Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Iniguez: Szörnyű mérkőzés volt! Ha TV-n néztem volna, biztos átkapcsolok

A Sopron edzője beszólt a játékvezetőknek és a saját szurkolóinak is.:

:

Tegnap este a Sopron Basket 74-60-ra legyőzte hazai pályán az Aluinvent DVTK Miskolc csapatát a női bajnoki döntő első felvonásán. A hunbasket.hu oldal szerint így értékelt a két edző a lefújás után:

Roberto Iniguez, a Sopron Basket vezetőedzője: Szörnyű mérkőzés volt! Ha TV-n néztem volna, biztos átkapcsolok. Ha a játékvezetők vannak a középpontban egy mérkőzésen, akkor nincs értelme kosárlabdáról beszélni. Hagyni kell a játékosokat játszani, nem szétfújni a mérkőzést. A mai kosárlabdának része a kontakt. Nagyon unom már azt is, amit Bettivel csinálnak. Minden meccsen ellehetetlenítik! Esélye sincs játszani, miközben mindenhonnan azt fújják, hogy ő az egyik legfontosabb játékosa a válogatottnak. Nagyon magas, jön a válasz a játékvezetőtől. Nem értem ez mit jelent. Szeretnék gratulálni a miskolci szurkolóknak, fantasztikusak voltak! Rengeteget segítettek a csapatuknak. A mi szurkolóinknak is ezt kellene megérteni, hogy akkor kell igazán a segítség, amikor nehéz helyzetben vagyunk. Ilyenkor azonban ők ülnek a helyükön, mintha színházban lennének, és a csapattól várják a változást. Ennek fordítva kellene működnie! We are one team – mondjuk, de csak akkor érzem ezt, ha nyerünk. Ha problémáink vannak, akkor hol van az egység? Megmutatták ma a miskolciak, hogy mi az igazi szurkolás!

Cziczás László, az Aluinvent DVTK Miskolc vezetőedzője: Gratulálok a Sopronnak, nagy élmény volt abban a csarnokban játszani, ahol két hete világsztárok pattogtattak. Nem a legjobb ütemben kezdtünk, ezen próbálunk javítani és megnehezíteni a Sopron dolgát. Örülök, hogy itt lehetünk a döntőben!

Fotó: Pókász Endre/MKOSZ

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Tom67panthermakelovenotwar69Bicogó Józsefpbask Recent comment authors
Tom67
Olvasó

Minden szavával egyetértek! Ez itt Sopronban nem csak a női hanem a férfi meccsekre is igaz. Ha megy a játék akkor van szurkolás, ha nem megy akkor meg kuss van, vagy még ami rosszabb, akkor megy az edző vagy a játékosok szidása. A bírókról meg inkább nem mondanék semmit mert az nagyon csúnya lenne! Mind a férfi, mind a női vonalon egyszerűen alkalmatlanok egy első osztályú mérkőzés levezetésére. Az idei szezonban számtalan technikai, kiállítás miattuk történt mert elszakad a cérna sok játékosban amikor tizedszer is azt látja, hogy ezek a senkik azt fújnak, azt csinálnak a pályán amit csak akarnak… Olvass tovább »

panther
Olvasó

Valaki szólhatna Iniguez “mesternek”, hogy maga a női kosárlabdának nevezett sportág a szörnyű, úgyhogy inkább hálát adhatna a sorsnak, hogy ennek ellenére ebből él, ráadásul nyilván nem is rosszul, és inkább köszönetet kellene mondania, hogy még 1000 néző egyáltalán kíváncsi volt erre…

Amit Határról mond, az is álságos, hiszen a két év alatt alig játszatta, főleg nemzetközi meccseken. Ha pedig két év alatt nem tudta megtanítani szabályosan védekezni, az az ő hibája is egyben.

De a legszomorúbb, hogy a döntő 134 pontjából 18-at (!) dobott magyar játékos, azt is hárman…

Egy exhibicionista idióta, hatalmas arccal.

Láttunk már ilyet Pécsett is…

Bicogó József
Olvasó

Nincs olyan mérkőzés nemtől, és korosztálytól függetlenül, ahol ne lenne botrány a borzasztóan gyenge bíróktól!

pbask
Vendég
pbask

ha jól látom kapitány fújt. akkor meg nem csodálkozom semmin
NEMZETKÖZI BÍRÓKAT A PLAYOFFRA HAHÓ!

Setback
Vendég
Setback

A nézők könnyű helyzetben vannak. Mindig megy/mehet a fikázás, áskálódás, beszólogatás, okoskodás. Bezzeg ha az edző velük szemben fogalmaz meg kritikát azonnal megy a hiszti. Bizony, mert most nem ő hisztizik, hanem akik ezen besértődtek.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Ugy látom Sopronban az az első feltétele az edzőválasztásnak ,hogy valaki tudjon hisztizni de te talán még Sabálinál is nagyobb bohóc vagy amit művelsz és ahogy a szurkolókrol beszélsz szégyen.Ha meg ennyire tetszik a miskolci szurkolás menj oda biztos szeretettel várnak ott ugy is sok a ci.. akarom mondani etnikum.Várom a “diszlájkokat”.

makelovenotwar69
Olvasó

“Ha meg ennyire tetszik a miskolci szurkolás menj oda biztos szeretettel várnak ott ugy is sok a ci.. akarom mondani etnikum.”
Ezt mégis hogy sikerült megkomponálnod? Miskolci szurkolók, meg kisebbség egy spanyol edzőnek… Szerintem gondold újra! Főleg, hogy a Te neved is meglehetősen kedvelt a romák között…

Egyébként tényleg nehéz eset az ember, legutóbb amikor nem akart nyilatkozni, utólag azzal védekezett, hogy baj volt a szívével. És nem szívesen játszatja a magyar játékosait, ezt is láthatjuk.
Még ha a mondanivalójában van is igazság, a stílusa vállalhatatlan.
Én úgy hallottam, hogy nem lesz Sopronban jövőre…
Hajrá magyar kosárlabda!

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Valamit meg kellet adnom nyilván annyira vagyok Kevin Kalok mint te makelovenotwar69.A második részével egyet értek. 😀

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ezek a magyar bírók nem szeretik a Határt. A nemzetköziben meg nem játszatja. Ennél az embernél még Kálmán is szinpatikusabb volt. Pedig…

Krampusz
Olvasó

Ez az ember normális??? Promóznia kellene a csapatát és a kosárlabdát, nem fikázni. Ráadásul a viselkedése, a nyilatkozatai minősíthetetlenek. Nem tisztel senkit és semmit, beleértve a munkaadóját is. Miért tűri el ezt a Sopron vezetősége? Ennyire azért nem jó edző, csak extra a játékosállomány. Határ Bettinek meg végre meg kellene tanulnia, hogy 208 cm-rel nem ütköznie kell, hanem hátralépni, feltennie mindkét kezét és hagyni, hogy az ellenfél beledobja a labdát. Ezt megtanította neki az edzője?

J.R.Benitez
Olvasó

Ha igaza van, ha nem… Igy beszállni saját szurkolóiba nem túl elegáns!!!! Amúgy nekem a paliról egyből Okorn ugrott be??? Határ Bettit is csak azért emelte ki hogy a bajnoki döntő első meccse ne 8 légiós játékáról szóljon.

derryl
Olvasó

A két “rOkorn” lélek! Teljesen igazad van!

Laposvár
Olvasó

Minden szava igaz!

Laposvár
Olvasó

Azt még hozzá tenném, hogy az utóbbi 10-12 évben azért a diósgyőri nagy szurkolók is el voltak tűnve mint az aranyóra. Ha éppen nem top csapat, akkor ott is üres a csarnok…

Gecse J. Márió
Olvasó

Sopronban az utóbbi időben nem volt gond az eredményességgel, még sincsenek szurkolóik…

seanmaguire
Olvasó

hatalmas nagy paraszt vagy, fiam!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés