Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Íme a magyar válogatott kerete az U20-as B divíziós férfi Eb-re

Pénteken délben Koszovó ellen kezdünk.:

:

Pénteken délben Koszovó ellen kezdjük az U20-as B divíziós férfi Európa-bajnokságot. A kontinenstorna kezdete előtt kérdeztük Carlos Vallejo szövetségi edzőt a felkészülésről, illetve a várakozásokról az Eb-vel kapcsolatban.

“Mindenekelőtt köszönetet szeretnék mondani azoknak a játékosoknak, akik a felkészülés bármelyik szakaszában itt voltak velünk, és dolgoztak, de végül nem kerültek be az Eb-re utazó keretbe. Nagyon sokat segítettek nekünk, ők is fontos részei a csapatnak.

Mindent megtettünk a felkészülés során, mindenki a legjobbját hozta, beleértve a játékosokat, a stábot, a szövetséget, mindenkit, akinek része volt benne. Büszke vagyok mindnyájuk erőfeszítésére és elkötelezettségére, amelyről az utóbbi időszakban tanúbizonyságot tettek. A csapat rengeteget fejlődött az elmúlt hónapban, az összhang elérte a legmagasabb szintet.

Meg akarjuk mutatni, mennyire ambiciózusak vagyunk, és emellett szeretnénk ugyanolyan alázatosak is maradni, amely eddig is jellemzett bennünket. Itt az idő, hogy megmutassuk, készen állunk a megmérettetésre. Ki kell érdemelnünk a győzelmeket.

Az elvárásaim ugyanazok, mint a felkészülés kezdetén, a célunk nem változott: mindig megnyerni a következő mérkőzést, labdabirtoklásról labdabirtoklásra építkezve.”

A magyar csapat 12 fős kerete az Eb-re

Bor Gábor
Csátaljay Péter
Cseh Botond
Csendes Péter
Csuti Kornél
Hajdu Péter
Halmai Dániel
Kaye Benjamin
Meszlényi Róbert
Pleesz Ádám
Reizinger Máté
Schmera Gergely

Fotók – Girgász Péter/MKOSZ

Forrás: MKOSZ

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Nemmindegy? Recent comment authors
Nemmindegy?
Olvasó

Rátgéber csak elintézte hogy ott legyen egy saját nevelésű bajai srác????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés