Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Információk a Magyar Kupával és a Hepp Kupával kapcsolatban

Érdemes elolvasni.:

:

2022. március 31. és április 2., e hét csütörtök és vasárnap között, Debrecenben rendezik az idei Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa nyolcas döntőjét, a pénteki és a szombati napokon pedig a Férfi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjére is sor kerül. Az alábbi információkra szeretné felhívni a szurkolók figyelmét a hunbasket.hu:

Jegyek

A megváltott jegyek napijegyek, a jogosultság ellenőrzésének megkönnyítése érdekében minden jegyvásárló karszalagot kap.

Az első napon (2022. március 31., csütörtök) a csarnoknál már 11 órától lehet jegyet vásárolni. A második napra (2022. április 1., péntek) a jegyek az eredmények függvényében válnak elérhetővé. A hangosbemondó mellett az esemény (zsirostibor.hunbasket.com) és a TEX (https://www.eventim.hu/hu/jegyek/zsiros-tibor-ferfi-magyar-kupa-doento-debrecen-fonix-arena-580286/event.html) honlapja is ad erről tájékoztatást.

A kapunyitást követően kérjük, hogy a mérkőző csapatok szurkolói beléptető pontjukhoz közel kialakított jegyértékesítő ponton vásárolják meg jegyeiket. A jegypénztárak a Főnix Arénánál is jelölésre kerülnek, és ezzel kapcsolatban a Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa honlapján (zsirostibor.hunbasket.com) a szektorrajznál is tájékoztatást adunk.

A szektorok között – a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően – nem, vagy csak részleges átjárást biztosítunk. Kérjük, a jegyvásárlás során fordítsanak figyelmet arra, hogy hova vásárolják meg jegyeiket, mert másik szektorba nem tudjuk az átjárást biztosítani, a beléptetés megtagadható.

6 év alatt nem kell jegyet váltani, de a gyermek jogosultsága ellenőrzése érdekében hozzanak magukkal igazolást. Nyugdíjasok csak akkor vásároljanak kedvezményes jegyet, ha jogosultságukat a beléptetés során hitelt érdemlően igazolni tudják.

A jegyek szektorra és székre szólnak, kérjük, csak a megváltott jegy szerinti széket foglalják el. 6 év alatti gyermekek részére nem különítünk el helyet, nekik ölben ülve biztosítjuk a részvételt.

A Férfi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa mérkőzéseinek látogatása ingyenes.

Parkolás

Kérjük, gépjárműveiket az előzetesen kijelölt helyen parkolják le. A rendőrség fokozottan ellenőrzi a parkolási szabályok csarnok környezetében történő betartását. A szabálytalanul parkoló autósok büntetésre számíthatnak. Szombaton (2022. április 2., 14.45), a Nagyerdei Stadionban labdarúgó mérkőzést játszanak, ami megnehezítheti a parkolást.

Egyéb szabályok

A szurkolók a nagy méretű (1×2 méternél nagyobb) molinóikat és zászlóikat küldjék meg előzetesen sportszervezetüknek jóváhagyásra. Csak a sportszerű szurkolással összeegyeztethető, sportszervezet és a szervezők által jóváhagyott molinók kerülhetnek beléptetésre és kifeszítésre. Amennyiben nagy méretű zászlót szeretnének a fejük fölött megjeleníteni, azt csak lángmentesített anyagból készítsék.
A molinókat csak a rendezőkkel egyeztetett helyre lehet kifüggeszteni a kimenekítés és a kamerával történő megfigyelés érdekében. A molinók lángmentesítését igazoló dokumentumot kérjük előzetesen a szervezők részére megküldeni, a beléptetésnél felmutatni.

A rendezők a molinók tartalmát a beléptető pontoknál ellenőrzik. Kérjük, ennek sikeressége érdekében időben és az előzetesen jelzett időpontban érkezzenek a bejárathoz. Nagy méretű zászlórúd (1,5 méternél hosszabb) behozatala nem engedélyezett. A zsűri mögötti szektorokban (J02, J03, J04) dobot, kürtöt és egyéb zajkeltő eszközt nem lehet használni.

Kérjük a szurkolókat, hogy lehetőség szerint nagy táskával (50*30*15 cm-nél nagyobb) senki ne érkezzen – mindenki csak kis méretű táskát hozzon magával. Az alkoholos vagy más bódító szer hatása alatt álló személyek beléptetése megtagadásra kerül. A csarnokban büfék üzemelnek, ezért kérjük, hogy élelmet és italt csak kis mennyiségben hozzanak magukkal. Palackos folyadékot a csarnok területére nem lehet behozni.

A jogszabályok értelmében a nézőktől elzárt helyre (pálya, más szurkolói szektor, öltözőfolyosó, stb.) szurkolónak szigorúan tilos belépni a sportrendezvény egész időszakában!

A csarnokban biztonsági kamerarendszer működik, amely folyamatosan rögzíti az eseményeket. A szabálysértők ellen a szervezők fellépnek, a felvételek a rendőrség részére azonnal átadásra kerülnek. A rendőrség a csarnok környezetében jelen lesz, és fellép a szabálysértő szurkolókkal szemben. A szövetség a szabálysértéseket rögzíti, és fegyelmi eljárás keretében szankcionálja.

Együttműködésüket előre is köszönjük, a mérkőzésekhez jó szórakozást kívánunk!

Forrás: hunbasket.hu

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
MarillionRedbidVulcanoSzhelYwiley Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Na kérem megvolt az eligazítás,akkor tisztában van mindenki ugye a /szeressük egymást gyerekek/ c. nótával! Mutassuk meg igy is lehet! A Fociban a lelátón van egy közös szúrkolói vélemény /b…zi MLSZ/….és kosárlabdában?! A mindigónak mindent lehet a szúrkolóknak meg cumi van! Jó szúrkolást minden tábornak!

Redbid
Olvasó

“6 év alatt nem kell jegyet váltani”
“6 év alatti gyermekek részére nem különítünk el helyet, nekik ölben ülve biztosítjuk a részvételt” Nem kell jegyet váltani, nem is kapsz érte semmit! 🙂
Köszi Fönix!

A többiről már nem is beszélve!
Értem én az óvatoskodást persze, de ez konkrétan olyan mintha börtöntöltelékek találkozóját tartanák, és már szinte úgy kezelnek mindenkit, mint potenciális “bűnöző”??
Ez lenne így a kosárlabda ünnepe????
“Köszi” MKáOSZ!

Vissza a régi kieséses, felmenő rendszerű Magyar Kupát!

Vulcano
Olvasó

Ekkora egy gittegyletet…

SzhelY
Olvasó

mint a karantén maradj otthon

wiley
Olvasó

Bohóc gittegylet…

2lee14
Olvasó

Azért levegőt talán vehetnek a szurkolók…. Akik elkísérik csapatukat azoknak jó utat, jó szórakozást, és jó szurkolást! Az itthonról szurkolók nevében pedig színvonalasabb közvetítést kérnék az eddigieknél szeretett szolgáltatónktól!

Olajheart2
Olvasó

Szurkolni ezért szabad?….

Olajheart2
Olvasó

Azért

CsakazMTE
Olvasó

Ezt olvasva azt érzem mintha színházba, levegőt azért lehet majd venni? Vagy esetleg szurkolni is szabad?

Jó utat mindenkinek!

törrögszultán
Olvasó

Noooo, hogy a Loki meccsen annyian legyenek, hogy az nehezítse a parkolást…
Ez vicc! Főleg úgy, hogy a két helyszín nem szomszédok.

Soós Sándor
Olvasó

Levegőt lehet venni meccs közben?

Chikán Sándor
Olvasó

tervbe kellene venni Szalai elvtárs kirugást is ,nem oda való!!!!!!!!!!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés