Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Imponáló kaposvári fölény Pécsen

Hazai pályán botlott a Pécs.

Pécsi VSK-Veolia - Kaposvári KK 82-99 (18-30, 26-21, 21-23, 17-25)

Bajnokság, 8. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
Játékvezető: Papp P., Nagy V., Török R. (Forrai S.)

Pécsi VSK-VEOLIA: Pongó 13/3 ,Diggs 5/3, Smith 15/3,Budimir 13/9,Horti 8. Cserék: Antoni 3/3, Ruják 19/3, Kocsis -, Csirics 6/6,

Kaposvári KK: Davis 19/6, Norfleet 21/12, Ponjavics 16/12, Hendlein 11/3, Lalic 14. Cserék: Dramicsanin 16/12, Krnjajski 2, Baki -.

Hatalmas elánnal kezdett a Kaposvár Pécsen. Noorflet és Davis ponterős játékának köszönhetően előbb tíz, majd tizennégy ponttal is meglógtak. A Pécs rengeteg hibával, fásultan játszott. Öt perc alatt mindössze négy pontot dobtak Csirke Ferenc tanítványai, míg a vendégeknek húsz pontra is elég volt ennyi idő. A negyed végére valamelyest összeszedték magukat a hazaiak, de Kaposvárnak így is bőven maradt az előnyéből. 18-30.

A második negyedre aztán felébredt a Pécs. Diggs és Smith kapta el a fonalat, igaz a Kaposvár hősiesen verte vissza felzárkózási kísérleteket. A csapatok inkább tüzeltek, mint védekeztek. Ebben a negyedben is rengeteg pont született, és az első félidő a vendégek sikerét hozta. 44-51.

A folytatásban is hatalmas volt a küzdelem. A Kaposvár őrizgette előnyét, a Pécs viszont mindent bevetett, hogy kezébe vegye az irányítást. Nem Smith-en múlt, aki ekkor már 13 pontnál járt, akárcsak a másik oldalon Noorflet. A vendégek szenzációsan dobtak kívülről, 25 perc alatt, 11 tripla volt a zsákban. Nagyon motiváltan játszott Fekete Ádám csapata, megnyugtató előnnyel fordultak a végjátékra. 65-74.

Pécs ennek ellenére – természetesen – nem feltartott kézzel vágott neki az utolsó negyednek, de a Kaposvár minden kísérletet visszavert, és igazi csapatként funkcionálva nyerte meg a szomszédvári rangadót. Az utóbbi időben több balszerencsével is küzdő Pécs a végére teljesen szétesett.

57 hozzászólás

57
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
27 Comment threads
30 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
Vicces fiú vagy, SullyBezseSztolleMKE181MkkkA91 Recent comment authors
Bezse
Olvasó

A Benit sokkal többet kellene játszatni mester ! Annál tuti többet tudna hozni mint a Gege ( = 0 ) ! ?

Sztolle
Olvasó

Nagy eredménynek tartom a tegnapi sikert! Nagyon rég nem nyertünk Pécsen, pedig jobb nevekből álló csapattal (többek köuzött Ivosev,Spica) próbálkoztunk többször is. Lehet ezt magyarázni…..
Amit kivülről látni,hogy csapatként küzdenek és a stáb olyan rendszerben mozgatja őket, ami talán kompenzálja az egyéni hiányosságaikat. Anyagi lehetőségeiket nem ismerem,de biztos nem áll rendelkezésükre olyan keret, mint a 100 éves PVSKnak. Gratulálok a győzelemhez!

MKE181
Olvasó

jokor jo időben találkoztunk az oroszlánnyal sopronnal peccsel különben max lenne 1 gyözelemmel ezzel a nagy diadallal a mester elérte 20 év alatt az idegenbeli 15% gyözelmi mutatot . respect neki

Sztolle
Olvasó

Ha jól értem a győzelmek a véletlennek köszönhetőek, a vereségek pedig természetesek. Mert ugye most minden rossz! Nagyon megbánthatott valaki. Rá se merek gondolni ki lehetsz….

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

MKE181 nagyon fáj? Akarsz még róla beszélni? 😀

Mary
Olvasó

Most megint minden oké lesz, mert nyertünk? Fekete ismét magasztalva? Pedig egy fáradt, centet nélküli Pécset sikerült megverni. Ettől függetlenül nagyon örülök a győzelemnek. Ezt a formát kellene megtartani a következő meccsekre is. Hajrá Kaposvár!

nazol
Olvasó

Ezt a dobó százalékot, amit a Kaposvár produkált (leginkább az első félidőben) senki nem bírta volna el. Sztem palánknak háttal állva leragasztott szemmel, bal kézzel láb között is bedobták volna. Ez egy ilyen nap volt.

Koops
Olvasó

Gratulálok mind2 csapatnak szépen küzdöttek!
Hajrá Vasút!

KPSVRKK
Olvasó

+

Answer
Olvasó

Grat a csapatnak.így kell játszani!! Baki-t viszont nem értem.most már egy tiszta ziccert sem tud bedobni.csak lézeng a pályán.

Tom72
Olvasó

Szép volt srácok!?

KPSVRKK
Olvasó

Ma nagyon jó volt Pécsen kaposvárinak lenni!
Gratulálok a csapatnak!
És mindkét szurkoló tábor jól nyomta.

Horti köpköd!?
Több sikert a Pécsnek a nemzetközihez!

Rubik75
Olvasó

Jó mérkőzés volt.Nem vagyok jós de már múlt héten írtam,hogy ma győzni fogunk.Nem azért mert jobb csapat vagyunk de a múlt heti nagy vereségek után jönnek az ilyen tippmixes meccsek minta a mai 5.5ért.Egy dolgot nem értettem soha pécsen,ma is jövünk ki hátul a vendég szektor kijáratánál pár részeg pécsi ott várta a kaposvári szurkolókat.Hol vannak ilyenkor a rendőrök?Mi nálunk a csarnokon kivül legalább 30 rendőr szokott lenni.Csak azért kérdezem mert voltak gyerekek is köztünk.

Pécsidrukker99
Olvasó

Igen, tavaly is volt hozzájuk szerencsénk, amikor kint a hidegben ott tartottak minket fél órát,miközben ti bent ünnepeltetek,nehogy balhézzunk a kint levő 1-2 járókelővel. Persze minden éremnek 2 oldala van, neked is igazat adok,de most komolyan: “pár részeg pécsi szurkolótól” fél majd egy egész szektornyi kaposvári?

Pécsidrukker99
Olvasó

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy szerintem egy pécsi se süllyedne le arra a szintre, hogy egy gyereket bántson, csak mert kikapott a csapata.

Rubik75
Olvasó

Nem a felnőttek miatt aggódom,hanem a gyerek miatt és nem azért mert bántanák őket.De számukra az is elég ha valaki részegen kiabál.Nem lenne jó,ha ez miatt elmenne egy csomó gyerek kedve a mérkőzésektől.De akik ott balhéztak azoknak a barátnőik vagy feleségeik ugyanúgy megvoltak rémülve,hiszen ők vitték elonnan őket nehogy a párjuknak baja legyen.Csak ezért gondoltam a rendőri jelenlétre.Hiszen abban megegyezhetünk szerintem,hogy bent a csarnokban remek volt a hangulat.

Pécsidrukker99
Olvasó

Abban meg, és egyetértek veled. Arról biztosíthatlak, hogy nem a szurkolótáborból valók voltak azok az emberek, mind tudjuk hogy milyen következményekkel járhat egy ilyen balhé, itt gondolok pl. a bírságra, amit a klubnak kell kifizetni.

Mexx92
Olvasó

Kedves Rubrik! Nem szeretünk titeket ahogyan ti se minket de azt szögezzük le hogy a szurkolótábor nem bántana gyereket. Ismerem őket és bizton állíthatóm neked hogy nem bántották volna a gyerekeiteket. Akik még ezt csinálták azok szégyéljék magukat és teljesen elhatárolodunk tőlük. Ki fogjuk deríteni hogy kik voltak és jelezni fogjuk a vezetőség felé. Egyébként meg gratulálok ma jobbak voltatok! Csak azért is PVSK!

MkkkA91
Olvasó

Nyugi nem a ti táborotokból valók voltak akik próbáltak provokálni valamit, hanem pmfc-s arcok akiknek a kedvenc kosárcsapatuk az olaj.

Mexx92
Olvasó

Köszi szépen az infót MkkkA91. Most megnyugodtam 🙂

Kováts Imre
Olvasó

A győzelem kulcsa a szerkezetváltás volt. Dramicsanin nem ötös, hanem négyes. poszton

KPSVRKK
Olvasó

Régóta ez a vesszőparipám!
Ha lenne egy csere 5ösünk amíg Lalics pihen, kevés csapattól kapnánk ki.

Mios
Olvasó

Ruják és Norfleet is megtáltosodott, miután elmentek Paksról

ZZTop
Vendég
ZZTop

Mondjuk a Paks is megtáltosodott, mióta eljöttek

panther
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak, megérdemelten nyertek ma. A vereség főbb okai szerintem a következők: 1./ Aiken nagyon hiányzik, Bálint nem bírja a kezdő center szerepkört, ő a padról beszállva tud általában segíteni. Most nagyon egyedül maradt, ehhez viszont nem elég atletikus, kicsit lassú is, és nem is elég magas, nem szed elég lepattanót. Sajnos ezzel a problémával az elkövetkező meccseken is szembesülünk majd. 2./ Mivel palánk alatt súlytalanok voltunk, végig agresszíven és szorosan támadták a külső embereinket, mivel tudták, hogy a festékbe nem tudjuk bejátszani a labdát. Így viszont alig volt tiszta külső dobásunk. 3,/ Ezzel szemben a Kaposvár jól használta… Olvass tovább »

pbask
Vendég
pbask

Laposvár lapít 🙁

KPSVRKK
Olvasó

És Koops is lemaradt az elsőségről.
De sebaj, sok korrekt pécsi megtette!

Strejkó
Olvasó

Először is mindenekelőtt gratulálok a Kaposvárnak,el kell ismerni ma ellenállhatatlanok voltak ,de még így is lehetett volna nyerni amennyiben úgy játszik a csapat mint eddig a szezon során. Viszont mint tudjuk a ha meg a volna nem opció a sportban,így ma fejet kell hajtani a Kaposvár előtt,nekünk nagyon nem ment a játék. Az egy dolog hogy Aiken hiánya sokkal érzékenyebben érinti a csapatot mint az elmúlt meccseken Diggs hiánya ami kicsit félő a jövőre nézve,de ma nem ezen múlt. Ma egyszerűen nem ment,sehogysem. Fáradtan,enerváltan játszott a csapat,lehet megvolt a motiváció,de semmi átütőerő nem volt ma,csak az erőlködés,ezt pedig szépen kihasználta… Olvass tovább »

Player
Olvasó

Jogos a gratulacio ezert a meccsert! Mint ahogy jogos volt a kritika a multkoriert.
Bizonyitast nyert ismet: 90 folott barhol lehet nyerni. Na meg ilyen doboszazalekkal. Bar ahogy neztem az eredmenyeket, Szegeden biztos nem ezt mondjak.

Pvsk Fanatic
Olvasó

Borzasztóan enervált, álmos, pontatlan játék, méltó volt a kezdési időponthoz…Andrison kívül mindenki mintha valahol máshol lett volna, nem hittem volna, hogy ezt kell írjam de jobban jártunk volna, ha Diggs inkább nem játszik…. Aiken nèlkül nagyon gyengék vagyunk a palànk alatt, százszor jobban hiányzik, mint amennyire Diggs hiányát megéreztük. Ciricel 5öst játszani egyszerűen nem megy, főleg a palánk alatt domináns csapatok ellen, mint a kaposvár meg Pl az Oroszlány…Ilyen játékkal jövő hétvégèn is zakó lesz az tuti… Most jött ki, hogy nem bírja el a csapat a kettős terhelést, két sérülttel és a keret életkorát is nèzve kevesek vagyunk a… Olvass tovább »

Mike
Olvasó

Gratulálok! A győzelmet reméltem, de ez mindent felülmúlt. Vártam a fiatalokat a végén, de talán majd máskor. Hajrá KKK!

Kováts Imre
Olvasó

Mikor máskor? Mint eddig.

ZZTop
Vendég
ZZTop

várható volt, hogy előbb utóbb ez lesz. Most kell a tartás Pécsen: mennek Oroszlányba, fogadják a Paksot + nemzetközi. Ha nem szedik össze magukat, akkor hanar középmezőny lehet. Sürgősen centert kell igazolniuk.

Pvsk Fanatic
Olvasó

Nem hinném centert igazolnánk, CJnek 4-6 hét kell elvileg, hogy újra pályán legyen, ennyi idő alatt be se illeszkedne senki.

ZZTop
Vendég
ZZTop

Ez idő alatt Oroszlány, Sopron, Ase, Szolnok, Falco. Papirforma szerint ez 1-4.Centerrel 3-2. Nagyon nem mindegy, kb itt úszik el a felsőház.

Justice
Olvasó

Ezaazzz megvan ! Grat a pécsi csapatnak is. De ezt a kettős terhelést dumát miért kell mindig benyomni..akkor nem kell indulni máshol.

Pécsidrukker99
Olvasó

Ha a te csapatod eljutna odáig, hogy van lehetősége indulni nemzetközi kupában, akkor miért ne tenné meg? Sajnos nekünk nem jött össze. Emellett gratulálok a Kaposvárnak, szépen kihasználták azt, hogy kint egy ember szabadon maradt a palánk alatti besegítés miatt. De a mieinknek is gratulálok, szépen küzdöttek, sajnos a palánk nem velünk volt. De ennek ellenére “csakazért is PVSK hej hej!!”

gulyasszabolcs00
Olvasó

Csirke Feri eléggé gondterhelten nyilatkozott, ahogy mondta : fizikálisan félti a csapatát. Valóban, eléggé fásultan játszott a Pécs.
A Kaposvár már többször is közel volt egy komoly eredményhez, most összejött nekik. Hogy miért? Szerintem igazi csapat! Kintről úgy fest nekem, hogy együtt van a brigád! Külön kiemelném, ahogy Hendlein elrángatta a kamera elől az edzőjét, hogy örüljön ő is együtt a csapattal és a szurkolókkal! Nekem ezek nagyon bejönnek. Kohézió. Sok múlik rajta.
A szurkolók jól tolták mindkét oldalon.

Csakegyfan
Olvasó

Így van! Csapat van Kaposváron. A pénz sajnos kevés… (a legkevesebb az első osztályban)

gulyasszabolcs00
Olvasó

A dörzsölt délszláv trió és a két füstölő amcsi szerintem tökéletes légiós kontingens. Kísértetiesen emlékeztet a tavalyi csapatunkra. 3 minden hájjal megkent vodkaivó intézi a piszkos melót, a két fekát meg csak szabadjára kell engedni, aztán hadd szóljon. ???
A pénzügyi részével kapcsolatban : biztosan állíthatom, hogy egyrészt nem ti vagytok a legcsóribbak, másrészt ahol Ivko ott van, ott általában valami csörög. És nem csak a telefon. ?

Falcokc99
Olvasó

Perszeeeee ???? 5 légiós, meg Hendlein Roli meg ivkovics gombokért van kaposváron? Röhej…

Viggiano
Olvasó

Ivkovicsit nem a kaposvári csapat fizeti!

Csakegyfan
Olvasó

Ebben mi a tökömet kell minuszolni?

anonymus
Olvasó

Te tényleg úgy gondolod hogy Kaposváron van a legkevesebb pénz az első osztályban? Néztél már te rá például a Jászberény keretére?
Falcokc99 nagyon jól megírta…

Csakegyfan
Olvasó

Látszik hogy nem vagytok képben…

Falcokc99
Olvasó

Látszik a saját kis világodban élsz ?

higgadjle
Olvasó

Te olyan sötét vagy öcsém, hogy szégyenlem, hogy a Kaposvárnak szurkolsz…

Hagyadmár...
Olvasó

Végre valami! Az a Paksi pofon jókor érkezett!

Szép volt fiúk! Hajrá Kaposvár!

lujo
Olvasó

Grat Somogyba, okosan játszottak. Sajnálom a Pecset, a kettős terhelés sok ennek a keretnek, pedig jó csapatuk van.

Portik
Vendég
Portik

Bravó Dramicsanyin! 1612pont azért nem rossz egy meccsen!

anonymus
Olvasó

Az 1612 pont tényleg nem rossz egy meccsen ???

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Ez valami fantasztikus volt Kaposvár !!!

Csakegyfan
Olvasó

1.Csirke leves megfőzve
2. Már mikor megmondtam
3. Koops!!! Várom a gratulációt.
4. Fekete takarodjon már, nem?
5. Egyébként képben vagyok a realitással, a szezonban többet nem fogjuk így dobni a triplát.
SZÉP VOLT FIÚK!!! HAJRÁ KKK!

24es
Vendég
24es

Egy hete még azt lehetett hallani, hogy nincs csapat. Stojan csinált nektek 1 hét alatt ? A gratuláció természetesen jár, de azért én a helyén kezelném ezt a győzelmet.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Fantasztikus eredmény óriási gratuláció !!!!

Csakegyfan
Olvasó

De rohadt hitetlenek voltunk a meccs előtt…

Kaposkosár KKK
Olvasó

Volt miért sajnos !!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés