Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Irányítót igazolt a Sopron

Ő a csapat első légiósa.:

:

Megtalálta első idegenlégiósát a Sopron KC a következő szezonra, egy Cortez Edwards amerikai irányító személyében

A posztjához képest magas és erős (188 cm., 82 kg) Edwards egyetemi évei alatt a Southern Mississippi Eagles csapatában játszott, ahol utolsó évében 13.2 ponttal, 6,2 lepattanóval és 3,4 gólpasszal segítette csapatát. Első két európai évében Angliában játszott, előbb a Worchester Wolves (12,7 pont, 6,9 lepattanó, 6,7 gólpassz), majd a Newcastle Eagles (14,7 pont, 7,3 lepattanó, 5,1 gólpassz) csapatában. Utána a finn Liomaa követezett (13.5 pont, 6.1 lepattanó, 4.9 gólpassz). Az előző évadban Romániában, a Dinamo Bukarest gárdájában szerepelt, ahol 12,6 ponts, 5.5 lepattanós és 5,1 gólpasszos átlaggal segítette csapatát.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
scarb73SKC KingBorn2BallCsakaSopronNGD0729 Recent comment authors
scarb73
Olvasó

Jó lesz! Nekem tetszik!

SKC King
Olvasó

Na most fontos, hogy stabil jó légiósok legyenek, mert csak 4 lehet. Sok fog múlni azon is, hogy a pad mit tud hozzá tenni, de eddig bíztató.

CsakaSopron
Olvasó

Légiós július elején nálunk? Elnézték a naptárat döntéshozóink vagy mi a helyzet, mi mindig kivárunk augusztus végéig, esetleg szeptember elejéig, hogy hozzunk egy olcsó de szar légiós brigádot 1-2 kivétellel.
Számok alapján nem jó, de nem is tragikus, átlag légiósnak tűnik, bár az azért számomra meglepetés, hogy hoztunk egy 20%-al triplázó irányítót. Ami mellette szól, hogy kb mindenhol ahol volt a hosszú karja miatt a védekezése jó volt, lehet Gaspernek ilyen felfogású játékos kell.
Reméljük beválik, és hogy a többiek is érkeznek idővel!
Hajrá Sopron! SKC!

NGD0729
Olvasó

Hát ez nagy fogás! Jók a számok! Most már csak egy jó center, egy kettes vagy egy hármas meg egy négyes kell, és ha a magyar játékosok is jók lesznek és ha nem sérül meg senki, meg ha a többi csapat szarabb lesz, és a villany ára sem lesz magasabba és ha még az edző is megtalálja a közös hangot a csapattal… Na akkor talán tuti a top 8.
Csak hogy ennél az igazolásnál se maradjon el a teljesen felesleges és értelmetlen latolgatás.

Born2Ball
Olvasó

Nagyon sok a ha, de igen.
Sopron sokáig mehet, ha minden klappol.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés