Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Inigueznek felment a vérnyomása, azért nem nyilatkozott

A klub elmondta, miért nem jelent meg a spanyol tréner a sajtótájékoztatón.:

:

Arról már korábban írtunk, hogy a Sopron Basket 69-55-re legyőzte és kiejtette a házigazda Győrt a Killik László Női K&H Magyar Kupa negyeddöntőjében. Arról is beszámoltunk, hogy a győztes csapat vezetőedzője és játékosa nem jelent meg a mérkőzést követő kötelező sajtótájékoztatón.

A klub e-mailben arról értesítette szerkesztőségünket, hogy a Magyar Kupa mérkőzést követően Roberto Iniguez vezetőedzőnek felment a vérnyomása, így ő nem tudott nyilatkozni. Játékosaik pedig, bár a sajtótájékoztatóra nem jöttek el, egytől egyig rendelkezésre álltak a média munkatársának a Mixed Zónában.

Fotó: Pókász Endre/MKOSZ

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Krampuszmakelovenotwar69moldi56csocsa Recent comment authors
Krampusz
Olvasó

Ja, persze. Vérig van sértve, hogy játszania kell a magyar bajnokságban. Az esetleg eszébe jutott, hogy a fizetésére honnan jön a pénz? Az a baj, hogy itt Magyarországon mindent meg lehet csinálni következmények nélkül (már akinek). Ráadásul ha valaki ilyet csinál, legalább vállalja fel, ne hazudozzon össze-vissza. Legyen ennyi gerince. És ne csodálkozzanak Sopronban, ha nem nekik szurkolnak az emberek…

makelovenotwar69
Olvasó

Bármennyire is elismerésre méltó a Sopron teljesítménye itthon és a nemzetköziben, ez a lépés az edző részéről nehezen elfogadható. KÖTELEZŐ a nyilatkozat. Ha ő nem akar vagy nem tud, akkor küldjön valakit (a TF esetében is nyilatkozott nem egyszer a másodedző, amikor Pipan nem akart). Dzunics, Bencze, Sabáli, Alekszics, Csirke vagy akár Ivkovics is nyilatkozott kínos vereségek után is… Lehet, hogy a nagy menetelés közben neki púp a hátán egy MK, de ez akkor is egy arrogáns hozzáállás, amivel lenézi a Kupát és az ellenfelet is – és persze nem teljesíti a kötelességét. Szerintem egy jelzésértékű bünti járhatna ebben az… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Az amit a Sopron edzője tett,ill.nem tett,nem szokás a sportéletben.Úgy tudom kötelező dolog a média rendelkezésére állni minden körülmények között,ha veszit,ha nyer a csapat.Főleg egy győztes meccs után furcsa ez.Viszont ha rosszul lett az más,bár akkor is van a csapatnál olyan aki megtehetné helyett.

csocsa
Olvasó

Ebben az esetben elnézést kérek!?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés