pongó féle játékosok árai megemelkedtek,így lementünk egy kategóriával lejjebb.
Ádinál is így voltunk vele aztán elkezdett rendszerben kosárlabdázni egyből másik játékos lett belőle, remélem rá is igaz lesz.

Answer
Olvasó

Na végre hogy eltakarodott innen.szolnokiaknak meccs előtt xanax bevétele ajánlott.védekezni,dobni,nem tud.fejben nagyon gyenge.viszont nagyon tudja pumpálni a labdát.

Born2Ball
Olvasó

Abban a kaposvári csapatban még a nemzetközi szinten extrát nyújtó Filipovity is egy rakás szerencsétlenségnek nézett ki.
Lehet ha a képsségeinek megfelelően használják és az erősségeire építenek úgy, hogy közben normális iránymutatást kap az edzőitől, akkor nem a fenti képet festette volna a játéka.

KPSVRKK
Olvasó

Fizikai képességei, képzettsége alapján több van benne, mint ami nálunk kijött. Előnye, hogy tud jól passzolni, atletikus mozgása van, két évvel ezelőttig kimondottan jó védő volt. Gyors, hatékony betörései vannak. Hátránya, hogy gyakran szándékosan lassította a labda felhozatalt, körülményes, céltalan pumpálás elhibázott dobáskiválasztások. Ivkovic alatt nagyon sokat fejlődött, még van benne potenciál. Lehet még egy ilyen felívelés a karrierében Vidin keze alatt. Az utóbbi két évben visszaesett a védekezése, ami szándék kérdése és komoly önértékelési gondjai vannak. Mikor alul értékeli magát bizonytalan, eredménytelen dobásokban és felelőtlen labdaeladásokban nyilvánult meg, ugyanakkor, de volt az ellenkezője is, sajnos mérkőzéseket buktunk el mikor… Olvass tovább »

Kováts Imre
Olvasó

Egyetértek az elemzéseddel. Nálunk sajnos rosszul használták az edzők, akkor is játszatták (irányítónak), amikor bűn rossz volt. Voltak jó mérkőzései. Ennek ellenére szerintem, se nem irányító, se nem 2-es, de jó hatodik, kiegészítő játékos.

Soós Sándor
Olvasó

Ha Golomán oda megy nagyon leadja a szintet egy spanyol bajnokság után… Blbe sem tud játszani és még bajnokságot is nehezen tud nyerni ennyi erős csapat között.

Captain Macko
Olvasó

Egerszegi csapat meg háttérben figyeli hogyan igazolnak a többi csapat és ami marad azt igazolja. :/ vagy csak nincs infó róla a szurkolok felé. De többi csapat szépen építi a keretet.

Zalaboy
Olvasó

Sajnos sosem voltunk híresek a jó kommunikációról. Más klubok oldaláról, öltözői pletykákból és forumokról értesülünk. Gyalázat…

icbad
Olvasó

nem rossz irányító (és ez abszolút azt mutatja, hogy amúgy minőségbeli gondok vannak az országban) Kaposváron Halmai már most tudta hozni azt amit ő. A legfőbb erénye, hogy jól passzol amolyan klasszikus irányító az én szememben de védelmet bontani,védekezni nem tud olyan jól. Dobásával nagy gondok nincsenek ha megvan az önbizalma és rendben van fejben bár ez a része szerintem nem az erőssége. Szóval ha a dobása okés és mivel tud passzolni ezzel a két tulajdonsággal már egy használható csere irányító simán lehet de csak egy jó edző alatt limitált idővel,szereppel.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Húha, akkor itt Kaposváron 5 évig teljesen más Krnjajski Boris játszott… Abszolút rossz irányító, pont, hogy nem egy klasszikus irányító. Alapvető gondjai vannak a labdabiztonsággal, alig tudja néha átvinni a félpályán is gond nélkül. Rengeteg a labdaeladása, ugyanakkor képes extra passzokra, alap “szerb” 2-2 játékra amúgy teljesen jó megfelelő magasemberrel. Pont, hogy tud védelmet bontani, betörni és a védekezése is tud extra lenni. Végezetül: a dobásával igenis nagyon-nagy gondok vannak, döbbenetesen fakezű. Amúgy szurkolótársaimmal ellentétben én nem tartottam soha linknek, szerintem pont, hogy ő kb. végig küzdött, hajtott, ment, edzésmunkája, morálja is extra. Képességbeli hiányosságai vannak inkább.

icbad
Olvasó

Én laikusként máshogy látom és ezért is lehet szép ez a “fórum” ha az ember megtudja vitatni a nézőpontjait, de jó pár dologban egyet is értünk pl, hogy képességbeli hiányosságai vannak én ezalatt pl azt értem, hogy lassú és szerintem ezért sem tud megfelelően védelmet bontani vagy védekezni. Irányváltásnál,oldalra mozgásnál lassú én így láttam és a betöréseiben sem láttam úgy a dinamikát mint pl Halmaiban. De elfogadom ha másnak különbözik erről a véleménye. Dobása százalékban nagyon rossz de a technikája nem rossz ezért én mindig azt gondoltam ha megy neki a távoli az azért lehet mert megvan az önbizalma,kiegyensúlyozott,nyugodt jó… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Hát nem dobtam magam hanyatt, remélem lesz ennél nagyobbat szóló igazolásunk is.

milanka487
Olvasó

Lesz!

Zalaboy
Olvasó

Pongó hová tart? Nálunk elférne, főleg hogy Németh Ákos távozik.

Barro
Olvasó

Pongó Debrecen.

Noname
Olvasó

Golomán- Szolnok

WSreborn
Olvasó

Nem hinném…

Bencur2021
Olvasó

Vagy Somogyi?

JR.BENITEZ
Olvasó

Szerintem meg kapott egy nagy esélyt az élettől amivel ha él, nyer vele Olaj és a magyar kosárlabda is. Drága nem volt, palánk alá tolják az összes plusz pénzt amivel több lesz idén.

Hagyadmár...
Olvasó

Nem drága ezért a teljesítményért? Kaposba millió fölött keresett.

Hagyadmár...
Olvasó

Köszönjük azt a semmit amit tettél a Kaposvárért! Remélem Szolnokra is jelentesz Ivko papának!

Tudod Borisz a jelmondat, minden meccset nem kell megnyerni!

Tomi 80
Olvasó

A fanyalgóknak… Nem mondom hogy én repdesek az örömtől, de ebben a nagy felhozatalban kit tudtunk volna sokkal jobbat hozni?? A padra 10-15 percre…

Erika75
Olvasó

Egy dolgot nem néztek, Pongóhoz képest nagy visszalépés

Milivoj
Olvasó

Valószínűleg visszalépés, de a statjuk közel hasonló mind percben, mind pontokban, illetve ha a mester azt mondja, hogy használható lesz, akkor én hiszek neki…, viszont Révész helyettese – bármennyire is szerettük – jóval nagyobb előrelépés lesz, vagyis összességében pozitív a mérleg

Rouge
Olvasó

Miért?

Nagyjából ugyanazokat a számokat hozzák, nincs szignifikáns különbség.

Pont: 5.3 – 6

VAL: 9.5 – 9.8

Lepattanó: 1.9 – 2.3

Assziszt: 3.4 – 4.1

WELCOME BORISZ!

Üvegtigris
Olvasó

Révész sem volt egy nagy tehetség mégis elbírta a csapat.Mindenkinek meg kell adni a lehetőséget.

milanka487
Olvasó

Máté is nagyon ingadozó volt, mégis nagyon szerettük, szivét-lelkét kirakta a pályára, ha Boris is kifogja akkor nem lesz nagy baj.

Laposvár
Olvasó

Ez a gyerek nem üti meg az A csoportos szintet. Nem értem mit akar vele a Szolnok.

SárgaPárna
Olvasó

Na, én most fostam össze magam a Szolnoktól!

KKKfanta
Olvasó

Játékra nagyon hullámzó. Tud jó is lenni de tud szar is. Valamint le tud praktálni az ellenséggel. El tud adni meccset kérésre bármikor. Igazi csapatkapitány. Nyilatkozni csak a sablon szöveg. Csodálom hogy nem verték meg Kaposváron, a régi szurkolóktól biztos kapott volna. Nyilván nem kívánok rosszat a Szolnoknak, de egy gerincteen gusztustalan patkány ez a gyerek.

Milivoj
Olvasó

Ha itt nem teszi ki szívét-lelkét a pályára, el lesz üldözve a picsába…, szarul játszhat, de ha nem küzd, az nem lesz elnézve neki

Trotters
Olvasó

Te meg egy nagy majom vagy

Dallas
Olvasó

Na jó ez már egy komplett összeesküvés elmélet ,a végén kiderül hogy ő lötte le J.F.K.-t is ,és a trónörökös merényletnél is látad egy arhív 110 éves fekete-fehér fényképen a tömegbe ,végül is szerb xD

Jon
Olvasó

Mondjuk az biztosan előnyös, hogy magyar állampolgár is. Hirtelen eléggé déjá vum-m lett. Nem tegnap volt. 🙂

HajraKapos
Olvasó

Én még mindig azt mondom, hogy Boris nem rossz játékos, de nem egy Szolnok szintű csapatba való. Nagyon hullámzó a teljesítménye, bár lehet, hogy Vidin kihozza majd belőle a legjobbat, és stabil játékos lesz. Én kívánom neki, de szerintem nem a legjobb döntést hozta egyik fél sem.

WestChampi
Olvasó

Elkezdődött a buli. Ahogy írtam régebben is, kíváncsi vagyok Borisz melyik oldalát mutatja Szolnokban. Én nem tartom egy rossz játékosnak.

milanka487
Olvasó

Ez volt a fix, erről az igazolásról már mindenki tudott.
Jöhetnek mostmár a meglepetések, remélhetőleg először egy magas posztos magyarral!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés